Извинявай картичка онлайн

Пожелания за извинение

Послания за извинение на любим човек

Не съм перфектен и правя грешки, като обикновен човек. Надявам се че можеш да приемеш извинението ми. Съжалявам, скъпа.

Ако моите подли и груби думи те отблъскат, надявам се, че извинението ми ще те приближи до мен. Съжалявам, че те нараних. Прости ми, моля те.

Обичам те, мила моя. Надявам се да можеш да ми простиш за незрялото ми поведение по-рано и обещавам, че няма да се повтаря. Толкова съжалявам.

Никога не съм мислил да те нараня умишлено, каквото и да правя. Моля те, прости ми! Обичам те.

„Извинявай“ е малка дума, но има огромна сила да изгради красива връзка. Надявам се да приемеш извинението ми и да ми позволиш да изградя връзката между нас отново.

Сърцето ми е на две части разбито. Съжаление и скръб го изяждат отвътре. Моля те, прости ми. Съжалявам.

Моля, приеми моите сърдечни извинения и ми дай още един шанс. Обещавам, че ще оправя всички моменти, които съм съсипвал преди.

Казвам Извинявай, защото връзката ни е важна за мен. За мен вече няма значение кой е прав и кой греши.

Помоли ме да направя, каквото пожелаеш. Ще направя всичко за теб. Но моля, приеми извинението ми. Съжалявам.

Съжалявам за грешките си, но никога няма да позволя да причиня съжаление в сърцето ти. Съжалявам, мамо.

Съжалявам за всички грешни неща, които направих. Ти си най-добрият баща на този свят. Моля те, прости ми. Обичам те татко.

Няма да позволя егото и глупавите ми грешки да застанат между нашето красиво приятелство. Съжалявам, приятелю. Моля те, прости ми.

Моето огромно его казва съжалявам на голямото ти добро сърце.

Направих ужасно нещо, като разбих доверието ти и не мога да кажа колко съжалявам. Моля те, прости ми и ми даде още един шанс.
Последното нещо, което искам на тази земя, е да те пропъдя. Много съжалявам, скъпа.

Толкова съжалявам за всичко, което казах, както и направих. Съжалявам от сърце, моля те, прости ми!

Безсънни нощи ме обсипват, докато съм обременен с глупостта си. Срам ме е за спора, който имаме, но не се притеснявам да ти кажа Извинявай, приятелю. Моля, приеми извинението ми. Ше се срещнем отново скоро.

Нашите битки са ми сладки спомени, но не и тези, в които се бия с теб по грешни причини. Извинявай, скъпи приятелю.

Аз съм причината вече да нямаш усмивка на лицето си и това ме изяжда отвътре. Не мога да ти кажа колко съжалявам. Моля те, прости ми приятелю и ми се усмихни.

Сладките битки, които водим, са за да направим любовта си много по-силна. Моля, прости ми, че съм пакостлив. Обичам те.

Обещавам, че ще унищожа всяка причина, която предизвиква сълзи в очите ти. Моля те, прости ми този път. Съжалявам.

Без теб съм нищо. Липсва ми докосването ти. Липсват ми моментите ни. И ти ми липсваш. Моля те, прости ми. Съжалявам.

Сладък и любящ мъж не може да ми се сърди. Съжалявам. Моля те, прости ми и бъди отново нормален. Липсваш ми. Няма да повтарям отново тази грешка.

Мога ли да бъда аспиринът и да прогоня цялото главоболие, което съм ти причинил по-рано? Съжалявам, скъпа. Прегърни ме, моля те.

Съжалявам за това, което направих, и обещавам, че никога няма да причиня болка в сърцето ти. Моля те, прости ми, скъпа.

Понякога се държа незряло и ти казвам груби думи. Но, кълна се, че изобщо нямам предвид тях. Съжалявам, че те нараних, пеперудо моя.

Бях като дете и не раязбирах. Сега мога и се срамувам от постъпките си. Позволеи ми да се поправя. Съжалявам, скъпи.

Обичам те и обещавам усилията да бъдат положени от мен, за да направим връзката ни по-силна. Съжалявам, хубавото ми момиче.

Извинявай за ненужния спор, който водихме. Обещавам, че никога повече няма да го направя. Моля, приеми извинението ми, скъпа.

Една от причините да се омъжа за теб, е защото имаш най-красивото и най-голямо сърце и се надявам да можеш да ми простиш с това сърце. Съжалявам, любов моя.

Съжалявам за караницата и се чувствам напълно засрамен от сълзите, които капеха от очите ти. Моля те, прости ми, моя любов.

Моля, приеми извинението ми с моето плачещо сърце. Знам, че си най-милата жена на земята и се надявам да ми простиш. Просто ми дай шанс да оправя всичко както трябва да бъде, моля.

Твоята прошка е единствената постъпка, чрез която мога да намеря утеха за моето виновно сърце. Съжалявам, скъпа моя. Ти си по-добрата половинка.

Моля, не ме разбирай погрешно. Не искам умишлено да те нараня във всяка ситуация. Извинявай за всички проблеми между нас.

Сърцето ми казва, че плаче за твоята прошка. Моля, прости ми за всички грешки. Съжалявам!

Връзката ни е пътешествие на възходи и падения и трябваше да те държа здраво във всеки един момент, когато се сблъсквахме. За съжаление не го направих, но няма да се повтори. Обещавам. Обичам те.
Съжалявам, че останах ядосан за глупави неща. Моля, приеми извинението ми и нека направим отношенията си по-силни и по-чисти, скъпа.

Намали разстоянието между нас и моля те, позволете ми да се доближа до теб. Сърцето ме боли за теб. Извинявай, че те нараних.

Градината на връзката ни е изсъхнала от егото и грешките ми, но обещавам, че ще я запълня с любовта си. Съжалявам за всички проблеми. Обичам те, скъпи съпруже.

Аз съм причината, поради която кралят ми не ме е прегърнал или целунал през последните няколко дни, но вече не мога да търпя тази болка. Извинявай, че те нараних, скъпи. Моля, усмихни ми се.

 

Независимо дали търсите перфектен начин да се извините на любимия си или на приятел, ние винаги сме тук, за да ви помогнем. Написаните думи имат огромна сила да проправят пътя ви към прошката. Добавянето на цветя и шоколадови бонбони може да улесни процедурата по стоплянето на сърцето, но в края на деня вашите думи ще успокоят ума на човека, който сте наранили. Като държите настрана егото си, просто направете крачка към това да кажете „Съжалявам“ с тези докосващи сърцето извинителни съобщения и вижте магията.

Оценка: 4.5 от 11 гласували
Профил на Елена Иванова
Елена Иванова
Автор в PozdraviMe.com

Развивам проекта PozdraviMe.com от няколко години с идеята да помогна на всеки българин да поздрави по оригинален начин свой познат за неговия празник. Надявам се да останете удовлетворени от всички идеи, предложения и съвети, които споделям с вас.

Scroll to Top