Поздравления с картички и пожелания за празник

За нас

Лого на сайта за картички и пожелания PozdraviMe.com

Ние НЕ сме млад и амбициозен екип, който се опитва да промени света. Е, поне не сме и толкова възрастни, че да не можем да си позволим да направим поредния опит, макар и да знаем, че е напразен.

Защо се зароди проекта PozdraviMe.com

В резултат именно на подобни неуспешни опити се зароди идеята за PozdraviMe.com – уж поредният, но единствен по рода си уебсайт за уникални картички с оригинални пожелания за всички празници в България. Или поне се опитваме да покрием всички тях, тъй като сме напълно наясно, че българите обичат да празнуват и може да го правят всекидневно.

За тази цел помага и религията, и благодарение на подробния годишен църковно-православен календар с празници, буквално всеки ден може да бъде поредния случай да вдигнем наздравица.

И макар че живеем достатъчно далеч, но едновременно с това и достатъчно близо до Родината, нашата идея е да предоставим възможност на всички онези хора, които все още пазят определени обичаи и спазват все някакви останали от миналото идеали, да зарадват с поне една картичка или мило послание с хубави пожелания човека, когото ценят.

За тази цел създадохме този огромен каталог с поздравителни картички за рождени дни, картички с пожелания за имен ден, както и за всеки друг по-голям или по-малък повод – Коледа, Нова година, сватба, ден на здравния работник и т.н.

Същевременно решихме, че ще бъде от полза на българите да имат информация за всички почивни и работни дни през годината, както и да са напълно информирани на коя дата кое име празнува своя имен ден. Всичко това, събрано на едно място, дава достатъчно подробна и богата информация на всеки човек и буквално с няколко клика на мишката или с движение на пръста по екрана на смартфона, може да достигне до всяка нужна му информация.

Какво още може да бъде постигнато

Жестоката истина е, че сме максималисти и обичаме да разполагаме с всяка нужна ни информация на едно място. А какво е каталог с пожелания и празнуващи именници, ако не добавим и пълен списък с имената, с които обикновено българинът кръщава своите деца?!

Ето по този начин се зародиха и списъците за всички подходящи имена за момичета и интригуващи имена за момчета. Знаете ли, че към днешна дата те наброяват почти 6000 броя?!

Още по-вълнуващото е, че постоянно се добавят нови и нови имена, ежегодно българските родители измислят все повече и по-странни имена, които се стремим да обхванем и добавим в тези огромни списъци.

И дори и да не успеем да сме максимално актуални, поне правим успешните опити да опишем значенията на най-масово използваните имена, защото знаем, че всеки се вълнува от произхода и значението на името си. По този начин смятаме, че успяваме категорично да затворим кръга на цялата нужна информация, която съпътства празници и празнуващи.

Бъдете здрави, щастливи и не пропускайте момент да отбележите и почетете всеки един празник!

Профил на Елена Иванова
Елена Иванова
Автор в PozdraviMe.com

Развивам проекта PozdraviMe.com от няколко години с идеята да помогна на всеки българин да поздрави по оригинален начин свой познат за неговия празник. Надявам се да останете удовлетворени от всички идеи, предложения и съвети, които споделям с вас.

Scroll to Top