Честит Кръстовден онлайн картичка

Пожелания за Кръстовден

Пожелания за Кръстовден

Кръстовден е! Искрено те поздравявам и искам да ти пожелая винаги да бъдеш силем и уверен, да отиваш там, където ти подсказва сърцето ти, да правиш това, което душата ти иска. Нека всичко бъде в твоите ръце: щастие, късмет, успех и власт.

Скъпи именници, поздравявам ви от сърце и ви пожелавам пътят на живота да се вие безпроблемно и спокойно, съдбата да бъде подкрепяща и мила за вас, късметът винаги да е на ваша страна, всеки бизнес да се увенчава с успех.

Честит Кръстовден от сърце. Пожелавам като горд лъв да се бориш за своето и във всяка битка със сигурност ще спечелиш. И също така ти пожелавам да бъдеш любезен и приятен в кръга на приятелите си, твърд и принципен в делата и стремежите си.

Поздравления за Кръстовден! Искам да ти пожелая голямо щастие в живота, взаимна любов, късмет, сто процента успех и печеливши идеи. Нека всичко в живота ти бъде здраво и щастливо, нека винаги имаш възможност да обичаш, да мечтаеш, да създаваш нещо добро и да получаваш само удоволствие от живота!

Скъпа празнуваща, от сърце те поздравявам. Желая ти отличен успех и много здраве, висока интелигентност и светли мисли, добро сърце и искрена любов, отличен късмет и добри идеи, забавление на душата и уважение.

Поздравления на Кръстовден за прекрасния ти празник. Пожелавам ти да прекарваш всеки ден с успех и вдъхновение, да довеждаш всеки бизнес до края и да завършваш с победа, да бъдеш уважаван и обичан от всеки човек, да правиш всяка стъпка с късмет и увереност.

Оценка: 5 от 1 гласували
Профил на Елена Иванова
Елена Иванова
Автор в PozdraviMe.com

Развивам проекта PozdraviMe.com от няколко години с идеята да помогна на всеки българин да поздрави по оригинален начин свой познат за неговия празник. Надявам се да останете удовлетворени от всички идеи, предложения и съвети, които споделям с вас.

Scroll to Top