Викенти значение и имен ден

Викенти – име, значение, имен ден

Викенти значение и имен ден

Викенти – точна справка за наименованието, на коя дата празнува имен ден и как може да направите хубава изненада.

Значение на името Викенти

Момчетата, кръстени с това име, спокойно могат да бъдат наречени „мамини синчета“. Докато пораснат, те нито на крачка не се отделят от родителите си. Най-често Викенти е малкото дете в семейството и всички го глезят безкрай.

Стеснителен е с момичетата, но с времето този малък недостатък се изживява. Проявява интерес към музиката, добре се справя с шахмата.

Викенти има гъвкав ум, понякога проявява неочаквана хитрост, но никога не е коварен и отмъстителен. Голямата му страст са автомобилите и отделя много от свободното си време за тях.

Професионално добре се представя на различни поприща – електрониката, музиката, финансите, строителството.

От Викенти става добър бизнесмен.

Подходът му към жените е универсален – иска да му бъдат едновременно и майки, и приятелки. В любовта е страстен и затова винаги е заобиколен от много представителки на слабия пол.

Има завиден темперамент, но често го скрива под привидна студенина. В брака си е верен на своята половинка и тежко преживява проблемите в сексуалната си потенция.

Жените, които носят имената Антонина, Клара, Лидия, Нина, Мария, Надежда, Полина и Тамара са най-подходящи за Викенти. Да се пази от Виктория, Мая, Лилия, Маргарита и Анастасия.

Кога има имен ден Викенти

Викенти ще се весели по случай голям празник – имен ден на 11 ноември всяка една година. Този радостен ден не е от подвижните, затова се отбелязва събитието през един и същ месец всяка една година. Достъпно е името да се весели и в друг ден през календарната година, защото постоянно изникват нови църковни празнични дни, за които като резултат някои наименования на личности отбелязват по няколко пъти в годината именни дни.

Картички и пожелания за Викенти

В случаите когато имате желание да поднесете поздрави за празника на лицето, което празнува, бихте могли да го направите с неповторима картичка от интернет портала PozdraviMe.com. Друга възможност е да разпратите на човека с празника писмо с неподражаеми поздравления, което непременно да го уцели право в райското кътче на душата. При този похват ще изкажете своите близки чувства и ще заявите, че уважавате този човек.

Оценка: 4.9 от 7 гласували
Профил на Елена Иванова
Елена Иванова
Автор в PozdraviMe.com

Развивам проекта PozdraviMe.com от няколко години с идеята да помогна на всеки българин да поздрави по оригинален начин свой познат за неговия празник. Надявам се да останете удовлетворени от всички идеи, предложения и съвети, които споделям с вас.

Scroll to Top