Подаръци за момчета

Независимо дали пазарувате за юноша, тийнейджър или малко момче, ние сме на път да направим живота ви много по-лесен с тези подаръци за момчета.

Не сте сигурни какво да подарите на малкото (или не толкова малкото) момче в живота си? Определено сте на правилното място. Това ръководство за най-добрите подаръци за момчета от всички възрасти и типове ще съперничи дори на контролния списък на Дядо Коледа. Единственият проблем, който ще имате, когато пазарувате за деца, е да изберете само един!

Идеи за подаръци за момчета

Превозно средство с дистанционно управление

Кола с дистанционно управление за всякакъв терен определено е един от най-добрите подаръци за момчета, които обичат бързите коли с дистанционно управление. Шофира лесно по сушата, през локви и дори по кишави зимни алеи.

Маса за пикник с чадър

Децата в предучилищна възраст ще се почувстват толкова пораснали, когато седят заедно по време на игра на собствената си маса за пикник. Тя се предлага в комплект с подвижен чадър и седалка за четири деца с размер на малко дете. Той е идеален за вътрешна и външна употреба, време за закуски и арт проекти.

Велосипед

Подарете на малкия колоездач крещящ нов велосипед и той ще ви обича завинаги.  Не сте карали от години? Купете си колело и се присъединете към него на разходката с колело.

Постелка за йога

Удобна постелка за йога за деца е чудесен подарък, за тези които обичат да се движат. Това е здравословен начин да поддържате форма и активност през дългите зимни месеци у дома. Дори може да си правите тренировки заедно.

Конструктор LEGO

Още един подарък на тема Междузвездни войни за момчета, но този път под формата на LEGO. Комбинацията е сигурна печалба и ще предложи часове творческа игра. Този има много парчета на средно ниво, така че е най-подходящ за подрастващи и тийнейджъри.

PLAYMOBIL Голям градски зоопарк

Донесете любимите животни и зоологическата градина на вашето дете в предучилищна възраст в стаята за игра с образователен и забавен комплект PLAYMOBIL, който се предлага с всичко, от което се нуждаят за едно бурно приятно прекарване. Те ще изследват местообитанието на пингвините, ще разгледат жирафите и ще отглеждат екзотичните животни.

Настолна игра

Изведете вечерта на семейните игри на следващото ниво и го научете на география, култура и много повече. Изберете игра, в която да участвате всички и да заплените вниманието на детето си.

Изтриваем плакат – карта на България

Ако детето ви обича да пътува, то една такава изтриваема карта на България ще бъде перфектен подарък за него. Той ще използва монета, за да изтрие всяко едно от местата, където е бил, и тя бързо ще се превърне в трофей за стената му, към който той ще посяга отново и отново.

Тенис на маса

Игра през цялото време. Вземете мобилен комплект за тенис на маса, който съдържа мрежа, две хилки за пинг-понг, две топки за пинг-понг, а в някои комплекти има и мрежеста чанта за носене.

Дженга

Това е игра за балансиране, която се подрежда като кула. Игра за всички възрасти и забавления за цялото семейство.

Комплект фокуси

Всяко малко момче мечтае да бъде фокусник и да може да изненадва със своите умения. Дори и да направи свое собствено шоу пред близките си.

Ховърборд

Освен че може да развива висока скорост, някои модели могат да възпроизвеждат музика чрез Bluetooth връзка, а дори имат и LED светлини.

LED светлини за колела на велосипед

Вашето дете ще се зарадва, че велосипеда му може да свети и да бъде видим дори и когато стане тъмно. Това несъмнено ще бъде необикновен и запомнящ се подарък.

RC каскадьорска кола

Сигурен съм, че всеки тийнейджър ще се примами колко невероятно тази кола може да изпълнява каскади. Тя е в състояние да се търкаля и върти на 360 градуса на място. Тази игра е бърза и пристрастяваща. Колата е с устойчиви на плъзгане и амортизационни гуми.

Комплект за химични експерименти

Момчетата обичат експериментите и този комплект им позволява да участват в свои собствени. Той идва в комплект с много оборудване, което е необходимо за цялото научно откритие. Може да се наложи родителски надзор в зависимост от способностите и зрелостта на вашето дете.

Водни балони

Децата обичат да играят с вода и балони, така че защо да не комбинирате двете в горещия летен ден? Тези балони за бързо пълнене са самозапечатващи се, което ги прави бързи и лесни за приготвяне. След като се напълнят, започнете своите водни войни в задния двор.

Скейтборд

Карането на скейтборд е чудесен начин за 12-годишно момче да изразходи малко енергия. Те не искат вече детска версия и биха оценили страхотно изглеждащ лонгборд.

Nerf Lazer Tag комплект

Нерф битки без допълнително защитно облекло или изчистване след това – звучи като добра идея. Това предлага комплектът Nerf Lazer Tag, в който са включени два пистолета.

Мини дрон

Запознайте вашето дете със света на дроновете и фотографията. Той съдържа Wi-Fi камера, която ви позволява незабавно да споделяте заснетите си моменти с прилично качество на снимки и видео.

Това не е вашата обикновена играчка за момчетата, защото синът ви ще бъде изумен да види как дрона е в състояние да изпълнява каскади, освен да заснема видеоклипове.

Безжични слушалки

Често ли казвате на вашето дете да намали музиката си или да заглуши играта, която играе? Защо не му вземете някои Bluetooth слушалки , за да не се налага?  Разходката до стаята му, за да му кажете, че вечерята е готова  си заслужава цената на тишината, нали?

Лазерна състезателна кола с нулева гравитация

Тази кола ще отиде навсякъде, където насочите лазера – дори по стените! И все пак, все още е достатъчно лесно за децата да контролират и да се справят.

LEGO Super Mario начален комплект

Децата могат да конструират нивата на играта от LEGO тухли. След това Марио работи с приложение, за да може да изпълнява предизвикателства и да събира виртуални монети. Фигурата на Марио също има вграден високоговорител и LED екрани в лицето и корема, за да даде незабавна обратна връзка.

Преносим футболен комплект

Комплектът обикновено съдържа футболни врати, топка, свирка, червен и жълт картон. Чудесен начин да въведете детето си в света на футбола и спорта като цяло.

Настолна игра за въздушен хокей

Цялото забавление на класическия въздушен хокей в забавна настолна версия.

Мини баскетболен кош

Мини баскетболният кош се монтира с подплатени куки за врата, които няма да повредят вратата ви и предотвратяват надраскване. Освен това идва в комплект с топки.

Уоки токита за деца

Уоки токитата отдавна са любима идея за подарък за момчета и тези страхотни уоки токита са проектирани с мисъл за децата. Функционалността на дълги разстояния работи на разстояние до 3 мили с гласово активирани контроли и вградено фенерче за забавление през нощта!

Скутер

Издигнете уменията си за скутер на следващото ниво с лек, но тежък професионален скутер! Той е лесен за каране и може да се справи и с най-взискателните трикове и с всички препятствия, независимо дали на улицата или в скейт парка.

Камера за моменти снимки

Уловете специални моменти с тази камера за да ви предостави незабавно снимки. Камерата позволява на децата да правят снимки и да ги държат в ръцете си незабавно с натискането на бутон. СУПЕР забавление!

Хот Уилс писта за състезания

Това е много подходящ подарък за по-малките деца, които са запалени по автомобилните състезания.  Така ще им осигурите часове на забавление.

Ролери

С подходящо време навън и ролери децата могат да се забавляват цял ден, без да се почувстват отегчени.

Енциклопедия

Това е изключително подходящ подарък за любознателните момчета, които винаги търсят какво ново да научат и задават въпрос след въпрос.

Шапка или чанта

Момчетата също обичат аксесоари. Шапка с любим герой или игра или чанта, в която могат да сложат всичко, което харесват, за да бъде винаги с тях. Така ще се почувстват като големи момчета.

Спортен екип

Спортния екип е незаменим както за момчетата спортисти, така и за всяко друго дете, което обича да се движи.

Игра за конзола

Конзолата е хубаво занимание за децата, когато времето не позволява игри навън. Могат да поканят прители и да си направят парти с игри например.

Playstation конзола

Playstation си остава забавление за всички и малки и големи. Ако вече имате, може да инвестирате в нови игри, с които да се забавлявате заедно.

 

Оценка: 5 от 1 гласували
Профил на Елена Иванова
Елена Иванова
Автор в PozdraviMe.com

Развивам проекта PozdraviMe.com от няколко години с идеята да помогна на всеки българин да поздрави по оригинален начин свой познат за неговия празник. Надявам се да останете удовлетворени от всички идеи, предложения и съвети, които споделям с вас.

Scroll to Top