Картички с Пожелания за Димитровден

Картички за Димитровден

На Димитровден православието почита паметта на Димитър Солунски, светец, живял по времето на император Диоклециан. Като проконсул на Солун той проповядва учението на Христос и масово привлича хората към вярата си. Това е причината императорът да заповяда да бъде затворен и след това – екзекутиран. Хората се молят на свети Димитър за смелост и търпение, за помощ на бойните полета и в битки, както и за изцеление на очите.

 

Картички за Димитровден

Честит Димитровден - картичка    Картички с Пожелания за Димитровден     Честит Димитровден картички с пожелания   Димитровден картичка с пожелание   Димитровден картички онлайн   Кой празнува Имен ден Димитровден   Кога е Димитровден през годината   Картичка Поздрав за Димитровден   Картичка с Поздравление за Димитровден   Картичка Поздрав за Димитровден   Картичка с Пожелание за Димитровден   Пожелания за Димитровден на именници

Оценка: 5 от 1 гласували
Профил на Елена Иванова
Елена Иванова
Автор в PozdraviMe.com

Развивам проекта PozdraviMe.com от няколко години с идеята да помогна на всеки българин да поздрави по оригинален начин свой познат за неговия празник. Надявам се да останете удовлетворени от всички идеи, предложения и съвети, които споделям с вас.

Scroll to Top