Великден – картички и пожелания

Уникални картички за Великден

Честит Великден - картичка

 

Пожелания за Великден

Поздравления за този светъл празник. И в тази неделя бих искал да пожелая добро и само добро. Нека душата ви бъде топла и спокойна, над главата ви да има спокойно небе и да се разлиства любовта. Нека този празник донесе разбиране, хармония и радост.

Поздравления за Светлата неделя на Христос. Светлина и доброта, просперитет и успех, вяра и любов за всички вас. Мир и щастие във вашия дом, за вас, вашите роднини и приятели. Христос Воскресе!

Христос Воскресе. На този светъл празник човек може да пожелае само здраве, щастие, любов, мир и спокойствие. Нека в дома ви винаги е топло и уютно. Нека разбирането, любовта и грижата царуват в него!

Поздравления за великия Великден на Христос! Христос Воскресе! Желая ви Божията помощ, сила на духа, топлина на сърцето, великденска ликуване, усмивки на мили лица, здраве на близките ви, топлина на дома ви, трепереща радост, благодат, милост, духовно просветление. Нека неделята на Христос донесе светлина, щастие, мир. Бог да ви благослови!

Честит Великден! Мир на вас и вашия дом, просперитет! За да се избегне лошото време, в семейството да царува взаимно разбирателство и на масата винаги да се събират всички най-близки и скъпи хора!

Честит Великден! Пожелавам ти да вярваш и да се надяваш, да мечтаеш и да живееш с любов в сърцето си, да цениш живота си и да управляваш всеки ден успешно. Господ да отнеме всякакви неприятности от теб и този празник да донесе благодат и щастие!

Честит Великден! Нека Ангелът ви пази от несгоди, а благодатта не напуска сърцето ви. Желая ви чудеса, пролетна топлина, просперитет и мир. Христос Воскресе!

На светлия и добър Великденски празник от сърце желая на всички в семейството да бъдат здрави, да има винаги верни и добри приятели наоколо, да ви чака успех и късмет в бизнеса, така че животът да е пълен с щастие, надежда, любов и благодат.

Честит Великден! Нека Бог да защити вас и вашето семейство и да ви предпази от разочарование, болест, мъка. Нека щастието и спокойствието винаги вървят ръка за ръка с вас!

Нека този свят празник да внуши радост и топлина в сърцата, да донесе мир, просперитет и щастие в къщата, да даде здраве и спокойствие. И най-важното – да очисти сърцето от всичко, което му тежи.

Христос Воскресе! Воистино Воскресе! – с тези думи се срещаме днес тази благословена великденска сутрин. Бих искал да пожелая такава прекрасна сутрин да бъде всеки ден – с добри мисли, добри намерения, вкусен Великден и такова радостно настроение. Нека Господ ни прости на всички греховете на този ден, да излекува душите от копнеж и скръб и да внуши на всеки надежда за добро. Така че нито едно сърце да не е самотно и нещастно. Честит Великден!

На светлия празник Великден искам да пожелая дома ви да бъде под закрилата на Господ. Нека бъде топло и уютно, да кънти смях, доставяйте си радост и не се оплаквайте от проблеми. Христос Воскресе!

Поздравления за светлия празник – Великден! В такъв ден бих искал да пожелая само уют, мир и топлина на вашия дом. Нека радостта и любовта живеят в него всеки ден, нека роднини и близки хора идват на гости и никога лошото време да не почука на вратата.

Христос Воскресе! Нека всички проблеми и съмнения изчезнат на Великден, сърцето да намери надежда и душата да отвори пътя към блаженството. Желая ви Божията благословия, голяма и светла любов, истинско щастие и силна вяра. Мир на вашия дом, просперитет на вашето семейство, здраве на вас и на всички ваши близки хора.

Поздравления от все сърце за светлия пролетен християнски велик празник Великден! Нека Божията благодат и благословия се спуснат върху вашия дом и семейството ви, нека Господ ви дари здраве и дълги години активен живот, изпълнен с радостни събития. Нека винаги да сте заобиколени от мили и услужливи хора. Бъдете защитени от Бог, обичани и щастливи!

Христос Воскресе. Поздравявам те с празника на светлия Великден и ти пожелавам мир, любов и топлина от сърце. Иска ми се нищо в живота ви да не е било напразно, бих искал винаги да ви се случват само хубави неща. Нека този светъл празник ви напомни, че сте прекрасен мил човек. И ми се иска сърцето на този човек винаги да е било изпълнено с щастие и надежда.

Дойде светъл и велик ден, когато Христос възкръсна! Пожелавам животът ви да бъде изпълнен с много радостни дни, щастливи събития и истински чудеса. Иска ми се Бог никога да не ви оставя в беда. Честит Великден!

Христос Воскресе! Искрено ви поздравявам за празника на Възкресението Христово! Нека вашият живот и животът на вашите близки и хора, които обичате, да бъде толкова слънчев, радостен и изобилен, колкото в този ден. Нека Ангелът Пазител надеждно да ви предпази от неприятности, болести, да внесе светлина, топлина и любов в дома ви.

Христос Воскресе! Светъл и топъл празник днес! Нека всеки има в душата си радост, щастие, спокойствие и мир. Искам да пожелая на всички добро. По-позитивни, приятни срещи. Нека семейството и приятелите ви винаги ви заобикалят.

Поздравления за Великденската неделя. Нека Господ изпрати просперитет, мир и радост във вашия дом. Нека в душата има хармония и спокойствие, здравето да бъде силно, а любовта да изпълва сърцето и озарява всичко наоколо.

Картички за Великден

Връщане в началото на страницата

Харесай страницата на PozdraviMe.com и можеш да участваш в конкурс с награди!