Картички за Благовец с пожелания

Картички за Благовещение

Името на празника идва от факта, че Дева Мария е получила добрата новина, че ще стане Майка на Божия Син. Легендата разказва, че архангел Гавраил й се явил в момента, когато четяла книгата на пророк Исая точно на мястото, където се оказва раждането на Месията.

Този празник се чества всяка година в един и същи ден. Някои древни обичаи са свързани с празника Благовещение. На първо място, на този ден е забранена всякаква работа.

 

Уникални картички за Благовещение

Честито Благовещение - картичка     Картичка за Благовещение     Благовещение картички    Благовещение поздравителни картички     Благовещение поздрави на картички     Благовещение поздравителни картички с послания     Благовещение пожелания на картички      Поздравителни Картички Благовещение    Картички за Благовещение     Картички за Благовец с пожелания

Оценка: 5 от 1 гласували
Профил на Елена Иванова
Елена Иванова
Автор в PozdraviMe.com

Развивам проекта PozdraviMe.com от няколко години с идеята да помогна на всеки българин да поздрави по оригинален начин свой познат за неговия празник. Надявам се да останете удовлетворени от всички идеи, предложения и съвети, които споделям с вас.

Scroll to Top