Честит Петковден картичка онлайн

Пожелания за Петковден

Пожелания за Петковден

Честит празник на Петковден! Желая ти винаги правилния път, надеждни приятели и другари, лекота и надеждност. Нека винаги има увереност в бъдещето, силна любов в сърцето и в семейството. Богатство, късмет и разнообразие от перспективи!

Скъпи именници на Петковден, искрено ви поздравявам и пожелавам непобедимо здраве и оптимизъм на душата, самочувствие и енергична дейност, голям успех и невероятно щастие в живота, голям късмет и несъмнена любов.

Поздравления на всички именници на Петковден. Пожелавам винаги да останете смел капитан на своя кораб, като постоянно следвате хода на успеха и късмета. Бъдете твърди и решителни, здрави и енергични, умни и силни, щастливи и обичани!

Петковден е! Поздравявам те за празника! Желая ти духовно богатство, постоянен растеж, постижения и покорени върхове! Комфорт, уют и просперитет. Щастие, искрена любов и всякакви удоволствия!

Искрено те поздравявам, скъпи именнико на Петковден. Желая ти неизказан късмет в живота, отлични възможности за саморазвитие и блестящи шансове за късмет, истинска любов и истинско щастие, нереалистичен успех и стабилен просперитет.

Скъпа празнуваща, поздравявам те от сърце. Мила, пожелавам ти да имаш висока гордост и чест, да бъдеш смел човек, да правиш добри дела и да постигаш високи успехи в живота, да се стремиш към щастието си и да бъдеш дълбоко обичана.

Оценка: 4.8 от 6 гласували
Профил на Елена Иванова
Елена Иванова
Автор в PozdraviMe.com

Развивам проекта PozdraviMe.com от няколко години с идеята да помогна на всеки българин да поздрави по оригинален начин свой познат за неговия празник. Надявам се да останете удовлетворени от всички идеи, предложения и съвети, които споделям с вас.

Scroll to Top