Честит празник на света екатерина с картичка

Пожелания за Света Екатерина

Оригинални пожелания за Света Екатерина

Именници, нека Света Екатерина винаги да ви пази и да ви води по правилния път! Пожелавам на този ден всичко най-добро, много здраве и много, много щастие, така че всеки ден да е пълен със светлина, радост и топлина! Нека животът ви се състои само от цветни минути!

В деня на св. Екатерина ви пожелавам голямо щастие, доброта в сърцето, вяра в душата и изпълнение на всички ваши желания! Нека вашият ангел-пазител винаги да ви защитава и да ви помага да вървите по правилния път! Нека всеки момент бъде изпълнен с любов, позитивни мисли и успех!

Поздравления за светлия и благословен празник на Света Екатерина! Нека Света Екатерина никога да не ви напуска, да ви помага, да ви увещава във всичко и да ви пази от неприятности! Желая ти истинско щастие, търпение в трудни периоди, силна вяра в душата ти, чисти мисли и спокоен жизнен път!

Екатерина, Катя, Катка, честит празник! Честит ден на Света Екатерина. Тъй като този светец се счита за покровителка на жените и щастливия брак, пожелавам ви семейно благополучие, женственост, вътрешна хармония, голяма вяра и светла любов. Нека светата Екатерина да отговори на искрените ви молби и да даде това, за което я молите.

Скъпи именници, поздравявам ви със Света Екатерина и ви пожелавам да бъдете смели, силни, мъдри, талантливи, активни, ярки и самодостатъчни. Нека вашият ангел-пазител не само в този ден, но и винаги да ви обича, защитава, съхранява и защитава.

Поздравявам ви с Деня на Екатерина и от все сърце ви пожелавам да останете винаги сладки, мили, искрени, весели, отворени, ярки, лъчезарни, красиви, удивителни, чувствителни, съпричастни, чаровни и необикновени. Нека Света Екатерина винаги помага на сърцето ви да намери щастието и любовта.

Поздравления за страхотния празник! Пожелавам на света Екатерина да ви защити с молитвите си, да помогне да се запази чистотата на мислите, любовта в сърцето и силата на вярата в душата. Нека винаги да има мир, топлина и светлина в живота, а във връзката да има искреност, справедливост и доброта.

Честит ден на Света Екатерина. Пожелавам ви с добро сърце и отворена душа да правите уверени стъпки към щастливи надежди и съкровени мечти. Нека във вашия свят няма предателство и завист, да ви заобикалят любящи и разбиращи хора, да ви се случват всички най-радостни и добри неща. Желая ви здраве, хармония, красота и любов!

Честит ден на Света Екатерина. Нека вашият жизнен път да бъде дълъг и мил, да се срещат по този път само добри хора, да се случват само щастливи събития във вашия живот. Желая здраве на вас и вашите близки. Бъдете силни, мъдри, честни, смели, искрени, светли и красиви по природа, каквато е била Света Екатерина.

Скъпи именник, поздравявам те с Деня на Екатерина. Нека нейното светло име те предпази от житейските неуспехи. Нека се превърне в пътеводна звезда, водеща те по плоския и широк път на съдбата към успеха, щастието и просперитета!

Честит ден на Света Екатерина! Иска ми се благословената ръка на покровителката да ви защитава, защитава и съхранява в различни периоди от живота ви. Така че светлината и просперитетът да живеят в семействата. Бъдете обичани и обичащи, прощавайте и се освобождавайте от обиди. Щастие, любов и мир!

Честит ден на Света Екатерина! Светлина в душите, светски благословии и късмет в добрите дела! Нека светлината озарява пътя, обсипан от щастие и любов!

Честит ден на Света Екатерина! Нека светлият празник носи радост, късмет и просперитет! Желаем ви семейно благополучие, духовна хармония, спокойствие и голяма любов.

Честит ден на Света Екатерина. Желая ти лека женска съдба, голямо щастие, искрена любов. Пожелавам ви да бъдете смели, плахи, горди и мили. Пожелавам ви на стъпалата на надеждата след всеки ден да се доближавате до заветните си мечти. Пожелавам ви с голяма вяра в сърцето си всеки път да срещате щастливи изгреви!

Поздравявам те с Деня на Света Екатерина и ти пожелавам да живееш с чисти мисли и добри надежди. Нека вашата прекрасна красота, искреност на сърцето, величие на природата, фантазия на душата да отворят пред вас велики пътища и светли пътеки към щастие и блаженство.

Честит ден на Света Екатерина. Искам да се съмнявате по-рядко и да се усмихвате по-често. Пожелавам ви да вярвате твърдо в себе си и да пазите щастливи надежди в сърцето си. Иска ми се да няма мъчения и възмущение в живота. Пожелавам ви да бъдете винаги обичани и добри.

Поздравления за Деня на св. Великомъченица Екатерина! Пожелавам на всички момичета да бъдат толкова умни и красиви, колкото тя. Нека вярата във вас бъде толкова силна, колкото тази на Светицата. Бъдете здрави, успешни в бизнеса и щастливи в любовта.

Честит ден на Света Екатерина! Нека дните да бъдат изрисувани с ярки цветове, така че в тях да няма сиви петна, които да развалят настроението. Пожелавам ви светли моменти, мир и разбирателство с любимите хора, а по пътя нека се срещат само искрени хора.

Пожелавам ви да прекарате този празник на Светата великомъченица Екатерина в кръга на роднини и скъпи хора! В крайна сметка покровителката на семействата, децата и учениците подкрепя честните, грижовните и съпричастни! Усмивки в очите ви и вяра в късмета!

Нека Света Екатерина никога да не ви оставя в беда, да ви показва правилния път и да помага в трудни ситуации. Иска ми се в душата ти винаги да има толкова гореща вяра, търпение, любов към Бога и доброта, колкото в сърцето на светата покровителка. Нека всички ваши дела, усилия и търпение бъдат възнаградени с просперитет, ред и мир. Весел празник!

Оценка: 4 от 4 гласували
Профил на Елена Иванова
Елена Иванова
Автор в PozdraviMe.com

Развивам проекта PozdraviMe.com от няколко години с идеята да помогна на всеки българин да поздрави по оригинален начин свой познат за неговия празник. Надявам се да останете удовлетворени от всички идеи, предложения и съвети, които споделям с вас.

Scroll to Top