Юри значение на името

Юри – име, значение, имен ден

Юри значение на името

Юри – точна справка за човека, носещ това име, на коя дата празнува имен ден и по какъв начин ще можете да направите изненада.

Значение на името Юри

Някои езиковеди смятат, че това име е вариант (славянската форма) на името Георги, което означава „земеделец“.

Мъжете с това име са мълчаливи, спокойни, често замислени в себе си хора. Сдържаното им поведение и философското настроение малко са в противоречие с външността на Юри. Жестовете, мимиките и поведението му изразяват определена артистичност.

Жените веднага изпитват симпатии към Юри. Това е природно заложен фактор и той добре го разбира. В семейния живот Юри е много активен – грижи се за фамилията, помага в домашните работи. Обича майка си много.

Ако Юри се ожени за Евгения, Галя, Лидия, Лили, Наталия, Полина, Олга, София, Тамара, Светлана и Мария, ще бъде щастлив. Под голямо съмнение е бракът му с Елена, Катя, Едит, Таня.

Кога има имен ден Юри

Юри ще има празник, когато си избере през годината, защото няма точно определен ден. Напълно възможно е наименованието да приеме поздрави от хора и по друго време в цялата година, тъй като перманентно се отбелязват нови църковни празници, при които като резултат някои наименования на хора разполагат по няколко пъти през годината именни дни.

Картички и пожелания за Юри

В случаите когато желаете да поднесете поздрави за празненството на своя приятел, бихте могли да го изненадате с неповторима поздравителна картичка от PozdraviMe.com. Друг метод е да разпратите на своя роднина или приятел писмо с неповторим поздрав, което непременно да го докосне точно в душата. С този метод ще докажете своите горещи емоции и ще заявите, че уважавате този човек.

Оценка: 4.9 от 10 гласували
Профил на Елена Иванова
Елена Иванова
Автор в PozdraviMe.com

Развивам проекта PozdraviMe.com от няколко години с идеята да помогна на всеки българин да поздрави по оригинален начин свой познат за неговия празник. Надявам се да останете удовлетворени от всички идеи, предложения и съвети, които споделям с вас.

Scroll to Top