Честита годишнина картички

Пожелания за годишнина от сватба

Пожелания за годишнина от сватба

Тези съобщения са за вас, за да напишете в картичка за годишнина от сватба на двойка . Те са романтични и сладки и двойката ще ги оцени много. Пожеланията за годишнина от сватбата са комбинация от поздравления за преминаването към следващия годишен етап, както и пожелания за бъдещето.

Ако искате да напишете собствените си оригинални пожелания за годишнина от сватбата, опитайте да запишете първите пет думи и фрази, които ви идват на ум, когато мислите за двойката или другата ви половина, като ангажирани, забавни, красиви или „съвпадение, направено в небето. Това ще накара мозъка ви да тече около желания, които биха им харесали!

Като алтернатива, използвайте едно от нашите примерни съобщения, които обхващат всичко – от романтични пожелания за годишнина от сватбата до забавни. Повечето са лесни за персонализиране, така че не се колебайте да ги копирате и редактирате, колкото искате (няма да кажем, ако не го направите!)

Споделихте толкова много любов и смях през годините си заедно и знам, че във вашето бъдеще ще има още много радостни моменти. Пожелавам ви цялото щастие на годишнината от сватбата ви и във всеки следващ ден заедно.

Двамата сияете с любовта, която споделяте един с друг. Нека тази светлина да стане все по-ярка на годишнината от вашата сватба и всяка изминала година.

Нека любовта, която изпитвате един към друг на годишнината от вашата сватба, да стане все по-силна и по-пълноценна с течение на годините.

Поздравления за поредната година на по-дълбоко влюбване един в друг. Честита годишнина!

Надявам се всеки ден, който споделяте заедно, да е по-красив от предишния! Честита годишнина.

Нека любовта, която сте споделяли през първите си пет години брак, да стане по-силна, докато остарявате заедно. Честита годишнина!

Вие правите това нещо с брака да изглежда лесно! Пожелавам ви да го правите още много години!

Дори и след толкова много години заедно, все още можете да видите тази главозамайваща първа любов в очите си. Вие сте пример за всички нас и дълго ще продължите да бъдете.

Влюбването е лесно, да останеш влюбен е друго. Направихте го обаче и сте вдъхновение за останалите.

 

Специални пожелания за годишнина от сватбата за съпруг

Ако пишете картичка за годишнина от сватбата на съпруга си , ето няколко примера за съобщения, които можете да включите …

Днес, на нашата годишнина, искам да знаеш колко много се радвах да ти досаждам през цялото това време и колко съм развълнувана да продължавам да го правя завинаги.

Още една година ценни спомени! Честит юбилей, [име]. Ето още една година да научим нови неща един за друг и да укрепим брака си.

15 години! Зарадва ме с всяка една от тях. Честит юбилей за нас!

Какъв късмет имам, че съм омъжена за мъж като теб? Честит юбилей, [име]

Не мислех, че е възможно да те обичам повече от деня, в който се ожених за теб, но всеки ден го правя.

Ако трябваше да живея отново живота си, щях да те намеря по-рано, за да мога да те обичам по-дълго. Честит юбилей за нас!

Да бъда женен за теб е като да имаш най-добър приятел, който не помни нищо, което казвам, но все пак не бих искал по друг. Честита годишнина на прекрасния ми съпруг!

Ти си най-милият, най-забавният, най-силният и най-умният мъж, когото познавам – и аз съм най-късметлия.

Благодаря ти за още една година от твоята любов. Обещавам да прекарам следващите 365 дни, като те направя най-щастливият човек на земята.

След цялото това време сърцето ми все още се топи, когато влезеш в стаята.

Честита годишнина на най-невероятния съпруг и баща. Всички те обичаме толкова много.

Въпреки че хъркаш като луд и оставяш калните си футболни къси панталони на новия килим, не бих те променила.

Толкова съм щастлива, че те имам. Благодаря ти, че ме търпиш.

 

Честита годишнина от сватбата за съпруга

Ако пишете картичка за годишнина от сватбата на жена си , ето няколко примера за романтични пожелания за годишнина от сватбата, които тя със сигурност ще оцени.

Благодаря ти, че винаги си до мен, на нашата годишнина и всеки ден. Честита годишнина!

Пожелавам си още много години с моята по-добра във всяко отношение половинка. Сериозно, да се оженя за теб беше най-умното нещо, което някога съм правил.

Чувствам се толкова щастлив, че мога да те наричам моя съпруга,

Никъде не бих предпочел да бъда на този свят, освен тук с теб до мен. Честита годишнина!

Ще те обичам дори когато сме стари и сбръчкани. Честит юбилей за нас!

Да бъда с теб прави така, че всеки ден да се чувствам сякаш е нашата годишнина. Чувствам се благословен да те имам до себе си. Обичам те и честита годишнина!

Смехът с теб е най-добрата част от деня ми и не мога да повярвам, че успявам да го правя всеки ден.

От първата ни среща до сега, първата ни годишнина, те обичам повече всяка минута, когато съм с теб.

Най-добрите бракове се основават на работа в екип и аз имам късмета да те имам в моя от първия ден. Честита годишнина и нека продължим така!

Трудна година беше, но сме по-силни. И когато светът е несигурен, знам, че ти си единственото нещо, в което винаги мога да съм сигурен. Благодаря ти, че ме обичаш.

Всичко се случва с причина и това ме доведе до теб. Завинаги няма да е достатъчно дълго, за да ти кажа всички начини, по които те обичам.

Честит юбилей на жената, която ми подари нашето красиво семейство. Как имах такъв късмет?

Не знам къде бих бил без теб и никога не искам да разбера. Пожелавам ни още много години любов и щастие. Честита годишнина!

Честита годишнина на моя най-добър приятел и сродна душа. На красива съпруга и благословен живот!

 

Поздравления за годишнина от сватба на родители

Ако родителите ви празнуват годишнината от сватбата си , изпратете им внимателна картичка за годишнина от сватбата, за да покажете, че мислите за тях. Едно от тези пожелания за годишнина от сватбата ще се справи добре … Псст, те са идеални и за баби и дядовци!

На повечето хора им отнема много време, за да разберат как искат да изглежда бъдещето им, но аз знаех от самото начало. Надявам се бъдещето ми да изглежда точно като вашето настояще. Честита годишнина на прекрасните ми родители.

Мамо и татко, виждам всеки ден колко щастливи се правите. Надявам се да продължавате да се радвате така успешно всяка следваща година. Честита годишнина!

Вашето единство в добри и лоши времена ни научи на работа в екип. Вашата толерантност към лошите навици един на друг ни научи на търпение. Вашата подкрепа по време на взаимните борби ни научи на солидарност. Вашият живот като нашите родители ни научи как да живеем. Честита годишнина!

На вас двамата е толкова ясно, че трябва да бъдете заедно – така е било предназначено! На годишнината от сватбата ви, надявам се да погледнете назад с умиление към всичките си омъжени години заедно и да гледате с вълнение към бъдещето. Нямам търпение за всичко, което предстои в семейството ни. Честита годишнина!

 

Поздрави за годишнина от сватбата на приятели или братя и сестри

Пожеланията за годишнина от сватбата за вашите приятели или братя и сестри  могат да бъдат малко по-неформални. Изберете от тях или ги използвайте, за да вдъхновите своите …

Трудно е да се повярва, че малкият брат, който ме следваше през всичките тези години, вече е женен от десет! Гордея се с теб, братче. Честита годишнина и на двамата!

Все още помня времената, когато искаше да я поканиш да излезете.

Нека вашата любовна история никога да няма край и любовта ви един към друг да расте и да расте. Честита годишнина и на двамата.

Толкова се радвам за любовта, която двамата споделяте. Всички ви обичаме толкова много и се надяваме да имате прекрасна годишнина!

Станах приятел с вас поотделно и вие сте толкова специални по свой начин – но заедно сте неудържими. Нямам търпение да видя какви приключения носи следващата година!

Можете ли да повярвате, че минаха 10 години, откакто за първи път се целувахте в клуба в университета. Вижте сега вас и вашето нарастващо семейство. Толкова се радвам, че те познавам, и се радвам, че се намерихте. Пожелавам ви още много години заедно.

 

Забавни пожелания за годишнина от сватбата

Известен с това, че сте малко шегаджия? Изберете от тези забавни пожелания за годишнина от сватбата …

Тайната на щастливия брак е да знаете какво харесва втората ви половинка в леглото. В повечето случаи това са чаша чай и сандвич с бекон.

Понякога се чудя как съм търпял теб, но тогава предполагам, че и ти ме търпиш. Квит ли сме? Обичам те.

Вие двамата сте толкова забавни да сте наоколо. Моля, можете ли да ме осиновите?

Вие сте толкова добри заедно, като Пижо и Пенда. Честита годишнина!

Има много причини, поради които съм останал женен за теб толкова години. Правиш хубав чай, купуваш ми пица и се смееш на шегите ми. Така  се надявам да продължи … Честита годишнина!

Трябва да направя признание: Виждам се с някого и наистина си падам по него. Ти си съпруже, обичам те все повече и повече всеки ден. Освен миналия вторник. Тогава беше доста досаден. Честита годишнина!

Оценка: 4.7 от 9 гласували
Профил на Елена Иванова
Елена Иванова
Автор в PozdraviMe.com

Развивам проекта PozdraviMe.com от няколко години с идеята да помогна на всеки българин да поздрави по оригинален начин свой познат за неговия празник. Надявам се да останете удовлетворени от всички идеи, предложения и съвети, които споделям с вас.

Scroll to Top