Честита Богородица - картичка

Пожелания за Богородица

Пожелания за Богородица

На Успение Богородично от сърце те поздравявам, желая ти всичко най-добри и просперитет. Нека вярата ти е силна, надеждата да ти помага, любовта в горещо сърце да гори. Позволи на Божията майка да те пази от болка, неприятности, огорчения, отчаяние

В деня на Успение Богородично пожелаем ти радост, късмет и празнично настроение. Дева Мария да ти помага във всичко, да се предпазиш от всякакви несгоди и провали.

С Успението на Пресвета Богородица ти желая в къщата да царуват мир и благодат, роднините да бъдат щастливи и здрави, а ангелът пазител винаги да се грижи за теб и да те защитава. Нека в небето винаги гори звездичка, която ще озарява пътя и ще те води през живота само по правилния път.

Поздравявам те за страхотния празник. В Деня на Успението на Пресвета Богородица пожелавам на всички мир. Нека любовта, радостта и търпението живеят в сърцата ни.

На Успение Богородично приемете моите поздравления, пожелавам ти силна вяра, надежда и смирение. Нека Богородица да те пази от скръбта и пътят към доброто и светлината да е широко отворен.

Света Богородице, защити всички от скръб и прости греховете ни, прости ни всички грешки. Искам да ви пожелая щастие и радост.

Пожелавам на празника на светицата много щастие и топлина в душите. Нека светът се изпълни с доброта, за да бъде животът винаги спокоен! Нека Богородица ви изпрати късмет, просперитет, здраве, чиста и светла любов!

На този ден пожелавам на всички щастие. Нека всички дни да са щастливи и лошото време да ни заобиколи. Здраве, късмет, любов!

Нека Светата Богородица донесе просперитет в дома ви, за да бъде животът по-красив, без неприятности и всякакви грижи! Желая ти мир и всичко най-добро.

Успение Богородично празнуваме днес. Приемете моите поздравления за щастие и любов. Нека небесата ви пазят, Богородица защитава и усмивките ви не слизат от лицата.

Богородица умря преди много години, но нейните добри сили и до днес ни пазят. В деня на Успението пожелавам мир и добро на всички вас и нека Света Дева Мария да ви помага във всичко!

В деня на Успението на Пресвета Богородица искрено ви пожелавам да оценявате всичко, което имате в живота си, да не губите време за обиди и глупави разправии с близки, да цените всеки момент на щастие и радост, да дадете на сърцето си възможност за искрена обич.

Поздравления за Успението днес. Пожелавам ви силна вяра, надежда и търпение. Молете се на Богородица. Тя ще ви помогне!

Църквата чества Успение Богородично. На този ден ти пожелавам любов и само добрини. Нека Дева Мария те дари с вяра, светлина, доброта!

Поздравявам те за Успението. Пожелавам ти мир, Майката Божия да те пази от обиди, скърби и драми. Нека тя винаги да ти помага, дава съвети и защитава!

Честито Успение Богородично! Весели празници, хора. Желая ви мир, доброта и спасение. Нека всички бъдем здрави!

В деня на Успението на Богородица ви пожелавам светли мисли и дано животът ви е изпълнен с добри и чисти помисли.

В деня на Успението на Богородица ви пожелавам благодат и нека имате достатъчно търпение в продължение на много години, както и сила на ума!

Оценка: 4.7 от 3 гласували
Профил на Елена Иванова
Елена Иванова
Автор в PozdraviMe.com

Развивам проекта PozdraviMe.com от няколко години с идеята да помогна на всеки българин да поздрави по оригинален начин свой познат за неговия празник. Надявам се да останете удовлетворени от всички идеи, предложения и съвети, които споделям с вас.

Scroll to Top