Оригинални Картички за рожден ден

Картички за рожден ден

Картичките с пожелания за рожден ден са нещо, което е абсолютно задължително, ако уважавате човекът, който празнува на този ден. Най-вълнуващото след отварянето на подаръка, е да получиш желаните поздравления от любимите хора, както и да се забавлявате запомнящо се. ЧРД и весел купон!

Оригинални поздравителни картички за рожден ден

Празнувайте и се забавлявайте на този страхотен празник. Зарадвайте своя роднина или приятел с уникална картичка за рожден ден от PozdraviMe.com.

Всички модели, които ще видите в тази страница са специална наша селекция, като предлагаме и ръчно изработени картички за рожден ден. Повече информация може да получите, когато се свържете с нас. Надяваме се да спомогнем за доброто настроение и широката усмивка на празнуващия човек при вида на някоя от нашите дизайнерски картички.

• Вижте и това ⇒ Готини пожелания за рожден ден

Честит рожден ден (ЧРД) картички

По-долу ще откриете картички за рождени дни с точно и ясно послание за ЧРД – Честит Рожден Ден.

Честит рожден ден от сърце

ЧРД с много здраве

Картичка за рожден ден с надпис ЧРД

Картички за рожден ден - Честит рожден ден

ЧРД на теб

Честит рожден ден

Картичка за рожден ден на леля

Честит рожден ден картичка

 

Красиви картички за рожден ден с червени рози и цветя

Списъкът съдържа едни от най-красивите картички с цветя за този специален празничен ден.

Пожелания за рожден ден на нова картичка

Картички за Рожден ден

Картичка за Рожден ден

ЧРД картичка

Нови картички за рожден ден

Картички с пожелания за рожден ден

Нови картички с пожелание за рождени дни

В този раздел са събрани изображения за рожден ден, които са нови, уникални и с послание до рожденика.

Картички с поздрав за рождения ден

Картички за рожден ден за всеки човек

Красиви картички за рожден ден

Оригинални картички за рожден ден

Весели и забавни картички за рожден ден с торта

Изборът на карти за рожден ден неминуемо е свързан с правилния подбор на изображението, което ще фигурира върху картичката. Подготвили сме уникални идеи за картички за рожден ден, които можете веднага да споделите във Фейсбук.

Картичка за Честит рожден ден

Оригинални картички за рожден ден с торта

Картичка за рожден ден с торта

Забавна картичка за рожден ден със сладкиш

Безплатни анимирани картички за рожден ден

Анимираните картички за рождени дни са все по-популярни, тъй като се възприемат за много по-сепциален начин да споделите своите чувства към човекът, който празнува рождения си ден.

За целта ние подготвихме няколко специални дизайна на такива картички, които можете свободно да изпращате до своите близки приятели, които празнуват.

Анимирана картичка за рождени дни

Анимирани картички за ЧРД

Музикални картички за рождени дни

Музикалните картички за рожден ден са все по-търсен вариант за поздрав към рожденник. За целта ние споделяме едни от най-търсените песни на българския пазар, които се отнасят до този специален ден в годината за всеки човек.

Веселин Маринов – Рожден Ден

Илиян – Честит Рожден Ден

Роси Кирилова – Честит Рожден Ден

Видеокартички за рожден ден

На пръв поглед тези картички изглеждат като много трудни и невъзможни, но всъщност с развитието на технологиите можем да потвърдим, че създаването им е много просто.

За да създадете видеокартичка за рождения ден на вашия роднина, приятел или познат, е нужно да запишете своя поздрав на телефона си с включена камера. След това изпратете записа до своя познат по избран от вас начин – дали в социална мрежа, дали през Вайбър, дали по имейл. Изборът е изцяло ваш!

Рожден ден – защо е толкова важен този ден

С картички за рождени дни може да зарадвате много хора, тъй като всеки един от тях би могъл да се забавлява с пожеланията, които сте му написали. Истината е, че много хора не обръщат достатъчно внимание на този начин на поздрав, но реалността е, че те очакват подобен подарък и биха се зарадвали много, ако го получат.

Именно поради тази причина препоръчваме винаги да се подсигурявате с оригинални картички за рожден ден, в които споделяте правилно подбрани поздравления, в зависимост от получателя и най-вече от съображения за възрастта на този човек. Все пак да пожелаете страхотни играчки на 45 годишен човек може би не е най-подходящото пожелание. Или пък на 5-годишно дете да пожелаете дълголетие… някак си не са точните думи, които може да използвате, нали?!

Пожеланията за рожден ден трябва да бъдат много правилно подбрани, като това не е толкова трудно за осъществяване. Когато празнува ваш близък или познат, редно би било да го познавате и да знаете какви са му мечтите или към какво се стреми. Пожелайте му това. Ще е точно в целта!

Поздравленията за рождения ден трябва да бъдат поднесени с усмивка, радост, щастие, любов. Всичко това трябва да струи от вас, независимо дали е писмено или устно. Да, повярвайте, личи си с какви емоции сте написали пожеланията за рождените дни в картичките или пък ги споделяте лице в лице.

Желателно е да изберете красиви, оригинални и уникални картички за рожден ден, независимо дали става дума за наличие на цветя или някакви забавни картинки. Бъдете изобретателни и ако ръчно написвате пожеланията, направете го по страхотен и необичаен начин. Така още повече ще развълнувате рожденика.

ЧРД не е просто израз или съкращение. Това е нещо, което е едновременно закон и ден, в който трябва да отдадете нужното внимание на своя приятел или роднина. В крайна сметка този ден се празнува само веднъж годишно и трябва да бъде прекрасно и незабравимо изживяване!

В PozdraviMe.com бихте могли да откриете поздравителни картички с пожелания за рожден ден, които може да изпратите на своя рожденик по всякакъв повод:

Това, което е нужно да направите, е да изберете правилното послание и изображение, след което да го споделите във Facebook, друга социална мрежа или подходящ канал за комуникация, включително дори да го изпратите по email, ако предпочитате. Докажете, че се интересувате и желаете доброто на своя познат! Весел празник и Ч Р Д

Оценка: 5 от 7 гласували
Профил на Елена Иванова
Елена Иванова
Автор в PozdraviMe.com

Развивам проекта PozdraviMe.com от няколко години с идеята да помогна на всеки българин да поздрави по оригинален начин свой познат за неговия празник. Надявам се да останете удовлетворени от всички идеи, предложения и съвети, които споделям с вас.

Scroll to Top