Честит Антоновден - картичка

Пожелания за Антоновден

Пожелания за Антоновден

Прекрасен Антоновден! Искрено искам да ви поздравя и да ви пожелая постоянен растеж и развитие на личността, високи полети до висините на успеха и славата, силни победи по пътя. Нека всички добрини се върнат при вас като бумеранг, нека всички лоши неща да бъдат изоставени.

Честит Антоновден! Желая ти много здраве, благополучие и изпълнение на всички твои планове! Нека животът ти бъде светъл, щастлив и радостен. Успех и невероятен късмет, гладка житейска пътека и само истински приятели около теб.

Честит празник! Искрено те поздравявам и искам да ти пожелая винаги уверено и смело да постигнеш това, към което се стреми сърцето ти, да си постоянно на ръба на нещо удивително и интересно, да хванеш вълна от късмет и радост в живота.

Антоновден е. Поздравявам те от сърце и ти пожелавам забавление от душата и прекрасни идеи за живот, много здраве и истински късмет, смели планове и героични дела, искрена любов и уважение, голямо щастие и живот на удоволствие.

Поздравявам именниците на Антоновден. Пожелавам винаги да се стремите към желаната цел, като куршум към мишена. Пожелавам да бъдете винаги щастливи, като дете с голямо шоколадово блокче. Пожелавам ви да бъдете обичани като океан от делфините. Много здраве, късмет и добро.

Поздравления за Антоновден! Пожелавам ти като див звяр да се бориш за успеха си, пожелавам ти да останеш истински герой за семейството си. Нека всеки ден да бъде светъл, цветен и позитивен. Винаги бъди в отлична форма, обичай, вярвай в мечтите си и продължи уверено напред!

Скъпи именник на Антоновден, пожелавам ти винаги да бъдеш душата на компанията, весел човек и много позитивен човек. Нека усмивките и смехът ти съпътстват по целия път на живота и озаряват пътя ти. Не забравяй приятелите и семейството си, винаги помни, че те наистина се нуждаят от теб.

Оценка: 4.8 от 5 гласували
Профил на Елена Иванова
Елена Иванова
Автор в PozdraviMe.com

Развивам проекта PozdraviMe.com от няколко години с идеята да помогна на всеки българин да поздрави по оригинален начин свой познат за неговия празник. Надявам се да останете удовлетворени от всички идеи, предложения и съвети, които споделям с вас.

Scroll to Top