Оригинални подаръци за кръстници

Подаръци за кръстници

Оригинални подаръци за кръстници

След внимателно обмисляне сте избрали кой искате да бъде кръстник на вашето дете. Сега остава да изберете перфектния подарък. Може би планирате сладко предложение за кръстника или кръстницата с подарък или може би вече е приел честта и искате да изразите благодарността си със смислен подарък. Какъвто и да е случаят, ние сме тук, за да помогнем.

Подаръци за кръстници за кръщене на дете

По-долу ще откриете едни от най-добрите 25 подарък за кръстниците на детето, с които наистина може да направите впечатление.

Подаръци за кръстница

Ето и най-добрите ни предложения за подарък за кръстницата на кръщенето на детето.

Kолие за кръстница

Колие за подарък

Красиво символично колие ще представлява дълбоката връзка на кръстница с нейния кръщелник. Това е красив избор за предложение за кръстник или подарък за благодарност за участието в кръщението.

Персонализирана свещ за кръстница

Персонализирана свещ за подарък

Текстът, отпечатан върху буркана на тази свещ, може да бъде по ваш избор. Изберете аромат, който тя ще хареса, след което добавете персонализирано послание.


⇒ ВИЖ това предложение за персонализирана свещ за кръстница


Кристална ваза с гравиран надпис

Кристална ваза с гравиран надпис за подарък

Кристалната ваза освен, че ще зарадва кръстницата на вашето дете, но и ще й бъде от полза всеки път, когато получава цветя. Гравирайте специално послание за нея, за да бъде вечен спомен за нея.

Златна гривна

Златна гривна за подарък

Изящна златна гривна, не само ще допълни тоалета на кръстницата ви, но и ще й напомня за специалната връзка, която вече има с детето ви.

Чаша с надпис за най-добрата кръстница

Уникална чаша за най-добра кръстница

Чашата е прекрасен подарък за всеки любител на кафето. Един прост, но ефективен начин да кажете на кръстника ви, че е специален за вашето семейство е като оставите специално послание върху чашата. Така всяка сутрин ще си спомня за вашето дете.

Обеци

Обеци за подарък

Изберете красив и елегантен модел обеци, които не само ще завършват външния вид на кръстницата ви, но и ще й останат скъп спомен от малкия и кръщелник.

Персонализиран книгоразделител

Персонализиран книгоразделител за подарък

Ако кръстницата ви обича да чете, можете да й подарите красив книгоразделител. За да стане подаръкът още по-специален помолете да гравират специално послание или името й върху него.

Персонализирана възглавница

Персонализирана възглавница за подарък

Декоративна възглавница с надпис с името на кръстницата и годината, в която е станала част от вашето семейство е уникален и закачлив подарък, който със сигурност ще се хареса и използва с удоволствие.

Дъска за сервиране

Дъска за сервиране за подарък

Обикновената дървена дъска за рязане може да се превърне и в красив аксесоар за всяка кухня, когато е резбован с подходящо лично послание към кръстницата или кръстника.


⇒ ВИЖ тази дъска за рязане непременно


Красиви бижута

Красиви обеци за подарък

Бижутата са класически подарък, който всяка дама би харесал. Изберете обеци с красив дизайн, които задължително трябва да бъдат опаковани в подходяща кутия за перфектно завършен вид.

Персонализиран несесер за гримове

Персонализиран несесер за гримове за подарък

Несесерът за гримове е неизменна част от ежедневната рутина на всяка дама. Но защо да бъде скучен, като може да е елегантно персонализиран с послание и името на собственичката. Стилен, практичен и уникален подарък за кръстницата на вашето дете.

Цвете

Цвете за подарък за кръстници - идея

Цветето може да се смята за много прозаичен подарък, но в избора му може да бъде вложено въображение. Заложете на цвете в саксия, вместо отрязано такова. Разгледайте символиката на цветята или вземете лесно отглеждащо се цвете. Важното е да изберете най-подходящото за вашата кръстница, което ще я зарадва.

Планер

Планер за подарък

Практичен подарък е  годишен планер, в който може да се планира ежедневието. За да стане специален подарък, обаче, ще трябва да вложите творчество като го поръчате персонализиран специално за нея или него.

Подаръци за кръстник

Това са топ подаръците за кръстника по случай кръщенето на детето ни.

Бутилка вино

Бутилка качествено вино за подарък

Подарете бутилка вино и я персонализирайте с етикет, който казва: „Само най -добрите приятели се повишават в кръстници“. (Или „Най -добрите чичовци се повишават в кръстници.“)

Луксозен гравиран подарък за кръстник – чаша

Луксозен гравиран подарък за всеки повод

Изберете луксозна чаша за вино или бира, в зависимост от това, което предпочита кръстника и я гравирайте с надпис „Кръстник от (годината, в която е станал такъв.)”

Ключодържател за кръстник

Ключодържател за подарък

Изберете подходящ модел, който хем да е елегантен, хем да може да бъде гравиран. Така подаръкът ви ще стане още по-специален с надпис: „Кръстник: защото се избират най-добрите“.

Гравиран комплект лъжички за кафе и чай

Гравиран комплект лъжички за кафе или чай за подарък

Гравирайте комплект лъжички за кафе или чай със сладък надпис: „Кръстница” или „Кръстник”. Така при всяко сутрешно кафе ще си спомня, че е важна част от вашето семейство.

Персонализиран кожен портфейл

Персонализиран кожен портфейл за подарък

Подарете висококачествен кожен портфейл, който можете да персонализирате, като изпишете име или послание върху него.


⇒ ВИЖ този кожен портфейл непременно


Гравирана щипка за пари

Гравирана щипка за пари за подарък

За кръстника можете да изберете щипка за пари от неръждаема стомана, като я гравирате с надпис по желание, за да се почувства още по-специален.

Креативна тениска с надпис

Креативна тениска с надпис за подарък

Персонализирана тениска или комплект тениски за детето и кръстницата е сладък, весел и много подходящ подарък за кръстница или кръстник.

Бутилка качествен алкохол

Бутилка вино за подарък за кръстници

Бутилката с първокачествен алкохол ще бъде високо оценен подарък по всички критерии. Разбира се, не забравяйте да я опаковате подходящо, а ако персонализирате етикета, то жеста ще бъде неповторим.

Портрет по снимка

Портрет по снимка за подарък

Портрета по снимка е уникален и много личен подарък – изключително подходящ за кръщене. Можете да изпратите снимка на детето с неговия кръстник или кръстница и по този начин да запечатате връзката им и на платно.

Рамка за скъпоценни спомени

Рамка за скъпоценни спомени за подарък

Поставете снимка на бебето в очарователна рамка за снимки. Може да бъде и с надпис: „Обичам кръстницата си“ и с името на вашето дете.

Икона

Икона за подарък

Иконата е традиционен подарък за кръщене и с висока емоционална стойност. Но можете да вложите повече в избора като подарите посребрена или позлатена – със сигурност ще бъде високо оценен подарък.

Гравирани ръкавели или щипка за вратовръзка

Гравирани ръкавели или щипка за вратовръзка за подарък

За елегантните мъже-кръстници комплект ръкавели или щипка за вратовръзка ще е изключително подходящ подарък. А ако ги гравирате с инициали или малко, лично послание, ще станат най-скъпият му комплект.

Кръщенето е един от най-специалните поводи в живота, затова и изборът на подарък е доста отговорна задача. Надяваме се с нашата специално подбрана селеция от идеи за подаръци за кръстниците да сме ви помогнали да направите празника си още по запомнящ се.

Оценка: 5 от 5 гласували
Профил на Елена Иванова
Елена Иванова
Автор в PozdraviMe.com

Развивам проекта PozdraviMe.com от няколко години с идеята да помогна на всеки българин да поздрави по оригинален начин свой познат за неговия празник. Надявам се да останете удовлетворени от всички идеи, предложения и съвети, които споделям с вас.

Scroll to Top