Честит Димитровден картички с пожелания

Пожелания за Димитровден

Пожелания за Димитровден

В Деня на паметта на свети Димитър Солунски пожелаваме светлината на неговата слава да озарява вашия жизнен път. Чистата вяра и откритост да доведе душата ви до искрена радост, а името му, като символ на смелост и търпение, дарява сила на ума и води до нови постижения.

Честит Димитровден! Досега мнозина вярват, че висшите сили ни защитават в зависимост от имената ни. Нека ангелите пазители винаги да бъдат с нашите именници и да ги защитават в трудни моменти.

Нека този ден донесе на именниците на Димитровден късмет и безкраен успех, така че винаги да има щастие по пътя, а у дома да царуват уют и мир. С уважение прекарайте този празник, за да си спомняте с добра дума всички, които са наблизо.

Нашите предци са вярвали, че есента най-после идва на този ден. Нека донесе достойни плодове на всички нас. И ние искаме всички именници на Димитровден ден да си спомнят колко е важно да бъдем този, който има много последователи. Нека вашият покровител да гледа и да се радва на това, което вижда на земята.

Имен ден празнуват днес всички мъже и жени на празника Димитровден. Нека вашите близки винаги чувстват подкрепа и спокойствие във вас, а късмета да ви възнагради с късмет във всичко.

Честит имен ден на Димитровден! Днес почитаме великомъченик Димитър, на когото се изпращат молитви за смелост и изцеление на очните заболявания. Нашите предци са вярвали, че точно днес есента най-накрая идва с всичките си предимства и проблеми. Нека бъде плодотворно всичко, което правим.

Оценка: 4.5 от 2 гласували
Профил на Елена Иванова
Елена Иванова
Автор в PozdraviMe.com

Развивам проекта PozdraviMe.com от няколко години с идеята да помогна на всеки българин да поздрави по оригинален начин свой познат за неговия празник. Надявам се да останете удовлетворени от всички идеи, предложения и съвети, които споделям с вас.

Scroll to Top