Света Екатерина – картички и пожелания

На 24 ноември православният свят почита паметта на светата великомъченица Екатерина, чиято житейска история е неразривно свързана с името на Исус Христос. Момичето е било много красиво, образовано и отказва да се омъжи за човек, който е неравен в тези си качества.

Веднъж светият старейшина я посъветвал да се моли искрено на Божията майка, за да заслужи да види нейния Син, Небесния младоженец – Този, който превъзхожда всички по красота, мъдрост, височина и богатство. Въпреки това, при първата среща  Младенецът дори не погледна в нея.

Едва след познаването на Екатерина към Христовата вяра и тайнството Кръщение, извършено от старейшината, тя има видение, че Господ й е дал пръстен в знак на годеж. Този пръстен се появява на ръката й след събуждането.

Света Екатерина разпространявала християнски учения сред хората и отказвала да се омъжи за император Максимин, което предизвикало гнева му и заради което била измъчвана. Въпреки това тя свещено изповяда своята вярност към Исус, своя Небесен младоженец, и с молитва, отправена към Него, тя полага глава директно под меча на палача, разкривайки символ на вяра и преданост.

 

Уникални картички за именници на Света Екатерина

Честит празник на света екатерина с картичка     Имен ден на Екатерина с поздравителна картичка     Картички за света Екатерина - честит празник    24 ноември имен ден празнуващи     Честит имен ден Катя картичка     Хубава Картичка Света Екатерина     Картички за Света Екатерина имен ден     Картички за Света Екатерина онлайн безплатно     Пожелания за Света Екатерина с картичка     Пожелание Света Екатерина за имен ден     Света Екатерина празнуващи на празника      Света Екатерина празник поздравления

 

Оригинални пожелания за Света Екатерина

Именници, нека Света Екатерина винаги да ви пази и да ви води по правилния път! Пожелавам на този ден всичко най-добро, много здраве и много, много щастие, така че всеки ден да е пълен със светлина, радост и топлина! Нека животът ви се състои само от цветни минути!

В деня на св. Екатерина ви пожелавам голямо щастие, доброта в сърцето, вяра в душата и изпълнение на всички ваши желания! Нека вашият ангел-пазител винаги да ви защитава и да ви помага да вървите по правилния път! Нека всеки момент бъде изпълнен с любов, позитивни мисли и успех!

Поздравления за светлия и благословен празник на Света Екатерина! Нека Света Екатерина никога да не ви напуска, да ви помага, да ви увещава във всичко и да ви пази от неприятности! Желая ти истинско щастие, търпение в трудни периоди, силна вяра в душата ти, чисти мисли и спокоен жизнен път!

Екатерина, Катя, Катка, честит празник! Честит ден на Света Екатерина. Тъй като този светец се счита за покровителка на жените и щастливия брак, пожелавам ви семейно благополучие, женственост, вътрешна хармония, голяма вяра и светла любов. Нека светата Екатерина да отговори на искрените ви молби и да даде това, за което я молите.

Скъпи именници, поздравявам ви със Света Екатерина и ви пожелавам да бъдете смели, силни, мъдри, талантливи, активни, ярки и самодостатъчни. Нека вашият ангел-пазител не само в този ден, но и винаги да ви обича, защитава, съхранява и защитава.

Поздравявам ви с Деня на Екатерина и от все сърце ви пожелавам да останете винаги сладки, мили, искрени, весели, отворени, ярки, лъчезарни, красиви, удивителни, чувствителни, съпричастни, чаровни и необикновени. Нека Света Екатерина винаги помага на сърцето ви да намери щастието и любовта.

Поздравления за страхотния празник! Пожелавам на света Екатерина да ви защити с молитвите си, да помогне да се запази чистотата на мислите, любовта в сърцето и силата на вярата в душата. Нека винаги да има мир, топлина и светлина в живота, а във връзката да има искреност, справедливост и доброта.

Честит ден на Света Екатерина. Пожелавам ви с добро сърце и отворена душа да правите уверени стъпки към щастливи надежди и съкровени мечти. Нека във вашия свят няма предателство и завист, да ви заобикалят любящи и разбиращи хора, да ви се случват всички най-радостни и добри неща. Желая ви здраве, хармония, красота и любов!

Честит ден на Света Екатерина. Нека вашият жизнен път да бъде дълъг и мил, да се срещат по този път само добри хора, да се случват само щастливи събития във вашия живот. Желая здраве на вас и вашите близки. Бъдете силни, мъдри, честни, смели, искрени, светли и красиви по природа, каквато е била Света Екатерина.

Скъпи именник, поздравявам те с Деня на Екатерина. Нека нейното светло име те предпази от житейските неуспехи. Нека се превърне в пътеводна звезда, водеща те по плоския и широк път на съдбата към успеха, щастието и просперитета!

Честит ден на Света Екатерина! Иска ми се благословената ръка на покровителката да ви защитава, защитава и съхранява в различни периоди от живота ви. Така че светлината и просперитетът да живеят в семействата. Бъдете обичани и обичащи, прощавайте и се освобождавайте от обиди. Щастие, любов и мир!

Честит ден на Света Екатерина! Светлина в душите, светски благословии и късмет в добрите дела! Нека светлината озарява пътя, обсипан от щастие и любов!

Честит ден на Света Екатерина! Нека светлият празник носи радост, късмет и просперитет! Желаем ви семейно благополучие, духовна хармония, спокойствие и голяма любов.

Честит ден на Света Екатерина. Желая ти лека женска съдба, голямо щастие, искрена любов. Пожелавам ви да бъдете смели, плахи, горди и мили. Пожелавам ви на стъпалата на надеждата след всеки ден да се доближавате до заветните си мечти. Пожелавам ви с голяма вяра в сърцето си всеки път да срещате щастливи изгреви!

Поздравявам те с Деня на Света Екатерина и ти пожелавам да живееш с чисти мисли и добри надежди. Нека вашата прекрасна красота, искреност на сърцето, величие на природата, фантазия на душата да отворят пред вас велики пътища и светли пътеки към щастие и блаженство.

Честит ден на Света Екатерина. Искам да се съмнявате по-рядко и да се усмихвате по-често. Пожелавам ви да вярвате твърдо в себе си и да пазите щастливи надежди в сърцето си. Иска ми се да няма мъчения и възмущение в живота. Пожелавам ви да бъдете винаги обичани и добри.

Поздравления за Деня на св. Великомъченица Екатерина! Пожелавам на всички момичета да бъдат толкова умни и красиви, колкото тя. Нека вярата във вас бъде толкова силна, колкото тази на Светицата. Бъдете здрави, успешни в бизнеса и щастливи в любовта.

Честит ден на Света Екатерина! Нека дните да бъдат изрисувани с ярки цветове, така че в тях да няма сиви петна, които да развалят настроението. Пожелавам ви светли моменти, мир и разбирателство с любимите хора, а по пътя нека се срещат само искрени хора.

Пожелавам ви да прекарате този празник на Светата великомъченица Екатерина в кръга на роднини и скъпи хора! В крайна сметка покровителката на семействата, децата и учениците подкрепя честните, грижовните и съпричастни! Усмивки в очите ви и вяра в късмета!

Нека Света Екатерина никога да не ви оставя в беда, да ви показва правилния път и да помага в трудни ситуации. Иска ми се в душата ти винаги да има толкова гореща вяра, търпение, любов към Бога и доброта, колкото в сърцето на светата покровителка. Нека всички ваши дела, усилия и търпение бъдат възнаградени с просперитет, ред и мир. Весел празник!

5/5 - 2 гласа
Връщане в началото на страницата