Бабинден - картички

Пожелания за Бабинден

Пожелания за Бабинден

Бабо, любима и скъпа. Поздравявам те за празника. Пожелавам ти повече здраве, за да не се разболяваш никога и винаги да си толкова енергична. Ти все още ни разглезваш със своите сладкиши, най-вкусните, приготвени от твоите мили ръце. Много те обичам и съм благодарен за твоята мъдрост и опит, за подкрепата и разбирането ти. Нека младостта ти никога не напуска душата ти.

Честит Бабинден! Пожелавам ти да бъдеш силна, с добро и чувствително сърце, желая ти страхотно настроение и невероятен късмет. Пожелавам ти винаги да бъдеш най-добрата, обичаща и обичана баба.

Баба не е диагноза и не е индикация за възрастта. Баба е почетно звание, което се дава на жена, която е отгледала достойно децата си и е получила огромна радост – любимите си внуци като награда. Пожелавам на всички баби да останат вечно млади и активни в душите си, никога да не се разболяват или да остаряват по сърце. Пожелавам ви много енергия и същия ентусиазъм, който кара внуците ви да обичат живота толкова много. Честит ден на бабите!

Баба има най-топлите ръце, най-нежните думи, най-горещите целувки, най-вкусната храна. Любовта на баба е несравнима с нищо, баба е щастие. Нека всички баби на планетата намерят щастие и голямо любящо семейство наблизо в този ден! Честит ден на бабите!

Честит Бабинден и искам да ви пожелая да бъдете и да останеш винаги най-веселата, жилава, енергична в тялото и душата, грижовна, прекрасна и най-важното – обичана баба, към която внуците бързат, и която винаги има вкусна изненада, приготвена за техните пакостници. Желая ти здраве и просперитет.

Честит ден на бабите и акушерките. Пожелавам ви да бъдете все така направени от злато. И нека любимите хора да бъдат такива, че да ви помагат винаги. Нека скуката и унинието да не са за вас, нека внуците ви да превърнат всеки ден в радостен празник!

Нашата любима баба! Без теб всички нямаше да ни има! Ние безкрайно оценяваме твоята загриженост, готови сме да се вслушаме в съвети и искаме да бъдеш винаги здрава и спокойна.

Поздравления за Деня на бабите. Пожелавам им да не скучаят с внуците си, за да им е винаги забавно и интересно с любимата си баба. Желая ви много здраве, сила и вдъхновение, щастливи мигове и радост в компанията на прекрасни внуци.

Честит ден на бабите! Желая ви силни прегръдки от любимите ви внуци, желая ви много здраве и забавление за вашата душа. Бъдете най-прекрасната баба на света, която глези внуците си, дава им своята нежност и грижа, учи ги на цялата „мъдрост“ на живота. Нека вашите внуци да ви обичат и винаги да са радост за сърцето ви!

Днес поздравяваме всички баби с техния празник! Искрено ви желаем много здраве, прекрасно настроение и безгранично щастие! Нека вашите внуци ви радват със своите сладки усмивки, забавен смях и забавни игри! Нека ви дават топли прегръдки и любов! Весел празник!

Поздравления за много трогателен празник – Бабинден! Иска ми се нашите баби винаги да са обичани, здрави, да са снабдени с всичко необходимо и да се къпят в вниманието и грижите на близките. Нека любимите ръце, които са положили всичките си грижи за нас, да бъдат топли и мили. Живей до 100 години!

Честит празник – Бабинден! Пожелавам си внуците да се гордеят с такава баба, че винаги да имаш достатъчно сила, енергия, оптимизъм, желание и вдъхновение за забавни приключения с деца и внуци. Бъди здрава и щастлива. И нека статутът на баба дарява на сърцето ти само радост и усмивки.

Честит ден на бабите! Желая ви здраве, за да можете да възпитавате правнуци, много сила, търпение и мъдрост, които можете да споделите! Нека вашите вълшебни ръце и искрена любов създават най-вкусните сладкиши за цялото семейство!

Честит ден на бабите и искрено пожелайте да бъдете готина баба – неуморна и енергична, игрива и весела, весела и мечтателна, грижовна и сладка, мила и щедра. Нека вашите внуци ви радват с успехите си, а също така ви помагат да копаете картофи и да покривате домати, да правите сладко и да правите сладки, да се гмурнете в света на добрите стари спомени и да се надявате на нещо светло и добро в бъдеще.

Честит Бабинден. Пожелавам ентусиазъм на душата и енергия на тялото. Желая много здраве и безкрайни идеи за забавление с вашите внуци. Нека всеки ден бъде мила приказка. Нека всеки момент донесе радост на сърцето и прегръдката на най-обичаните деца на света!

Честит ден на бабите! Пожелавам сърцето да остане младо и изпълнено с желания, така че внуците да завиждат на тази енергия. Нека любимите приятели бъдат здрави и се връщат често на посещение. Нека всичко замислено успее дори по-добре от планираното! Здраве и добро настроение!

Честит ден на бабите и от сърце искам да ви пожелая със смела сила и духовно вдъхновение да продължите своя жизнен път, винаги да чувствате любовта на внуците и любезните грижи, никога да не оставате без дължимото внимание и уважение, да правите постоянно нещо интересно и вълнуващо с вашите прекрасен внуци.

Честит ден на бабата и искрено желая да бъдеш златна баба, която винаги ще се притече на помощ на внуците си и която нейните шегобийци толкова много обичат. Желая ти много здраве, добри надежди и усмивки, пожелавам щастливите истории за щастливи моменти и щастливи събития с участието на разкошна баба и нейните внуци!

Скъпи баби, поздравявам ви с вашия празник в този ден! Пожелавам ви дълголетие и много здраве! Нека краката и ръцете ви винаги да са топли, в къщата да има просперитет и хармония, така че внуците да идват на гости и да радват с успеха си.

Оценка: 4.3 от 6 гласували
Профил на Елена Иванова
Елена Иванова
Автор в PozdraviMe.com

Развивам проекта PozdraviMe.com от няколко години с идеята да помогна на всеки българин да поздрави по оригинален начин свой познат за неговия празник. Надявам се да останете удовлетворени от всички идеи, предложения и съвети, които споделям с вас.

Scroll to Top