Картички за Голяма Богородица с пожелания

Картички за Богородица

Всички православни църкви честват един от големите, основни празници – Успение на Пресвета Богородица, Дева Мария. Успението е краят на живота на земята за Пресветата Богородица. Празникът се предшества от много строг пост.

Успението на Пресвета Богородица връща историята си през първите векове на християнството. Още през 4 век във Византия той се празнува навсякъде. В деня на честването на Успение Богородично жътвата е завършена.  Интересно е, че от този ден жабите спират да крякат.

 

Картички за Малка и Голяма Богородица

Честита Богородица - картичка     Честита Богородица     15 август имен ден - Честита Богородица     Картички за Голяма Богородица имен ден     Имен ден 15 август - Богородица      Картичка за 15 август с пожелание      Картички за 15 август - честит имен ден     Картички за Голяма Богородица с пожелания     Картички за Успение Богородично с поздравления      Картички с Пожелания за Богородица

Оценка: 5 от 1 гласували
Профил на Елена Иванова
Елена Иванова
Автор в PozdraviMe.com

Развивам проекта PozdraviMe.com от няколко години с идеята да помогна на всеки българин да поздрави по оригинален начин свой познат за неговия празник. Надявам се да останете удовлетворени от всички идеи, предложения и съвети, които споделям с вас.

Scroll to Top