Викенти – име, значение, имен ден

Викенти значение и имен ден

Момчетата, кръстени с това име, спокойно могат да бъдат наречени „мамини синчета“. Докато пораснат, те нито на крачка не се отделят от родителите си. Най-често Викенти е малкото дете в семейството и всички го глезят безкрай. Стеснителен е с момичетата, но с времето този малък недостатък се изживява. Проявява интерес към музиката, добре се справя с шахмата.

Викенти има гъвкав ум, понякога проявява неочаквана хитрост, но никога не е коварен и отмъстителен. Голямата му страст са автомобилите и отделя много от свободното си време за тях. Професионално добре се представя на различни поприща – електрониката, музиката, финансите, строителството.

От Викенти става добър бизнесмен.

Подходът му към жените е универсален – иска да му бъдат едновременно и майки, и приятелки. В любовта е страстен и затова винаги е заобиколен от много представителки на слабия пол. Има завиден темперамент, но често го скрива под привидна студенина. В брака си е верен на своята половинка и тежко преживява проблемите в сексуалната си потенция.

Жените, които носят имената Антонина, Клара, Лидия, Нина, Мария, Надежда, Полина и Тамара са най-подходящи за Викенти. Да се пази от Виктория, Мая, Лилия, Маргарита и Анастасия.

4.9/5 - 7 гласа
Връщане в началото на страницата