Честит имен ден на мъж с картичка

Пожелания за имен ден на мъж

Пожелания за имен ден на мъж

Бъди това, което си! За приятели – добър приятел, у дома – любящ съпруг и грижовен баща, И в леглото – браво!

Желая ти щастие! Винаги оставай такъв, какъвто те познавам – красив, умен и усмихнат! Честит празник.

Победите и успехът са вашите елементи, когато се издигнете на пиедестала. Ясно е и без думи, че сте силни по дух. В края на краищата, вие сте станали пример за всички отдавна! Нека продължите да имате късмет във всякакви дела и планове и вълнението не ви напуска. Всеки нов риск ще бъде оправдан!

Нека всичко ти бъде дадено от живота, късметът да управлява съдбата и като силно вино, успехът да опиянява и вдъхновява! Делата и любовта са във вашите ръце, вярвайте, че ще постигнете това, което искате!

Да бъдеш мъж не е лесна задача, трябва да запазиш летвата вдигната – от земята до самия космос. Бъди победил! Нека късметът бъде надежден спътник и успехът ще дойде във всяко начинание!

Вие сте родени да бъдете в най-добрия си вид – нека винаги да имате късмет! Постигнете ярки успехи, покорете върховете лесно! Бъдете весели, щастливи и богати!

Ти си надежден, силен, умен, любимец на пъргава съдба – очаквайте щастието в живота! Винаги вярвайте в късмета си, да се ​​срещате с него по-често и се отдайте на луди мечти!

Нека съдбата никога не престава да радва и да вдъхновява всеки час в живота ти. Бъди оптимист, с позитивни мисли и добро настроение! Желая ти победа в лични и бизнес дела,

На всички е ясно – това е като във филм – Вие сте най-добрият във всичко! Със самата съдба, която ви е отредена, постигнете вашата заветна цел! Нека вашите мечти се сбъднат, успехът винаги да ви съпътства и постигнеш големи успехи!

Нека тайната да ви бъде разкрита – тайната на един успешен човек. Нека съдбата щедро възнагради точността, правилността на решенията и ви даде сили за нови постижения! Нека истинските приятели във всичко ви подкрепят и помагат!

Винаги бъдете весели. Никога не бъдете тъжни. Ще бъде трудно – бъдете силни, ще има вятър – не студувайте. Ако ви боли – не плачете. Ако гръмотевични бури – вървете. Не забравяйте, че животът е това! Желая ви всичко най-добро! Честит празник!

Нека сивата коса се прокрадва тайно, но ти, както в младостта си, бъди силен. Сивата коса е награда за тежък живот. Ще продължим да бъдем с теб в радост и тъга. Приеми нашите поздравления и пожелания да живееш дълго!

Искаме да ти пожелаем здраве, щастие, славни дни. Няма значение дали първата, втората или третата младост е дошла, Душата нека бъде, както и преди – млада. Както и преди – делата да бъдат успешни. Нека сърцето ви не остарява през всичките ви дълги години живот!

Оценка: 4.7 от 3 гласували
Профил на Елена Иванова
Елена Иванова
Автор в PozdraviMe.com

Развивам проекта PozdraviMe.com от няколко години с идеята да помогна на всеки българин да поздрави по оригинален начин свой познат за неговия празник. Надявам се да останете удовлетворени от всички идеи, предложения и съвети, които споделям с вас.

Scroll to Top