Оригинални Подаръци за кумове

Подаръци за кумове

Оригинални Подаръци за кумове

Вече сте избрали двамата души, които са най-важни за вас и от деня на сватбата ви ще станете едно семейство. Но остава и не по-малко важната задача да изберете подарък, който хем да ги зарадва, хем да бъде нестандартен и запомнящ се. Ние се погрижихме да подберем най-подходящите идеи, с които да ви помогнем.

Подаръци за кум и кума

По-долу ще откриете оригинални идеи за подаръци за кумовете като знак на благодарност от страна на младото семейство.

Фотоколаж

Фотоколаж за кумовете

Приятелството ви с кукувете може да бъде отбелязано с фотоколаж от забавни ваши преживявания заедно.  Картичката към подаръка може да надпишете с надпис „С пожелание за безброй забавни моменти заедно!”


⇒ ВИЖ това предложение за персонализиран фотоколаж


Кошница луксозни подаръци

Кошница с луксозни подаръци за кумовете

Подберете луксозна кошница със специално селектирани вино, шоколад, свещ и всичко, което знаете, че те предпочитат. По този начин ще им покажете колко ги цените, познавате и са важни за вас.

Портрет по снимка

Портрет по снимка за подарък за кумовете

Ако искате да поднесете нестандартен и запомнящ се подарък – може да поръчате да направят портрет по снимка на вашите кумуве или на такава, на която сте четиримата. Ще остане спомен за цял живот.

Кристален свещник

Кристален свещник за подарък за кума

Кристала е изискан и в същото време много специален материал за подарък. Можете да им изберете красив свещник или комплект от 2 броя свещници. Дори е възможно да бъдат гравирани с имена и дата.

Дъска за рязане – гравирана с любима рецепта

Дъска за рязане с гравирана любима рецепта за подарък

Дъската за рязане е много обикновен подарък на пръв поглед. Но когато изберете красива, масивна дъска за мезета или сирена, която да гравирате с фамилията на вашите кумуве или дори ако имате обща любима рецепта, можете да поръчате да напишат и нея на дъсксата. Така всеки път, когато се събирате ще си спомняте за сватбения ви ден.


Дъска за рязане – ВИЖ това предложение


Ваучер за почивка

Ваучер за почивка за подарък за кумове

Това е малко по-голям подарък, но можете да им подарите почивка само двамата или пък да си организирате пътешествие четиримата и да се забавлявате заедно.

Рамка за снимка с общи снимки

Рамка за снимка за подарък

Намерете голяма рамка с място за много снимки и поставете в нея такива от минали приключения или снимки на мечтани дестинации, така ще си напомнят, че са важни за вас и ще продължите да изпълнявате мечтите си заедно.

Комплект чаши за шампанско

Комплект чаши за шампанско за кумовете

Изберете им луксозен комплект от чаши за шампанско, които да използват на специални поводи, спомняйки си за вас и за сватбения ви ден. Ако прецените дори може да им гравирате столчетата с имена или специално послание.

Луксозен комплект за хранене

Луксозен комплект за хранене за пдоарък за кумове

Подарете на кумувете си красив и елегантен сервиз за хранене, който не само да им остане за спомен, но и всеки път когато се събирате да споделят с вас. Както и да използват на всеки по- специален повод.

Комплект тениски

Комплект тениски за подарък за кумове

Нестандартен и много весел подарък може да бъде комплект тениски, които са създадени специално за двойки. Изберете забавен дизайн, с който да ги зарадвате. А ако искате да сте още по-креативни може да направите тениски и за вас, които да пасват на техните. Като например – „Кум”, „Кума”, „Булка”, „Младоженец”.

Пижами за двойки

Пижама за двойки за кумове

Друг също толкова различен подарък може да бъдат комплекти пижами за всеки от тях. С какъв дизайн ще бъдат и посланието им  е ваш избор. Важното е , че ще бъдат персонализирани и забавни.

Персонализирана свещ с послание

Персонализирана свещ с послание за подарък за кумове

Обърнете се към професионалист, който изработва свещи ръчно и може да направи такава, каквато вие пожелаете.  Добавете стил и идея в подаръка, като помолите да я персонализира с послание и фамилията на вашите кумуве.

Ваучер за приключение

Ваучер за приключение за подарък

Познавайки ги добре и знаейки желанията и мечтите им, можете да изберете приключение, което да им достави още повече положителни емоции и да ги зареди с щастие. Бъдете сигурни, че такъв подарък ще се помни завинаги.


⇒ Билет за събитие или приключение – ВИЖ тук


Персонализиран пъзел

Персонализиран пъзел за подарък за кумове

Поръчайте да направят пъзел със снимка по ваш избор на кумувете си. Можете да сложите дори снимка, която те са забравили или не подозират, че имат и така подреждането му ще бъде още по-забавно и вълнуващо преживяване.

Фотоапарат за моментни снимки

Фотоапарат за моментни снимки за подарък за кумове

Ако са любители на тема снимки и обичат да ги имат на хартия, но все не им остава време и възможност, то вие имате страхотна идея за подарък. А именно да им вземете фотоапарат за моментни снимки, така винаги ще имат любим спомен веднага, когато го поискат.

Скреч карта за пътешествия

Скреч карта за пътешествия като подарък

Обичат ли да пътешестват и да посещават нови места? Ако отговорът е да, то това е чудесен и нестандартен подарък. Изберете им подходяща скреч карта  – на България, на света или на друга конкретна дестинация. Така ще могат да изтриват мястото,  на което са били, докато не открият цялата карта. Забавно и мотивиращо за още повече приключения, нали?

Палатка

Палатка за подарък за кумове

За приятелите ви – приключенци, които обичат природата, можете да вземете за подарък палатка.  Неминуемо ще ги зарадва жеста ви, защото ще бъде нещо неочаквано.

Хамак

Хамак за подарък за кума

На двойката, която има двор, можете да подарите голям хамак за релакс.  Ще ги зарадвате и ще ви бъдат благодарни, че се грижите за тяхната почивка и забавление.

Килимче за пъзел

Килимче за пъзел за подарък за кумовете

Ако пък са домошари и обожават да редят пъзели, то постелката за подреждане на пъзел е точното попадение за подарък. На него могат да се редят пъзели с различни размери и целта му е, да може да се прибира пъзела незавършен и следващия път да се започне от където сте стигнали.

Раница за пикник

Раница за пикник за семейство кумове

Независимо дали харесват пикник в парка, къмпинг или на плаж. В такава раница може да има всичко необходимо-четири комплекта прибори за хранене, салфетки, чинии, пластмасови чаши за вино, дъска за рязане. Дори в някои модели има одеяло с водоустойчива подложка.

Комплект за коктейли

Комплект за коктейли като подарък за кумовете

Кумувете ви обичат шумни партите, които често организират удома или пък просто обичат да пият коктейли? В такъв случай можете да им подарите комплект за приготвяне на коктейли удома. При следващото ви събиране ще могат да покажат новоразвитите си умения.

Настолна игра

Настолна игра за подарък за кумове

Настолната игра на пръв поглед може да е доста тривиална идея за подарък. Но ако обичат да играят, можете да се спрете на такава, която нямат или на нещо по-нестандартно и завладяващо.

Комплект аксесоари за вино

Комплект аксесоари за вино за подаръци за кумове

Двойките, които имат всичко и се любители на виното, биха оценили такъв комплект с аксесоари за вино, тъй като обикновено се продават в луксозна кутия, която дори можете да гравирате по ваш избор. В такава зашеметяваща кутия, могат да запазят бутилка за специален повод, а включените класически инструменти ще направят преживяванията им при пиене на вино по-лесни и по-добри от всякога.

Поднос за закуска в леглото

Поднос за закуска в леглото като изненада за кумовете

Закуската в леглото е доста приятна, но ако е поднесена на специален дървен поднос, който дори може да бъде гравиран с послание по ваш избор, ще бъде незабравима всеки път.

Ваучер или комплект за общо хоби

Ваучер или комплект за общо ползване за кумове

Ако кумувете ви имат общо хоби или биха искали да имат, то вие можете да им помогнете да си го изберат като им подарите ваучер за уроци по танци или пък комплект за изработка на свещи. Това е нестандартен начин да ги зарадвате.

Кумувете са част от вашето семейство и избора на подарък е отговорна задача, с която да им покажете колко са важни за вас. Представихме ви асортимент от различни идеи – сантиментални, романтични, приключенски или пък практични и се надяваме да сме успели да ви вдъхновим с какво да ги изненадате. Сигурни сме, че ще останат очаровани и ще се почувстват специални!

Оценка: 5 от 4 гласували
Профил на Елена Иванова
Елена Иванова
Автор в PozdraviMe.com

Развивам проекта PozdraviMe.com от няколко години с идеята да помогна на всеки българин да поздрави по оригинален начин свой познат за неговия празник. Надявам се да останете удовлетворени от всички идеи, предложения и съвети, които споделям с вас.

Scroll to Top