Уникални Подаръци за кръщене на дете

Подаръци за кръщене

Съдържание

Уникални Подаръци за кръщене на дете

Кръщението на бебето е специален ден както за бебето, така и за родителите му. Кръщението приветства новородените в християнската вярa. Това е важен повод за празнуване. Един от начините да се включите в празника е със сладък и внимателен подарък за новото християнче. Подбрахме 30 невероятни идеи за подаръци за кръщене.

Подаръци за кръщене на момчета и момичета

Кошница с подаръци за момче

Кошница подаръци за момче като подарък за кръщене

Кошница със специално подбрани подаръчета за момченце – чорапки, плюшена играчка, одеялце и всичко в син цвят е чудесен подарък за кръщене.

Кошница с подаръци за момиче

Кошница подаръци за момиче като подарък за кръщене

Отличен избор за кръщенето на момиченце е кошница с розови подаръчета. Играчка, книжка, дрешка и каквото друго предпочитате.


Богат избот от идеи за детски подаръци – ВИЖ тук


Персонализирана книга за деца

Персонализирана книга за деца като подарък за кръщене

Персонализираната книга представлява специално написана книжка с приказка, в която детето е главният герой. Това е много специален подарък, който ще се отличи и запомни.

Сребърна рамка за отбелязване на ръце и стъпала

Сребърна рамка за отбелязване на ръце и стъпала за подарък за кръщене

Комплект за отпечване на ръчичка и краченце е забавен подарък, който поднесен със сребърна рамка за става вечен спомен в семейството.

Персонализирана рамка за снимка за кръщене

Персонализирана рамка за снимка за подарък за кръщене

Красива дървена рамка за снимка, гравирана с името на детето и датата на кръщенето. Така родителите ще могат да поставят избрания от тях спомен и да го запазят завинаги.

Сребърен комплект гребен и четка за бебешка коса

Сребърен комплект гребен и четка за бебешка коса като подарък за кръщене

Деликатен сребърен комплект включва гребен и четка, които могат да бъдат персонализирани с името на малкото дете.

Сребърна касичка

Сребърна касичка като подарък за кръщене

Сребърната касичка ще бъде спомен за детето дори и когато порасне. Гравирайте среброто с името на детето, за да направите подаръка още по личен.

Персонализирано одеяло за кръщене

Персонализирано одеало за кръщене за подарък

Мекото бебешко одеяло ще се хареса и от родителите и от бебето, а бродирайки го с името или инициалите на детето ще стане още по-специален подарък.

Първият кръст на бебето и гравирана кутия за съхранение

Първият кръст на бебето и гравирана кутия за съхранение за кръщелника

Деликатно сребърно кръстче, опаковано в красива сребърна кутийка с гравирано име на детето е класически, стилен и много подходящ подарък за кръщене.

Персонализирана играчка за гушкане

Персонализирана играчка за гушкане за подарък за кръщене

Играчката за гушкане е прекрасен подарък за всяко малко детенце, тя може да стане най-добрия му приятел и да му помага да заспи по-лесно. Освен това може да бъде избродирана с името му.

Гравирана кутия за спомени за кръщене

Гравирана кутия за спомени като подарък за кръщене

Красива кутия от дърво или метал, лазерно гравирана по ваш избор и дизайн. Тази прекрасна кутия може да се използва за съхраняване на свидетелството за кръщене на бебето, снимки, спомени, бижута и др.

Детска сребърна гривна

Детска сребърна гривна за подарък за кръщене

Такава гривна детето може да  носи докато е малко, а след това ще му остане прекрасен спомен от кръщенето.

Сребърна дрънкалка

Сребърна дрънкалка за подарък за кръщене

Изработена от сребро,такава елегантна дрънкалка може да се превърне в наследство, което да се предава от поколение  на поколение.

Тиха книжка с името на детето

Тиха книжка с името на детето за подарък за кръщене

Ръчно изработена книжка от плат с красиви детайли. Тя разполага с много прозорчета, копчета и ципове, за да ангажира децата по интерактивен и подходящ за възрастта начин. Освен това може да бъде изписано и името на детето корицата.

Персонализиран лигавник за кръщене

Персонализиран лигавник за кръщене като подарък

Красив лигавник от мека памучна материя и надписан с името на детето и датата на кръщенето е интересен и необикновен подарък.

Персонализирана щипка за залъгалка

Персонализирана щипка за залагалка за подарък за кръщене

Бебетата постоянно изпускат залъгалката си, затова такава щипка ще е от полза да не пада на пода. За да бъде специален подаръка и подходящ за кръщене, изберете сребърен модел, който дори може да бъде гравиран.


⇒ Огромно разнообразие от подаръци за кръщене – РАЗГЛЕДАЙ тук


Бродирана кърпа за кръщение

Бродирана кърпа за кръщене за подарък

Бродирана с кръст, името на детето и датата на кръщението, тази кърпа е подарък за спомен.

Бебешки обеци

Бебешки обеци за кръщене

Изберете нежни и деликатни бебешки обеци от злато или сребро, за да се отличи вашият подарък и разбира се да бъде от полза на малкото човече.

Дърво за засаждане

Дърво за засаждане като подарък за кръщене

Ако искате да подарите нещо нестандартно, можете да вземете и засадите дърво заедно с детето. Този тип подарък е с нарастваща популярност, а идеята дървото да расте заедно с детето също е много сладко. Видът на дървото, което избирате, разбира се зависи от вашите лични предпочитания, но ние бихме предложили например ябълково дърво, тъй като то ще бъде лесно за поддръжка и също може да бъде забавление, когато плодовете узреят.

Сребърна лъжица за хранене

Сребърна лъжица за хранене като подарък за кръщене

Един от по традиционните избори за подарък за кръщене е сребърната лъжица или комплект прибори, които могат да бъдат гравирани с името на детето.

Персонализирана плюшена играчка

Персонализирана плюшена играчка като подарък за кръщене

Всяко детенце би се зарадвало на плюшена играчка.  А като вложите идея, като добавите името на детето, ще подарите персонален подарък с много обич.

Албум за снимки

Албум за снимки като подарък за кръщене

Бебешките снимки са много и от голямо значение за всяко семейство. Това винаги е добър избор, а ако успеете да персонализирате подаръка с името на детето, то това ще е безценно.

Персонализран комплект дрешки

Персонализиран комплект дрешки за подарък за кръщене

Комплект дрешки с персонализиран надпис с името на малкия получател би бил страхотен подарък за кръщене.  Вече има доста места, на които  бродират имена или ги отпечатват, изборът е изцяло ваш.

Детски дневник

Детски дневник за кръщене

Един такъв тефтер ще е много полезен и вдъхновяващ подарък. В него родителите може да записват всичко за първите години от живота на своята рожба и да запазят спомените завинаги.

Детска професионална фотосесия

Детска професионална фотосесия за подарък за кръщене

Консултирайте с професионален фотограф да направи фотосесия на детето в деня на кръщенето или в друг избран от родителите ден. Спомените от снимките са незаменими.

Колекционерска монета

Колекционерска монета като подарък за кръщене

Вече много банки предлагат такива колекционерски моменти, които независимо дали са златни или сребърни никога не губят стойността си. Предлагат се и в красиви кутийки за подарък.

Музикална кутия

Музикална кутия за подарък за кръщене

Музикалната кутия не само ще бъде интересна и забавна за малчугана, но и може да съхранява детски бижута или други малки вещи.

Икона

Икона като подарък за кръщене

Иконата е класически подарък за кръщене, който винаги е подходящ. Дали ще бъде сребърна или от дърво, изборът е ваш.

Табелка за детската стая с името

Табелка за детска стая с името на кръщелника

Изберете подходяща табелка за врата с името на детето. Има много интересни идеи ръчна изработка. На детето ще му стане много приятно да има името си на вратата на стаята.

Дървен пъзел с името на детето

Дървен пъзел с името на детето като подарък за кръщене

Много интересен подарък би бил и пъзел с букви, които се съединяват, изписвайки името на детето. Изработват се от дърво, което прави подаръка много устойчив.


⇒ Оригинални и персонализирани пъзели – ВИЖ това предложение


От сребърна дрънкалка, до засаждане на дърво, разнообразието от подаръци е голямо. Но най-важното в този така специален ден си остава малкото християнче. Сигурни сме, че който и подарък да изберете, ще се хареса и запомни, щом е подарен с много любов.

Оценка: 5 от 3 гласували
Профил на Елена Иванова
Елена Иванова
Автор в PozdraviMe.com

Развивам проекта PozdraviMe.com от няколко години с идеята да помогна на всеки българин да поздрави по оригинален начин свой познат за неговия празник. Надявам се да останете удовлетворени от всички идеи, предложения и съвети, които споделям с вас.

Scroll to Top