Забавни картички за имен ден на мъж онлайн

Картички за имен ден

Едни от най-уважаваните празници в България са именно онези дни в годината, на които някои имена черпят. Именно за тях са подготвени тези картички за имен ден по-долу.

Поздравителни картички за имен ден

Списък с красиви електронни картички, с които може да зарадвате всеки празнуващ на този ден.

Уникални Картички за имен ден

Оригинална Картичка за имен ден

Поздрав за имен ден онлайн

Пожелание за имен ден на картичка    

Пожелания за имен ден - честит имен ден    

Честит Имен ден картичка     картичка за имен ден онлайн   

 

Картички за именни ден    

Нови Картички за имен ден онлайн   

Кой има имен ден точно днес

Весели картички за имен ден

Кажете Честит Имен Ден по по-специален и запомнящ се начин. Отпразнувайте празника подобаващо!

Имен ден пожелание на картичка

Поздравления за имен ден на картички

Музикални картички за честит имен ден

Чудесен начин е да изпратите някой от тези музикални поздрави за имен ден на празнуващия, за да го изненадате приятно:

Веселин Маринов – Честит Имен Ден

Валя – Честит Имен Ден

Биляна – Честит Имен Ден

Мая Нешкова – Честит Имен Ден


>>> Оригинални пожелания за имен ден – пълен списък


Как да изпратя картичка за имен ден

Именните дни в България са доста често срещано явление и причината не е само една, но се обединява около един факт – обичаме да празнуваме. Естествено първата асоциация при споменаването на дума празник, е подаряване на картичка с пожелание.

Един велик човек навремето беше казал, че поднасянето на поздравителна картичка с пожелание за рожден ден е задължително, а уникално изработена картичка с поздрав за имен ден е проява на отличен вкус. Именно поради тази причина, а и не само, трябва да следваме тази неписана традиция.

Каквото и да обсъждаме, за един празник има няколко задължителни елемента – празнуващ, приятели, подаръци, храна и пиене, както и поздравления за именника или рожденника, зависи от повода.

Ако се върнем на темата за празниците, в България има предостатъчно, които са свързани с християнската вяра. В този православно-църковен календар може да направите справка кои са дните в годината, в които празнуват определени имена. Благодарение на религията имаме възможност да отбелязваме допълнителни поводи през годината, които да превръщаме в истинско забавление.

И тъй като наистина в България се празнува много, сме длъжни да отбележим по-големите празници, които се тачат от години и които всъщност са най-известни в нашия роден край.

Списък на по-известните празници, на които празнуват хората

Само си представете една многобройна фамилия, в която имената на мъжете, жените и децата са сред по-често срещаните, т.е. тези, които празнуват на по-известните празници и имащи имен ден, колко ли картички, пожелания, поводи за събиране ще имат тези хора?! И най-важното – тази мисъл е повод да се усмихнем приятно и да си спомним за всеки подобен повод в нашето семейство.

Не бива да забравяме, че не само на посочените празнични именни поводи се празнува подобаващо, но и трябва да носите някое от имената, които празнуват ежегодно имен ден. В тази връзка трябва да се отбележи, че се прави едно голямо разделение.

Разбира се че става дума за половата разлика – на имен ден празнуват както мъжете, така и жените. Децата по принцип са отделна възрастова група, но в крайна сметка спадат към един от двата посочени пола, поради което не можем да ги отделим.

Ако желаете да се сдобиете с идея за мило пожелание за имен ден, независимо дали желаете да е написано в картичка за именния ден или не, бихте могли да погледнете на тези страници:

В PozdraviMe.com ще откриете уникални картички, както и оригинални пожелания за имен ден и всеки друг повод. Целта на сайта е да носи радост и щастие на всички хора, както и да прави празничния им ден много по-позитивен и усмихнат.

Бъдете по-добри хора, празнувайте с цялото си сърце, напълнете трапезата с лакомства и нека се разнесат приятни аромати, а съседите ви също да се усмихват, докато чуват радостните ви възгласи и прекрасните поздравления към празнуващите имен ден деца, жени и мъже в домашния уют.

Желаем ви приятно изкарване на този прекрасен празничен ден и дано с нашите пожелания и картички за имен ден да сме успели да ви помогнем в подбора на част от подаръка, който ще поднесете на празнуващия човек днес!

Оценка: 5 от 6 гласували
Профил на Елена Иванова
Елена Иванова
Автор в PozdraviMe.com

Развивам проекта PozdraviMe.com от няколко години с идеята да помогна на всеки българин да поздрави по оригинален начин свой познат за неговия празник. Надявам се да останете удовлетворени от всички идеи, предложения и съвети, които споделям с вас.

Scroll to Top