Подаръци за нов дом

На тържество за по случай нов дом или преместване е обичайно да носите подарък  за щастливите собственици. Помогнете на семейството и приятелите да се настанят в новия си дом с перфектния подарък за ново начало.

Идеи за подаръци за нов дом за цялото домакинство

Изберете персонализирано произведение на изкуството, за да запълните празни стени, традиционен подарък като метла или подарете малки предмети, които позволяват на собствениците да изградят нови спомени в дома си. Тези подаръци за нови домове и дворове ще помогнат на любимите хора да превърнат празната къща в удобен и уютен дом.

Персонализирана постелка за врата

Персонализирана постелка за врата подарък за нов дом

Ако новодомците искат да създадат приветливо първо впечатление в квартала, то изтривалката може да бъде лесна първа стъпка. Можете да изберете постелка, която е с персонализиран надпис или такава, на която има закачлив надпис. Със сигурност ще останат впечатлени от нестандартния подарък.

Поднос

Поднос като подарък за нов дом

Красив дървен поднос, който можете да гравирате с послание по ваш избор е добър подарък за новодомци.  Такъв аксесоар е подходящ, защото тепърва ще посрещат много гости и ще имат поводи за празник в новия дом.

Персонализиран ключодържател

Персонализиран ключодържател подарък за нов дом

Подарете на новите собственици комплект класически ключодържатели, които да бъдат гравирани с техните инициали. Така хем ще им подарите нещо практично, хем ще бъде персонализирано.

Картина по поръчка

Картина по поръчка подарък за нов дом

Документирайте първия дом с персонализирана илюстрация за дома, която те ще оценят, независимо къде се преместват. Новата им къща може да бъде нарисувана точно каквато е и след това да бъде рамкирана, което ще създаде прекрасен вечен спомен на първият им дом.

Кутия за ключове

Кутия за ключове подарък за нов дом

Никога повече няма да се чудят къде са отишли ключовете, защото в новия им дом ще имат кутия за ключове точно до входната врата. Дизайнът избирате вие, а ако искате да персонализирате подаръка можете да поръчате да гравират кутията.

Универсална метла

Универсална метла подарък за нов дом

Според суеверието новодомците трябва да получат нова метла, когато се нанасят, за да символизира новото начало. Твърди се, че старата метла пренася целия негатив, останал от стария дом в новата къща. Дори и да не сте суеверни, пак може да им купите нова метла, дори и само за закачка.

Табла за сирене с ножове

Табла за сирене с ножове за подарък за нов дом

Дъска за сирене е изискан и в същото време практичен подарък, който ще бъде от голяма полза на семейството. Има различни дизайни дъски, но в базовия комплект се съдържат – универсален нож за сирене, плосък нож за сирене и вилица за сирене.

Kафемашина

Кафемашина като подарък за нов дом

Помогнете на новите собственици да се подготвят за първите си гости с нова кафемащина. Можете да изберете модел с капсули, еспресо машина или комбинирана, с която да могат да приготвят различни кафе напитки.

Одеяло за пикник

Одеяло за пикник подарък за нов дом

Независимо дали приятелите ви обичат да наблюдават звездите, да къмпингуват или да ходят на плаж, то голямо одеяло за пикник ще им бъде от полза във всеки от тези приятни преживявания.

Органайзер за ножове

Органайзер за ножове като подарък за нов дом

Една обикновена лента за ножове е пренебрегван, но високо ценен подарък за собствениците на ново жилище. Изберете органайзер, който да може да бъде персонализиран, за да стане подаръкът ви още по-ценен.

Комплект инструменти

Комплект инструменти като подарък за нов дом

Задачите в нов дом ще се появят и най -добре е да са подготвени. Затова можете да помогнете вие, като им подарите прагматичен, но много ценен подарък. Изберете голям комплект инструменти, които ще са им под ръка винаги и ще могат да поправят всяка дребна и не толкова дребна нередност в новото жилище

Блендер

Блендер за подарък за нов дом

Практичният подарък е високо ценен винаги, когато е подбран специално за новодомците, знаейки, че ще им бъде от полза. А когато искате да вложите още повече старание в подаръка, можете да добавите към блендера и кошница с плодове и ядки, с които да приготвт любимите си смутита.

Комплект за суши

Комплект за суши като подарък за нов дом

Пригответе фантастично суши за вечеря с евтин, но ефективен комплект. Този подарък обикновенно идва с клечки за хранене, ролкови рогозки, лопатка за ориз. От начинаещо ниво до майстор на суши, този подарък ще бъде оценен от всички.

Къща за птици

Къща за птици като подарък за нов дом

Поздравете пърхащи приятели с малка дървена и желязна къщичка за птици. Собствениците на нови жилища ще се радват на възможността да окачат една дървена къщичка за птици близо до прозорец, където дивата природа може да бъде оценена от всички.

Персонализирани възглавници

Персонализирани възглавници подарък за нов дом

За сладък и уютен дом, можете да подарите красиви монограмирани възглавници, било то за спане или декоративни. Ако инициалите не са по техния вкус, заместете с ваша си шега, дума или забавна фраза.

Монограмирана чаша

Монограмирана чаша като подарък за нов дом

Най -добрата част от събуждането в нова къща може би е просто да се насладите на кафе в новата си любима чаша с монограм.

Комплект пръстени за салфетки

Комплект пръстени за салфетки подарък за нов дом

Помогнете на приятелите си новодомци да подготвят масата си за вечеря с класически халки за салфетки или пък с по-нестандартен модел.

Персонализиран етикет за ново домашно вино

Персонализиран етикет за ново домашно вино подарък за нов дом

Поръчайте да направят персонализирани етикети за вино, за да ги залепят върху бутилките на новата си реколта. Много нестандартно и практично.

Одеяло

Одеяло като подарък за нов дом

Не можете да сбъркате с красиво, топло и меко одеяло, което да пасва на техния декор и да им създава уют в новото жилище.

Комплект свещници

Комплект свещници като подарък за нов дом

Ако приятелите ви обичат свещи, можете да им изберете красив комплект свещници, които ще ги зарадват и ще бъдат идеалното допълнение към новия им дом.

Комплект ножове

Комплект ножове като подарък за нов дом

В ново жилище често се купуват и нови аксесоари за дома. За това е хитро и практично да им подарите комплект качествени ножове, с които да заменят старите в кухнята си.

Незалепващ тиган

Незалепващ тиган подарък за нов дом

Незалепващия тиган е задължителен за всяко домакинство, защото спестява време и ако изберете качествен модел, той се превръща в незаменима част от всяка къхня.  Изберете модел и размер, който е подходящ за вашите приятели и със сигурност ще бъде високо оценен подарък.

Ароматна свещ

Ароматна свещ като подарък за нов дом

Един от най-добрите подаръци за новото жилище е нещо, с което собствениците да си създадат уют и романтика, а именно ароматна свещ. Разнообразието от модели и аромати може само да ви улесни в избора, ако знаете какво би се харесало на приятелите ви.

Мини градинка за подправки

Мини градинка за поправки подарък за нов дом

Подарете необичаен и практичен подарък на своите приятели. Комплект билки и подправки за засаждане, за които да се грижат заедно в новия си дом.

Комплект машина за паста

Комплект машина за паста подарък за нов дом

Това е нестандартен подарък, който ще бъде високо оценен от вашите приятели – ценители на италианската кухня. Домашната машина за паста е лесна за употреба и така могат да имат прясна и домашна паста всеки ден.

Лимоново дърво

Лимоново дърво като подарък за нов дом

Няма нищо по свежо от отглеждането на лимоново дърво в чисто нов. Изберете хубав сорт дръвче, което да съчетава аромат, сладост и киселост. Освен, че е нестандартен подарък, дръвчето е и много красиво за отглеждане.

Кошница за пикник

Кошница за пикник подарък за нов дом

Лятото наближава, така че вземете подарък за новия дом на семейството, който цялото семейство ще може да използва през хубав уикенд в парка или удобно в задния си двор. Кошницата за пикник е заредена с всичко необходимо за пикник за четирима; керамични чинии, чаши за вино и прибори и тирбушон. Няма нищо по-хубаво от традиционен пикник със семейството, който ще създаде трайни спомени, благодарение на вас.

Помощна бар масичка

Помощна бар масичка подарък за нов дом

Помощната бар масичка е удобна както за съхранение, така и за сервиране на любимите напитки или мезета. Тя е с компактни размери, така че би намерила място във всеки дом.

Портрет по поръчка

Портрет по поръчка като подарък за нов дом

Поръчайте да нарисуват портрет на новия дом на приятелите ви по снимка, която вие ще изпратите. А ако искате да вложите още идеи в подаръка, ви предлагаме да използвате снимка преди и след ремонта. По този начин те ще имат спомен за дома си и за това какъв е станал след техния упорит труд.

Кошница с подаръци

Кошница с подаръци за нов дом

За новодомци е подходящ подарък кошница с вино, мезета и всякакви други глезотийки, които знаете, че обичат да си похапват. Подберете ги правилно и сме сигурни, че ще искат да ги споделят с вас.

Поставка за подправки

Поставка за подправки за нов дом

Готвенето за първи път в новата кухнята може да се усложни, когато не разполагате с основните съставки. Затова идвате на помощ вие, като им вземете за подарък комплект за подправки. А ако приятелите ви обичат да готвят, значи вземете по-голям комплект с място за повече бурканчета. Със сигурност ще ви бъдат благодарни.

Персонализиран пъзел

Персонализиран пъзел подарък за нов дом

Ако вашите приятели са се преместили не само в ново жилище, но и в ново населено място, можете да поръчате пъзел, който изобразява новият им град – нестандартно и запомнящо се.

Маркери за чаши

Маркери за чаши подарък за нов дом

Изберете красиви маркери за чаши, които приятелите ви да могат да използват на всяко следващо парти. Така всеки от гостите лесно ще може да открива, коя е неговата напитка. Хитро, а?

Независимо дали вашите близки са се преместили в нов апартамент или първата си къща, то един хубав подарък за новото жилище може да улесни процеса по преместването. Намирането на перфектния подарък може да бъде трудно, но ние смятаме, че има по нещичко за всеки тип новодомци и разбира се за всеки бюджет.

Профил на Елена Иванова
Елена Иванова
Автор в PozdraviMe.com

Развивам проекта PozdraviMe.com от няколко години с идеята да помогна на всеки българин да поздрави по оригинален начин свой познат за неговия празник. Надявам се да останете удовлетворени от всички идеи, предложения и съвети, които споделям с вас.

Scroll to Top