Андреевден именници - честит празник

Пожелания за Андреевден

Пожелания за Андреевден

Нека Свети Андрей донесе здраве, сила и търпение, за да се сбъднат всичките ти мечти, надежди, планове и стремежи!

Пожелавам ти да вярваш и да обичаш, да вървиш напред по своя път и да даваш добро на всички наоколо, докато се радваш всеки ден!

Поискай си щастие днес, Бог ще ти даде мир и спокойствие и няма да те изостави никога. Честит празник!

Поздравления за Деня на св. Андрей Първозвани. Нека ангелът не ви остави, късметът да не ви изостави, смелостта да ви отведе до благородна победа. С цялото си сърце ти желая здраве, любов, просперитет, мир, радост, силна сила и да бъдеш пръв във всичко!

В деня на св. Андрей Първозвани ти пожелавам дългоочакван успех, за да се сбъдне всичко, което желаеш! Нека апостолът ти даде радост, да паи семейния уют, да прогони тъгата и излекува всички заболявания!

Искам да те поздравя за деня на Андрей! И бързам да ти пожелая  здраве. Нека къщата да е пълна с мир, щастие, усмивки, много пари. И чаша, пълна с любов, топлина, доброта и красота.

Нека Свети Андрей донесе успех, мир, доброта, просперитет. Нека хармонията и редът винаги да царуват в твоя живот ! Желая ти искрена любов, крепко здраве, сила!

Честит имен ден! Поздравявам те. Нека светецът винаги ти помага. Слушай гласа му, който тихо говори от високо – това е твоя Андрей, който поставя щит пред несполуките.

Поздравявам те с Андреевден. Нека Бог да донесе само добро, за да стане душата ти веднага по-светла и да пее от щастие! Желая ти кариерно израстване, така че доходите ти винаги да се увеличават! Сбъдни всички свои мечти!

В деня на св. Андрей Първозвани искам да ти пожелая спокойствие. Смело заобикаляй всички препятствия и тръгни към своята съдба. Искам всичките ти проблеми да изчезнат завинаги в този момент. Честит имен ден!

На празника на Андрей – Божият апостол, бих искал да ви пожелая щастие, късмет и в къщата ви да има благодат. С вяра в сърцето оставете дните да минават. Нека небесата те пазят. Честит празник!

Оценка: 4.8 от 5 гласували
Профил на Елена Иванова
Елена Иванова
Автор в PozdraviMe.com

Развивам проекта PozdraviMe.com от няколко години с идеята да помогна на всеки българин да поздрави по оригинален начин свой познат за неговия празник. Надявам се да останете удовлетворени от всички идеи, предложения и съвети, които споделям с вас.

Scroll to Top