Честит Йордановден - картичка

Пожелания за Йордановден

Пожелания за Йордановден

Поздравления за Кръщението Господне! В този светъл, прекрасен ден бих искал да ви пожелая вътрешен мир, топлина в дома ви, щастие във всеки ден. Бог да пази цялото ви семейство.

Честито Богоявление! Любов, просперитет, мир и топлина. Нека има изобилие в къщата, в сърцето и в живота, нека благословената вода отмие тъгата, безпокойството и недоволството. Иска ми се светлата надежда никога да не остави крилата ви да паднат, а добросъвестността винаги да добавя сила.

Нека този празник да отмие всички мъки и да съживи всичко най-добро. Нека ви даде добро здраве, безкрайно щастие и желания успех и най-важното – да стане повод за радостни събития през следващата година. Честит Йордановден!

Поздравявам ви с празника Богоявление и пожелавам Бог да защити вашето семейство от всички неприятности и лошо време, така че пътят ви да е ясен и светъл, а сърцето ви да е любящо и отворено за щастие. Нека само добре дошли гости и само добри новини да почукат на вратите ви!

Поздравления за светлия празнк Йордановден! Нека чистата, кръщелна вода се отмие и вземе със себе си всички неприятности, скърби и болести. Нека той носи със себе си добро здраве и чистота на мислите, така че животът ви да е щастлив и радостен.

Затова дойдох във всеки дом свещен на този вълшебен празник – Кръщението Господне. В този прекрасен и божествен ден бих искал да пожелая на всички мир, доброта, честност и справедливост. Нека чудото живее във вашите сърца и ви даде светла надежда за прекрасно бъдеще. Желая ви много здраве, вътрешна топлина, която стопля душата и сърцето ви, успех във всичките ви начинания. Пожелавам ви в този светъл ден да сте заобиколени от роднини, близки и близки хора. Нека къщите ви да бъдат изпълнени с радост, смях и доброта!

Поздравявам ви с Кръщението Господне и пожелавам всички тежести и грижи да изчезнат, измити от светената вода на този благословен ден. Нека празникът донесе спокойствие, добро здраве и уют в къщата.

На този ден бих искал да пожелая само светлина – истинска и чиста. Нека всички лоши минават, а всички добри да чакат на вратата. Желая късмет, креативни идеи, забавни уикенди.

Поздравления за Кръщението Господне! На този празник пожелавам на божествена благословия, доброта, утеха и повече радост. Всичко най-добро за вас и вашето семейство, защото на този ден благодатта на Господ определено ще почука на вратата ви!

Поздравления за празника Богоявление! Нека мир и разбирателство, любов и прошка, грижи и топлина да царуват в дома ви в този светъл ден. Искам да ви пожелая светъл път в живота. Обичайте и ценете всичко, което имате. Весели празници!

На големия ден Йордановден, аз искам да се очистя със светена вода и да остана чист по душа, здрав по дух и силен във вяра. Бъдете щастливи и обичани.

На този велик празник, Йордановден, пожелавам ви свещената вода да отмие от вас всички болести и скърби, така че вярата да не ви напуска при никакви обстоятелства. Правете добро и то определено ще ви се върне.

Поздравления за Кръщението Господне. Пожелавам ви да не се разболявате, да се чувствате весели и енергични. В този свят ден нека всички лоши неща ви оставят на мира и дойдат при вас само положителни и добронамерени емоции.

Поздравявам ви с Богоявление и искам да ви пожелая здраве, силно като Богоявленски слани, така че чистата вода да отмие всяка мъка и тъга, така че животът да има щастливо и благополучно продължение, така че ярката светлина на надеждата и любовта да озарява душата и сърцето!

Честито Богоявление! Искрено желая капки светена вода да дадат сила на тялото, сила и здраве на тялото, така че на този ден пред очите ни да се отвори нов светъл и добър път, за да няма моменти на тъга в живота, а само любовта и надеждата да стоплят сърцето.

Поздравявам ви с Йордановден и ви пожелавам да се потопите стремглаво в бистрата вода на добрите надежди, да повярвате в светло чудо и да отворите нов свят на щастие за себе си. Желая ви много здраве, мир, ясни дни в живота и само радост и любов.

Кръщението Господне е голям православен празник, ден, в който трябва да забравите за всичко лошо и да отворите сърцето си за добро. Пожелавам ви в дома ви винаги да царуват комфорт, просперитет и щастие, които можете да споделите с любимите хора!

Скъпи мои любими, роднини и най-близки! Нека щастието винаги да царува във вашето семейство. Нека болестите и неприятностите не ви докарват сълзи. Господ да ви спаси от всяко лошо време. Желая ви сила на вярата, сила на духа и голяма любов в сърцето. Честит Йордановден!

Честито Богоявление! Нека в този светъл, божествен ден всички нещастия и трудности бъдат отмити и с чиста вода ще дойде чист живот, изпълнен с Божията благодат. Нека всеки дом от този ден намери мир, бодрост, здраве и благополучие. Нека пламъкът на искреността, любовта и добротата се разпали в сърцето на всеки човек, а всички трудности и неприятности изгарят като пепел и изчезнат завинаги.

Честит Йордановден! Нека трапезата ви винаги да е пълна с храна, здравето да ви бъде крепко и приятелите да са близо. Нека никакви несгоди и трудности по пътя не ви плашат, а само да закаляват характера ви, да укрепват силата и вярата ви.

Оценка: 4.5 от 2 гласували
Профил на Елена Иванова
Елена Иванова
Автор в PozdraviMe.com

Развивам проекта PozdraviMe.com от няколко години с идеята да помогна на всеки българин да поздрави по оригинален начин свой познат за неговия празник. Надявам се да останете удовлетворени от всички идеи, предложения и съвети, които споделям с вас.

Scroll to Top