Свети Константин и Елена – картички и пожелания

Паметта на владетеля на Римската империя, равноапостол цар Константин и майка му, царица Елена, се почита от Православната църква ежегодно. Отгледан от християнска майка и баща, който не позволява преследването на привържениците на християнската религия, Константин от детството си проявява специално уважение към вярата. Ставайки владетел, той насочва всичките си усилия, така че свободата на изповядването на вярата в Христос да бъде провъзгласена във всички подвластни на него страни.

Царица Елена, майката на Константин, също прави огромен брой добри дела за Църквата, като строи храмове и, по настояване на сина си, дори носи от Йерусалим самия Животворящ кръст, на който е разпнат Иисус Христос, за което също е удостоена със званието Равен на апостолите.

 

Незабравими поздравителни картички за празника на Свети Константин и Елена

Честит имен ден на Свети Константин и Елена     Честит празник на именниците на свети Константин и Елена     Картички за Константин и Елена - честит празник     Честит имен ден Елена картичка     Елена имен ден картички      картички за Имен ден Елена     Картичка за имен ден на Елена онлайн      Картички за имен ден Елена и Константин онлайн      Картички Константин и Елена имен ден      картички за Свети Константин и Елена имен ден

 

Пожелания за Свети Константин и Елена

Прекрасен ден на доброта и мир – честит празник на Свети Елена и Константин. Те дават светлина през целия си живот и се молят за по-малко проблеми за всички. Нека си помогнем взаимно и да си пожелаем добро. И може би в този ясен ден светът ще стане малко по-красив.

Искрено ви желаем на този празник бързо, весело и с ентусиазъм да преодолеете всички несгоди. Щастието да изпълни всичките ви дни до краен предел. Честит Константин и Елена!
Днес прославяме Константин и майка му – красивата Елена. Тяхната вяра, сила, доброта са неподкупни от векове. Нека светиите да ви помогнат, когато няма друга надежда. Да ви предпази от скръб, болка, мъка и неприятности.

В Деня на Константин и Елена ще ви кажа няколко любезни фрази: Любовта и щастието са ценни, нека светиите да ви пазят! Благополучие, мир и хармония за вас желая.
Честит Константин и Елена празник. Поздравявам те сега със сияйната светлина на чистата вяра. Нека тя никога не слиза от очите ти. Желая вяра силна и добра, светлина, искрена надежда и топлина.

В деня на Константин и Елена наоколо ще цари доброта! Желая ти мир и светлина, за да се сбъднат добрите мечти! Нека сърцата да се стоплят от щастие! Пожелавам на всички чистота в душата!

В Деня на Константин и Елена ви пожелавам мир и добро! Делата на светците са безценни, в края на краищата вярата е живяла в сърцата им! Желая ви много щастие, много здраве, всичко най-добро! Винаги бъдете под закрилата на Бог, така че всяка стъпка да е успешна!

Честит ден на светиите, верни един на друг – Константин и Елена! Поздравявам човешкия род и изпращам прости съвети: бъдете щастливи, обичани, а не злобни и уязвими, за да не ви докосне злото.

Константин Велики! И света Елена, в чест на великите лица, сърцата са радостни! На този ден нещастията ще бъдат тленни в пепелта. Нека душите се смеят и тъгата в сърцето да изчезне завинаги!

Днес си спомняме за Константин и Елена . Желая ви здраве и доброта. Нека светиите да те пазят и да ти дадат сили.

Поздравления за деня на свети Елена и Константин! Пожелавам на всички свобода и вяра, както и си спомняйте тези добри примери! Желая ви сила и търпение, Господна благословия, пазете християнската вяра, уважавайте се и се обичайте!

Честит празник Константин и Елена! На този ден свещеният Бог благослови завинаги и защити всички от неприятности. Ангелите винаги ще защитават и избавят от всички неприятности. Те ще ви дадат добро здраве и винаги ще ви помогнат във всичко!

В Деня на Константин и Елена ви пожелавам добро в къщата. Нека вярата да се засили, без да се проваля и да лекува душата всеки ден. Не правете зло, дори в мислите си. Светлината ще отекне и за щастие пътят ще ви покаже за много, много славни години!

Ден на Елена и Константин в православието се празнува. Нека светиите
да ви помагат през целия живот. Молете се от сърце от тях и решение ще дойде при вас. Желая ти щастие от сърце и мир на душата и сърцето.

Нека вашата вяра бъде в сърцето винаги огромна, несломима. Пожелавам ви добро в деня на свети Елена и Константин. Желая ви радост и щастие, благословия небесна. Молете се искрено, от сърцето си – светът ще ви отвърне с чудеса.

В деня на Константин и Елена ви пожелавам светлина в душата. В живота нека всички добри поличби да се сбъднат! Нека вярата се засилва всяка година без грешни мисли. И ако наближава бедствието – Светиите да ви защитават!

В Деня на Константин и Елена, желая ви благодат. Нека вярата в сърцето ви се укрепи и в живота тя да ви покаже пътя. Нека всичко, което желаете, да се случи!

5/5 - 1 гласа
Връщане в началото на страницата