Честито Благовещение - картичка

Пожелания за Благовещение

Оригинални пожелания за Благовещение

Нека Благовещение да донесе топлина, любов и доброта, да добави радостни усмивки и да изпълните една стара мечта! Света Богородица във всичко да ви пази, надеждата да ви топли и да постигнете успех!

Поздравления за Благовещение! Желая ти светла радост в живота. Нека ангел да дойде при теб днес и да ти донесе добри новини. Нека светът те поздрави с хармония, а слънцето да грее в небето за теб и продължавай да сееш вяра, надежда, любов!

Добри новини, мир и доброта на празника Благовещение ти пожелавам! Много здраве,слънчеви дни, любов, надежда, вяр и душевна красота!

Поздравления за големия празник Благовещение! Нека мир, любов, просперитет и Божията благодат живеят в къщата ти. Нека материалните и духовните облаги да са в изобилие и само добрите новини да чукат на вратата ти!

Добрата новина се случи само веднъж, преди малко повече от две хиляди години. Разбира се, всеки трябва да знае за това и, както се очаква, почетете този празник. Поздравявам те за Благовещение. С цялото си сърце ти пожелавам мир и хармония у дома. Нека твоето домашно огнище гори, да не изстива, да се поддържа благополучие в него и да избягвате всички неприятности отсега нататък.

Желая ти добри новини и силна вяра, чисти мисли. Ангелът да защитава всички твои роднини и да им прощава всички нечисти помисли. Нека къщата се изпълни с просперитет, в нея да царуват любов и щастие. В твоето семейство всичко да бъде по мед и масло!

Нека в душата ти има мир и тишина, вяра, радост, топлина, доброта и надежда за милостта на Христос. Нека Бог те дари със здраве и любов и уютен, приветлив дом.

Нека Божията майка с благодат дари теб и цели ти дом, за да не се засели в него зъл враг или предател. Пожелавам ти всичко, което е чисто и свято, да ти носи радост, щастие!

Слънцето грее в небето – Благовещение дойде. Звънецът се лее, Той поздравява всички нас. Нека свещта гори, Велик празник дойде. Радвайте се, радвайте се всички, мир, щастие на Земята за всички!

На празника Благовещение искам да ви пожелая всичко, което съдбата ти е обещала, бъди здрав, щастлив и в живота да те посрещат само добри новини!

Нека Богородицата ви закриля, щастието да ви преследва и душата ви винаги да бъде спокойна. Щастливи дни, просперитет, доброта. Нека всичките ви мечти оживеят.

Честит специален ден! На Благовещение ти пожелавам много здраве, бъдете радостни и получавайте само добри новини. Нека късметът избухне в живота ти и любовта да царува в сърцето ти.

Благовещението дойде – Светъл празник на чистотата! Пожелавам ти късмет, любов и доброта! Нека този празник да те облекчи от притесненията.

Поздравления за Благовещение на Пресвета Богородица, за празника на добрата надежда и светлата вяра! Иска ми се в живота да имаше само добри новини, само щастливи дни, само искрени чувства, само добри приятели, само истинска любов.

Добрите новини дойдох. В този ден нека всички да чуят добрите новини възможно най-бързо. Дано Света Богородица да те пази от несгоди, душата ти да бъде млада и позволете на благодарността да живее в сърцето ти!

Нека душата повярва в чудо,Господ те пази. Съдбата ще отвори вратите и всички неприятности ще изчезнат. Пожелавам ти спокойни дни и да чуеш от близките си добри новини.

Слънцето грееше ярко, птиците започнаха да пеят по-силно, Благовещение дойде, за да стопли всички с добро, да направи мислите по-чисти, да дари сърцето с вяра, за да може всеки да живее на света с любов и надежда!

Поздравявам те за Благовещение и ти пожелавам само най-доброто. Нека пътят ти бъде светъл и с по-малко препятствия по пътя. Желая ти много радост и щастие!

Пожелавам ти здраве на теб и твоето семейство и роднини. Надежда и вяра нека живеят в душата ти. Спокойствие, мир, просперитет и доброта да те спохождат постоянно. Желая ти всичко най-добро, любов и топлина. Поздрави от сърце, Честито Благовещение!

Честито Благовещение! Весели празници! Нека бъде светло, мило и прекрасно за теб и тези около теб! Нека добрите новини често идват и да носят радост със себе си!

Благовещение е днес, искрено ви поздравявам, да получавате добри новини в живота, често пожелавам. Щастие, доброта и мир, силна вяра, надежда и спокойствие желая.

Бързам да ви поздравя за Благовещение. Бързам в този славен ден да ви пожелая добри вести и положителни промени. Нека Света Богородица ви пази от всякакви скърби и обиди, както и да ви освободи от болката. Молитвата ще бъде чута, кажете я с вяра, от сърце.

Оценка: 5 от 4 гласували
Профил на Елена Иванова
Елена Иванова
Автор в PozdraviMe.com

Развивам проекта PozdraviMe.com от няколко години с идеята да помогна на всеки българин да поздрави по оригинален начин свой познат за неговия празник. Надявам се да останете удовлетворени от всички идеи, предложения и съвети, които споделям с вас.

Scroll to Top