Честит имен ден мило дете картичка

Пожелания за имен ден на дете

Универсални пожелания за имен ден на дете

На този светъл, добър празник нека звучи веселият смях! Зарадвайте всички със слънчева усмивка днес! Духнете свещите на тортата, поканете приятели на масата … Знайте, че няма по-добър и по-хубав от теб в целия свят, мило дете! Честит имен ден!

Нека слънцето грее ярко и игриво. Има изненади и подаръци – сладки и красиви! Ще бъде много интересно във всеки миг. Прекрасен и забавен имен ден, мило дете!

Идва имен ден – страхотно, прекрасно! Нека всички мечти се сбъднат като в приказка! Приятели, подаръци, смях и приключения ви очакват. Торта – разбира се, най-сладката, Музика и забавление! ЧРД, детенце!

Искаме да поздравим това прекрасно дете за именния му ден! Подаръци, радост, здраве пожелаваме на нашето мишле!

Поздравления, бебе чудо! Всеки ден растеш по малко и много скоро ще станеш важна личност – мъдра и смела! Но сега твоя смях е по-ярък и по-силен от всички останали!

Пожелаваме най-доброто на децата – да се смеят! Силно и шумно. Винаги бъдете мили, здрави и умни. Тогава всякакви неприятности няма да са проблем!!!

 

Пожелания за имен ден на син

Смел, силен, истински, готин – всичко това са пожелания за теб, сине! Всички без изключение очакват успех от теб! Имаш нашето уважение! Наслади се на живота с ярки победи! Нека всички заветни твои мечти се сбъднат!

Пожелавам ти да имаш много значителни победи в щастлив, блестящ живот. Вяра в най-доброто и дух на оптимизъм ще осигурят желания успех! Нека всички върхове ти се подчиняват и мечтите те призовават, сине мой. Очаквай ярки постижения! Честит имен ден, дете!

Не забравяй, сине мой, без значение колко дълъг е пътят ти през живота. През годините в целия ти живот ще останат само две Свети светилища. Името им е Майка и Родина. Те са началото на всички твои начинания. Ти си могъщ и силен, изпълнен с жажда за живот. Всичко, което си планирал и възнамеряваш да постигнеш – майката и родината ще ти помогнат. Помни, сине, че нищо на света не може да бъде по-страшно от загубата на тези две светилища. Честит празник!

Отдаден съм на теб, сине мой. Където и да си, аз съм навсякъде с теб, и знай със сигурност – рамото на баща ти ще те подкрепи в трудни моменти!

Няма по-голямо щастие за изгубените по пътя от това да видят светлина край пътя. Тогава всички грижи излитат от душата и отново става лесно да се живее. Порасни, сине мой, като светлина. Нека този, който се изгуби по пътя, изпадналия в отчаяние изтощен минувач, забелязвайки те, да намери вяра!

Честит имен ден, синко! Искам винаги да цениш огъня, както го прави пътникът – в студени зимни дни. Искам да вземеш хляб в дланта си, както гладен човек може да го вземе. Не живей там, където злото кипи в кръвта, но живей до добродетелта. Следвай съвестта си и стани неин служител. Имай дарбата на решителността.

Сине, искам да ти пожелая да живееш в заслужена слава. Тя се дава в труд и в борба, но не е трудно да я загубиш, знай. Ако си река, тогава славата е подобна на пяната – краткотрайна. Едно невнимателно сблъскване с вълна ще разбие пяната. Носи се само над водата! Честит имен ден!

 

Пожелания за имен ден на дъщеря

Момчетата не откъсват очи – ти си стилна, ефектна. Момичето е просто най-високата класа, забелязва се отдалеч! В дискотеките да нямаш равна, характерът да ти е прекрасен и ти желая да обиколиш целия свят. Знай как да цениш приятелството и да вдъхновяваш. Нека животът ти носи щастие и изпълнява желанията ти! Честит имен ден, дъще!

На моята любима дъщеря пожелавам да бъде най-щастливата, да остане същата – отзивчива и забавна! Нека късметът бъде с теб в живота, бъди успешна, силна по дух! Нека твоите мечти се сбъднат и радостта да носи празник!

Нашата радост! Ти си очарователна, безгрижна и красива. Пееш прекрасно като птица, танцуваш грациозно, даряваш щедри усмивки. Цялото семейство те обича! Бъди щастлива, радостта ни! Честит имен ден!

Ти като чудо влезе в къщата, Ти стана основната радост в нея. Мина време, израсна и като роза цъфна. Искам животът да ти дава щедро без проблеми всичко, което прави младостта лека. Желая ти нежност, усмивки, радост, щастие, звънлив смях, привързаност, вяра и успех!

Нашето слънце, блести все така. Бъди здрава и расти добра, умна и щастлива! Бъди щедра, гальовна, красива, славна, радостна и сладка и винаги обичана от хората! Честит празник!

Честит имен ден, мила дъще. Желая ти да бъдеш здрава, щастлива, радостна, усмихната и да се чувстваш вечно обичана!

Оценка: 4.7 от 4 гласували
Профил на Елена Иванова
Елена Иванова
Автор в PozdraviMe.com

Развивам проекта PozdraviMe.com от няколко години с идеята да помогна на всеки българин да поздрави по оригинален начин свой познат за неговия празник. Надявам се да останете удовлетворени от всички идеи, предложения и съвети, които споделям с вас.

Scroll to Top