Картички за извинение към наранен човек

Картички за извинение

Една от най-лесните задачи, които трябва да свършим, за да поправим грешката си, когато нараняваме някого, е да кажем „извинявай“. Но думата „съжалявам“, която идва директно от сърцето, е по-мощна от всяко оръжие на земята.

Може да разтопим всяка душа и да създадем красива връзка, ако умеем да се извиняваме, когато бъркаме. Така че, ако сте наранили някого, когото сте обичали, грижа ви е за него – просто разгледайте извиненията на тази страница и използвайте това, което смятате за най-красиво и удачно в ситуацията.

 

Картички за извинение

Извинявай картичка онлайн     Проти ми - пожелание на картичка    Картичка за ивинение - Извинявай    Картички за извинение, с които може да поискате прошка    Картички Извинявай за споделяне    Картички за извинение към наранен човек    Картички за Извинение    Извинявай картички онлайн    Оригинална Картичка за извинение    Картичка Извинявай за извинение

Профил на Елена Иванова
Елена Иванова
Автор в PozdraviMe.com

Развивам проекта PozdraviMe.com от няколко години с идеята да помогна на всеки българин да поздрави по оригинален начин свой познат за неговия празник. Надявам се да останете удовлетворени от всички идеи, предложения и съвети, които споделям с вас.

Scroll to Top