Поздравителни Картички за Петровден

Пожелания за Петровден

Пожелания за Петровден

Честит Петровден! Желая ви мир и просперитет, добро по вашия жизнен път, както и сила, здраве, разбиране на вашето семейство, добри мисли и добри дела. И нека светите апостоли Петър и Павел да пазят вас и вашето семейство от зли езици, ужасни неприятности и лошо време.

В деня на светите апостоли Петър и Павел ви пожелавам вяра и смелост. Нека вашите молитви и най-съкровени желания бъдат чути! Желая на вас и вашите семейства здраве и мир!

Нека светите Петър и Павел да ви донесат много добро, щастие и радост днес! Желая ви късмет на този велик празник и всички ваши планове и добри намерения лесно ще се превърнат в реалност! Нека Господ да ви води по правилния път и да ви помага във всичко!

Пожелавам в този красив и радостен ден великите апостоли да ви дарят голямо щастие, мила светлина и вечна доброта. Нека душите ви бъдат изпълнени с безкрайна радост, очите ви да блестят с искрена любов и светата вяра да расте в сърцата ви. Честит ден на Петър и Павел!

Днес е денят на апостолите Павел и Петър и аз ви поздравявам за този ден, пожелавам ви всичко най-чисто, светло и мило на този свят. Сила, здраве, просперитет! Нека апостолите ви спасят от нещастия и беди! Бог да ви благослови!

Честит Петровден! Пожелавам ви да извървите добър, равномерен път към вашето щастие, вашите мечти. Желая ви крепко здраве и неуморна светла надежда, както и мир, хармония в семейството ви и просперитет в живота. Бъдете смел и добър човек, правете добро и получавайте душевно удоволствие в замяна.

С цялото си сърце искам да ви поздравя за големия празник – Деня на Петър и Павел! Нека тези светци да бъдат надеждна защита за вашия дом и цялото ви семейство от лошо време. Нека Бог да ви благослови за много щастливи години и душата ви винаги да бъде лека, радостна и добра. Много здраве, чисти мисли, искрени хора и истинска любов!

В Деня на Петър и Павел ви пожелавам топлина, доброта, светлина и Божия благодат. Нека всички членове на семейството бъдат здрави, в семейството да царуват мир и хармония, грижи и нежност. Нека всичко върви добре в работата и в домакинските задължения. Желая ви радост и късмет, процъфтяващо здраве и просперитет!

Честит ден на паметта на светите апостоли Петър и Павел! Нека огънят на надеждата за по-добро бъдеще винаги гори в душата ви, нека всички мисли бъдат насочени към добри дела и Господ ще ви възнагради за вашата вяра. Пожелавам ви да придобиете с негова помощ християнските добродетели: любов, състрадание, справедливост и миролюбие, каквито са ги придобили главните апостоли Петър и Павел.

Петровден е! Нека радостта, любовта и щастието бъдат вашите редовни гости. Желая ви здраве, доброта, мир, късмет и огромна, чиста и силна вяра. Честит ден на свети Петър и Павел!

Честит ден на Петър и Павел. Нека животът бъде дълъг, празничен, щастлив. Желая ви много здраве, семейна хармония, домашен уют, просперитет в живота. Пожелавам ви никога да не губите добра надежда, пожелавам ви винаги да вярвате в чудеса. И нека тези чудеса ви се случват ден за ден.

В деня на апостолите Петър и Павел ви желаем здраве, доброта и смирение. Покровителите ще ви дадат светла надежда и защита от всякакви неприятности.

Честит Петровден! Мир и светлина за вас, просперитет и любов, щастие и успехи! Нека апостолите Петър и Павел защитят вашето семейство от всяко зло, от лоши мисли и от болести. Пожелавам ви изпълнение на всички ваши съкровени желания!

Честит Петров ден! Пожелавам ви укрепена вяра, чистота на мислите и вдъхновение за нови дела. Всичко най-добро на вашето семейство. Бъдете спокойни и разумни, молете се и нека душата ви никога не страда!

Нека душите ви се изпълнят с Божия мир и благодат в деня на светите апостоли Петър и Павел. Нека има просперитет и взаимно разбирателство в къщата. Грижете се за скъпите си хора!

Честит празник – Петровден! Нека просперитет, радост и благополучие да влязат в дома ви, нека в душата ви царува хармония и мир, нека запасът от сили и енергия никога не свършва!

Честит празник на Петър и Павел. Желая мир и здраве, просперитет, радост и истински чудеса в живота. Нека душата се стреми към щастие и радост. Пожелавам ти да бъдеш добър човек. Пожелавам ти да се грижиш за семейството си, за този свят. И нека всеки ден да е светъл, топъл и мил.

Щастлив празник! Нека благодатта дойде в къщата, така че близките да са здрави и никакви лоши новини да не помрачават дните им. Нека ангелите ви предпазват от всички лоши новини. Честит Петровден!

Пожелавам ти мир у дома, така че всички нещастия, проблеми и неприятности да те заобикалят. Нека нервите ви бъдат спокойни, а дните да бъдат изпълнени с щастие и усмивки. Нека ангелите предпазват вас и вашите близки от лош език и зли мисли. Весели празници!

Честит празник на всички! Нека неприятностите не намерят убежище във вашия дом. Пожелавам ви доброта и мир, така че болестите да не докосват вас и вашите близки, а ангелите винаги да пазят мира и радостта.

Оценка: 4.9 от 7 гласували
Профил на Елена Иванова
Елена Иванова
Автор в PozdraviMe.com

Развивам проекта PozdraviMe.com от няколко години с идеята да помогна на всеки българин да поздрави по оригинален начин свой познат за неговия празник. Надявам се да останете удовлетворени от всички идеи, предложения и съвети, които споделям с вас.

Scroll to Top