Подаръци за бащи

Известно е, че за татковците е трудно да се пазарува, когато става въпрос за закупуване на подаръци . Но макар че той може би вече има всичко, което иска, това не е извинение  да дадете на татко още една скучна вратовръзка или карта за подарък тази година.

Идеи за подаръци за бащи

За да ви помогнем да намерите перфектния подарък за татко-известен още като този, който той наистина ще обича и ще използва-създадохме внимателно подготвена колекция от някои от най-популярните подаръци за татковци.

Хамак

Хамак като подарък за баща

Този хамак с ретро вид със сигурност ще направи щастливото му място още по-щастливо (и ще осигури удобно място, от което той може да работи върху кръстословицата в неделя ).

Абонамент за аудиокниги

Абонамент за аудиокниги подарък за баща

В разговор с автори за най -добрите аудиокниги мнозина казаха, че слушането на книга означава, че е по -вероятно да я завършите, защото можете да слушате, докато правите други неща, като  миене на чинии ,  разходка с кучето , градинарство или шофиране.

Калъф за телефон

Калъф за телефон подарък за баща

Дори и да изпусне телефона си, калъфът за телефон ще предотврати нанасянето на значителни щети.

Шейкър за коктейли

Шейкър за коктейли за подарък за баща

Ако татко ви обича да пие коктейли или харесва да приготвя за гостите си, то шейкър е най-подходящият подарък за него.

Чадър

Чадър за подарък за баща

Винаги има нещо предизвикателно в изваждането на хубав чадър в дъждовен ден. Изберете ветроустойчив, удобен за държане, стилно изглеждащ, бързосъхнещ модел.

Часовник

Часовник като подарък за баща

Татко ви би се зарадвал изключително много на елегантен и удобен мъжки часовник. Изберете модел, който ще подхожда на неговия стил.

Електрически тротинетка

Електрическа тротинетка подарък за баща

Можете да му подарите електрическа тротинетка, за да може да пътува със стил до работното си място и да не се налага да използва градски транспорт.

Уред за газиране на вода

Уред за газиране на вода като подарък за баща

Уредът за газиране на вода е чудесен избор за татковци, които обичат да пият вода с мехурчета и газирани напитки. Освен това и самият начин на приготвяне е доста забавен.

Акумулаторен вибрационен масажор

Акумулаторен вибрационен масажор подарък за баща

Такъв уред се използва много от терапевти, масажисти и спортисти, но също е чудесен за лична употреба за масаж на възпалени мускули , защото той може да бъде поставен, така че да масажира точното място на болка.

Кецове

Кецове подарък за баща

Маратонките или кецовете са част от тоалета на повечето татковци, затова може да заложите на модел, който ще му подхожда. По този начин ще подарите на татко си чифт удобство за ежедневието.

Електронен четец

Електронен четец подарък за бащи

Защо да подариш на татко една книга, когато можеш да му дадеш хиляди? Електронния четец е чудесен подарък за всеки, който обича да чете навсякъде и по всяко време.

Несесер за тоалетни принадлежности

Несесер за тоалетни принадлежности подарък за баща

Несесер за тоалетни принадлежности е много подходящ за татковците, които пътуват често и имат нужда от малко повече организация на багажа си. Изберете модел, който е удобен, с много отделения и подхожда на стила му.

Безжични слушалки

Безжични слушалки като подарък за баща

Безжичните слушалки са чудесни за слушане на музика в движение, без да се притеснява, че кабелите ще му пречат. Татко ви ще се радва да ги използва, когато иска да се включи в любимия си подкаст или да отиде на джогинг.

Ваучер за масаж

Ваучер за масаж подарък за баща

Може да не успее да си направи масаж в спа центъра тази година, но можете да му подарите ваучер за масаж, който да използва, когато има нужда. Със сигурност ще остане доволен и ще ви бъде благодарен, че се грижите той да се чувства добре.

Комфортни чорапи

Комфортни чорапи като подарък за баща

Може да е тривиален подарък, но никога не подценявайте стойността на добър чифт чорапи. Татко ви и краката му ще бъдат повече от доволни от удобен, мек и топъл чифт чорапи.

Домашни пантофи

Домашни пантофи за баща

Дори и да обичаен подарък, може да вложите старание като изберете подплатени и меки пантофи, които ще поддържат краката му топли и ще му е удобно през целия ден.

Чифт работни ръкавици

Чифт работни ръкавици подарък за баща

Независимо дали таткото ви е майстор, рибар, дърводелец или просто обича да майстори различни неща, то чифт качествени работни ръкавици ще станат неговия най-добър приятел във всички тези дейности.

Комплект аксесоари за скара

Комплект аксесоари за скара за баща

Ако татко ви не само обича барбекю, но и препочита да го приготвя сам, то особено подходящ подарък за него ще бъде комплект с различни аксесоари за скара.

Куфар

Куфар подарък за баща

Ако татко ви много обича да пътува и постоянно е в планове за следващото пътешествие, то куфара е чудесен избор за подарък. Така ще улесните приготвянето на багажа му.

Смарт часовник

Смарт часовник като подарък за баща

За някои от нас да останеш активен не е лесно. За други тренировките са начин на живот. Затова смарт часовника е полезен за всеки баща, независимо дали е любител на фитнеса или просто иска да направи някои малки промени в начина на живот.

Електрическа самобръсначка

Електрическа самобръсначка като подарък за баща

Последното нещо, което всеки мъж иска да направи след дълъг работен ден, е да се върне в магазина, защото са му свършили самобръсначките (или по -лошо, осъзнава го сутрин, когато е твърде късно и той има среща в 9 часа сутринта). Затова можете да му вземете електрическа самобръсначка, която ще му бъде под ръка по всяко време и навсякъде.

Селекция вина

Селекция вина за подарък за баща

Няма значение дали предпочита червено или бяло – ако татко ви обича чаша вино в края на деня, той ще хареса селекция вина, която да бъде подбрана специално според неговите предпочитания.

Забавна книга с шеги

Забавна книга с шеги подарък за баща

Ако татко ви обича да се шегува и му се получава или шегите му са ужасни и не особено подходящи, то забавна книга с шеги ще бъде чудесен избор за подарък.

Комплект грижа за брадата

Комплект грижа за брадата подарък за баща

Ако татко ви има брада и обича да се грижи за нея, то специален комплект за нейната поддръжка ще е подарък точно в десятката.

Персонализирани ръкавели

Персонализирани ръкавели за баща

Ръкавелите са изпитан празничен подарък. Но в случай можете да изберете модел, който да персонализирате, като изпишете инициалите на баща ви. Със сигурност това ще го трогне.

Специална селекция кафе

Специална селекция кафе за баща

Ако баща ви е любител на кафето и не се задоволява с каквото и да е кафе, то подберете предпочитани от него марки кафе или изберете вече готова селекция кафета. По този начин ще може да опита нещо ново и ще остане изненадан.

Декантер за уиски

Декантер за уиски като подарък за баща

Уискито просто се различава, когато се налива от декантер вместо от бутилката-и татко ви знае това, така че ще бъде развълнуван да покаже този подарък следващия път, когато покани колегите си за чаша скоч.

Куфар с инструменти

Куфар с инструменти като подарък за баща

Някои го наричат ​​татко, някои го наричат ​​местния майстор. И независимо дали се нуждае от клещи, резачки за тел, острие или дори отварачка за бутилки, в такъв мултифункционален куфар има всичко нужно.

Портфейл

Портфейл като подарък за баща

Татко ви ще бъде благодарен от факта, че тънкият му портфейл може удобно да побере всички карти, с които разполага.

Комплект грижа за кожата

Комплект грижа за кожата за баща

Да, дори мъжете трябва да имат рутинна грижа за кожата и да, такъв комплект ще помогне на татко ви да получи такава. Комплекта може включва всичко, от което се нуждае, за да се грижи малко по -добре за кожата си.

Акумулаторна бормашина

Акумулаторна бормашина като подарък за баща

Акумулаторната бормашина е един от най-предпочитаните подаръци за татковци и мъже като цяло, затова ако заложите на нея няма начин да сбъркате.

Поставка за телефон или таблет

Поставка за телефон или таблет за подарък за баща

Ако някога сте гледали как баща ви се опитва да следва рецепта на таблета си, докато готви, има много голям шанс да го гледате и да разлива храна върху таблета. Затова стойка за мобилни устройства е идеален, за да държи таблета си далеч от дъската за рязане или смартфона си, подпрян на бюрото в офиса.

Описахме 32 от най-предпочитаните подаръци за татковци, като се съобразихме с желанията на самите тях. Надяваме се да сме успели да ви помогнем в избора на следващия пода

Профил на Елена Иванова
Елена Иванова
Автор в PozdraviMe.com

Развивам проекта PozdraviMe.com от няколко години с идеята да помогна на всеки българин да поздрави по оригинален начин свой познат за неговия празник. Надявам се да останете удовлетворени от всички идеи, предложения и съвети, които споделям с вас.

Scroll to Top