Картичка за 3 март онлайн

Пожелания за 3 март

Пожелания за 3 март

Поздравявам всички, които празнуват Деня на освобождението днес. Нека съдбата днес, 3 март, ви награди за заслугите и да ви даде толкова щастие, колкото сте положили в доброто за нашата Родина.

Поздравявам ви с Деня на освобождението и искрено желая в нашата страна да израства наистина смело поколение, да има герой във всяка трудна ситуация, хората да са винаги благодарни за добрите дела и доблестта на нашите безкористни герои, така че всеки от нас поне веднъж в живота си да може да се чувства велик и смел рицар.

Поздравяваме всички, които проляха кръв и пот, които до последно застанаха заради Родината в битката за освобождението. Вашият подвиг никога няма да бъде забравен. Ще минат години, ще минат векове, но това, което сте направили, завинаги ще остане в паметта на бъдещите поколения. Честит празник на вас и светлина в душата ви.

Поздравявам те на 3 март и искрено ти пожелавам с добра памет да почиташ нашите герои и да се отнасяш с голямо уважение към героите на съвременния свят. Нека винаги има някой, който да защитава честта на нашето Отечество, нашите герои да бъдат здрави, силни и непобедими.

Поздравявам ви с Деня на освобождението и ви пожелавам да не губите героизма и оптимизма си, да бъдете верни на Родината до края и да се стремите към светъл живот. Нека вярата винаги да остане силна, дано надеждата никога не изчезне, любовта да бъде силна и бъдете здрави.

На 3 март искам да ви пожелая невероятна смелост, лоялен патриотизъм и отдаденост на душата, благородни дела и чувствителност на сърцето, високи цели и голямо уважение, светло щастие и непобедим героизъм.

Поздравявам всички за Деня на героите на отечеството и искрено желая да бъдете винаги смели, волеви, безкористни, интелигентни, силни, неуморни, славни, енергични, справедливи, упорити, решителни, непоклатими, доблестни, уважавани, успешни, почитани и обичани хора!

Оценка: 4 от 5 гласували
Профил на Елена Иванова
Елена Иванова
Автор в PozdraviMe.com

Развивам проекта PozdraviMe.com от няколко години с идеята да помогна на всеки българин да поздрави по оригинален начин свой познат за неговия празник. Надявам се да останете удовлетворени от всички идеи, предложения и съвети, които споделям с вас.

Scroll to Top