Значение на името Юлия

Юлия – име, значение, имен ден

Значение на името Юлия

Юлия – пълна справка за наименованието, кога точно празнува имен ден и по какъв начин може да направите хубава изненада.

Значение на името Юлия

Това е женската форма на името Юлий. Името произхожда от латинската дума „юлиус” (къдрав, вълнист).

Юлия е с необуздана фантазия, много обидчива и ранима по характер. В настроението й се забелязват много крайности – тя е шумна, емоционална и не се свърта на едно място.

Понякога изпада в необясними депресивни настроения и става апатична към всичко, което я заобикаля. Най-добре е в такива случаи да се оставя на спокойствие. С Юлия е трудно да се спори, защото тя не чува никакви чужди доводи. Ако е направила лоша стъпка, трудно признава грешката си.

Юлия изпитва често страхове за здравето си, за състоянието на финансите си и това я депресира допълнително. В професията, която си е избрала, е максималистка, макар че невинаги постига зашеметяващи успехи. Колегите й я харесват и знаят, че могат да разчитат на нея. Обича да се радва на чуждото щастие, не е завистлива.

На Юлия й пречи инатът, който е огромен и трудно обясним за околните. Това отчуждава и отдалечава мъжете от нея. Юлия трудно общува с майка си, със свекървата си. Тя предпочита да чете и гледа телевизия – това я откъсва от всекидневието. Обича много децата си.

Ако Юлия се омъжи за Асен, Ангел, Васил, Евгени, Богдан, Марко или Владислав съвсем сигурно е, че ще бъде щастлива в семейството. Връзката и обаче с Тодор, Алексей, Димитър, Генади, Борис, Анатоли, Николай и Андрей ще бъде нетрайна.

Кога има имен ден Юлия

Юлия ще получава поздравления по случай празничен имен ден на 16 юли всяка една година. Празникът не е от подвижните, затова се чества през един и същ месец ежегодишно. Позволено е наименованието да има имен ден и на друга дата през цялата година, защото постоянно се отбелязват нови църковни празници, за които става така че личните имена на личности честват в два или повече дни през календарната година празничен имен ден.

Картички и пожелания за Юлия

Когато поискате да поднесете изненада за неповторимия ден на лицето, което празнува, може да го изненадате с перфектна нова картичка от интернет портала PozdraviMe.com. Друг вариант е да препратите на своя роднина или приятел интернет съобщение с неповторим поздрав, което от своя страна да го докосне 100% в сърцето. При този метод ще изразите вашите приятелски емоции и ще изразите, че оценявате това създание.

Оценка: 4.9 от 10 гласували
Профил на Елена Иванова
Елена Иванова
Автор в PozdraviMe.com

Развивам проекта PozdraviMe.com от няколко години с идеята да помогна на всеки българин да поздрави по оригинален начин свой познат за неговия празник. Надявам се да останете удовлетворени от всички идеи, предложения и съвети, които споделям с вас.

Scroll to Top