Честит Гергьовден - картичка

Пожелания за Гергьовден

Поздравления и пожелания за Гергьовден

Честит Гергьовден от сърце! Нека Господ ви изпрати телесно здраве, духовна сила и само добри новини! Искрено желая на вас и вашите близки топлина, любов, радост!

Честит ден на Свети Георги Победоносец. Пожелавам ви никога да не падате духом, винаги вярвайте в себе си и се борете до горчивия край. Мислете разумно, действайте благородно и живейте щастливо!

В Деня на Свети Георги Победоносец ви пожелавам силна воля, стоманено търпение и желязно здраве! Нека смелостта, силата и интелигентността ви помогнат да постигнете всичките си цели! Искрено желая Господ да ви предпази от всички неприятности и да ви изпрати Своята благословия!

Поздравления за Гергьовден! С Божията помощ ви пожелавам да победите всяко зло в себе си и във външния свят, да преодолеете унинието, тъгата и страха, да се радвате повече, искрено да обичате, да събирате малко по малко прекрасни моменти. Нека силата на вярата да помогне да се справим с несправедливостта на живота и да бъде светъл лъч, показващ пътя.

Нека небето да те вземе под своя защита. Нека свети Георги ви покрие с наметалото си. Желая ви победи по всички въпроси, късмет във всяка област и щастие през целия ви живот. Вярвайте в доброто, не отстъпвайте на злото, обичайте живота и не спирайте да се надявате на чудо. Честит Свети Георги Победоносец!

Поздравяваме вас и вашето семейство за Деня на Свети Георги Победоносец, пожелаваме ви възможно най-често да усещате радостта от победите, да чувствате удовлетворение от постигнатите цели, да видите въплъщението на вашите трудове в живота.

Искам да нося и да запазя вярата в сърцето си, точно както Свети Георги я пазеше с тревога. Иска ми се, благодарение на тази вяра, да постигнете най-прекрасните победи в живота си. Винаги помнете за честта и достойнството, справедливостта и силата на ума, вършете благочестиви дела, носете добро на света и тогава той ще стане красив и проспериращ, както по отношение на вас, така и по отношение на вашите близки. Честит Свети Георги Победоносец!

Честит Свети Георги Победоносец. Желая ти спокойствие, семейно щастие и взаимно разбирателство. Нека звездата на надеждата да грее над вас в този светъл ден и да ви води към успех!

Поздравления за Деня на Свети Георги Победоносец. Желая ви смелост, постоянство, решителност. Желая ви сила на ума, вяра, надежда и любов. Желая ви мъдрост, толерантност, почтеност и лоялност към себе си! Бъдете силни!

Поздравявам всички православни вярващи у нас с Деня на Свети Георги Победоносец! Пожелавам на всички на този свят и светъл празник да живеят в мир със себе си, да бъдат честни, толерантни, миролюбиви и винаги да вярват в победата на започнатото от вас дело!

Поздравявам ви с Деня на Свети Георги Победоносец и искрено ви пожелавам невероятна издръжливост и воля, мъдрост на мисълта и смелост на душата, смелост на сърцето и безстрашие на природата, добри намерения в живота и щастлива съдба.

Поздравления за деня на Свети Георги Победоносец! Пожелавам светата ръка на покровителя на земеделците и воините да се грижи за всеки човек на нашата земя. Нека неговото попечителство вдъхновява благородство, смелост и увереност. Богатство, сила, успех и доброта!

Поздравявам ви с Гергьовден и искам да ви пожелая светла и силна вяра на душата, непобедима смелост и вярна храброст на сърцето, благородни цели и дела за дълг на честта в живота, лъчи на добра слава и истинска надежда по пътя.

Честит Гергьовден! Пожелавам ти да триумфираш над страховете си. Нека всички мисли са благочестиви. Желая ви умствена бдителност, смелост, физическа и духовна сила. Нека вашите таланти се развиват, вашата красота блести и вашата съвест винаги ще бъде чиста!

В Деня на Свети Георги ви пожелаваме силата на името на светеца уверено да ви води по пътя на живота, неговата смелост да вдъхне смелост в сърцето ви, а искрената вяра да даде успех и просперитет!

Честит Гергьовден на всички празнуващи на именния ден. Нека в живота ви има само победи, които са белязани от библейския им съименник. Нека по пътя на живота да няма провали, а само нови и нови постижения.

Прекрасен светъл ден днес! Нека светите семейни ценности да бъдат винаги по-важни от другите в кръга на близките и роднините, за да царят грижа и искреност! Пазете огнището си и бъдете щастливи!

Поздравления за Деня на Светия великомъченик Георги Победоносец, покровител на воините и земеделците, небесен пазител на градовете и селата. Нека неговата победа над змията ни вдъхновява за дела сега и всички понесени дела и страдания никога да не бъдат забравени.

В този славен ден ви желаем многобройни победи и постижения, смелост и твърдост, воля и твърдост на характера. Бъдете честни в действията и мислите си. Честит Гергьовден!

Оценка: 4.7 от 4 гласували
Профил на Елена Иванова
Елена Иванова
Автор в PozdraviMe.com

Развивам проекта PozdraviMe.com от няколко години с идеята да помогна на всеки българин да поздрави по оригинален начин свой познат за неговия празник. Надявам се да останете удовлетворени от всички идеи, предложения и съвети, които споделям с вас.

Scroll to Top