Честит имен ден на Свети Константин и Елена

Пожелания за Свети Константин и Елена

Пожелания за Свети Константин и Елена

Прекрасен ден на доброта и мир – честит празник на Свети Елена и Константин. Те дават светлина през целия си живот и се молят за по-малко проблеми за всички. Нека си помогнем взаимно и да си пожелаем добро. И може би в този ясен ден светът ще стане малко по-красив.

Искрено ви желаем на този празник бързо, весело и с ентусиазъм да преодолеете всички несгоди. Щастието да изпълни всичките ви дни до краен предел. Честит Константин и Елена!
Днес прославяме Константин и майка му – красивата Елена. Тяхната вяра, сила, доброта са неподкупни от векове. Нека светиите да ви помогнат, когато няма друга надежда. Да ви предпази от скръб, болка, мъка и неприятности.

В Деня на Константин и Елена ще ви кажа няколко любезни фрази: Любовта и щастието са ценни, нека светиите да ви пазят! Благополучие, мир и хармония за вас желая.
Честит Константин и Елена празник. Поздравявам те сега със сияйната светлина на чистата вяра. Нека тя никога не слиза от очите ти. Желая вяра силна и добра, светлина, искрена надежда и топлина.

В деня на Константин и Елена наоколо ще цари доброта! Желая ти мир и светлина, за да се сбъднат добрите мечти! Нека сърцата да се стоплят от щастие! Пожелавам на всички чистота в душата!

В Деня на Константин и Елена ви пожелавам мир и добро! Делата на светците са безценни, в края на краищата вярата е живяла в сърцата им! Желая ви много щастие, много здраве, всичко най-добро! Винаги бъдете под закрилата на Бог, така че всяка стъпка да е успешна!

Честит ден на светиите, верни един на друг – Константин и Елена! Поздравявам човешкия род и изпращам прости съвети: бъдете щастливи, обичани, а не злобни и уязвими, за да не ви докосне злото.

Константин Велики! И света Елена, в чест на великите лица, сърцата са радостни! На този ден нещастията ще бъдат тленни в пепелта. Нека душите се смеят и тъгата в сърцето да изчезне завинаги!

Днес си спомняме за Константин и Елена . Желая ви здраве и доброта. Нека светиите да те пазят и да ти дадат сили.

Поздравления за деня на свети Елена и Константин! Пожелавам на всички свобода и вяра, както и си спомняйте тези добри примери! Желая ви сила и търпение, Господна благословия, пазете християнската вяра, уважавайте се и се обичайте!

Честит празник Константин и Елена! На този ден свещеният Бог благослови завинаги и защити всички от неприятности. Ангелите винаги ще защитават и избавят от всички неприятности. Те ще ви дадат добро здраве и винаги ще ви помогнат във всичко!

В Деня на Константин и Елена ви пожелавам добро в къщата. Нека вярата да се засили, без да се проваля и да лекува душата всеки ден. Не правете зло, дори в мислите си. Светлината ще отекне и за щастие пътят ще ви покаже за много, много славни години!

Ден на Елена и Константин в православието се празнува. Нека светиите
да ви помагат през целия живот. Молете се от сърце от тях и решение ще дойде при вас. Желая ти щастие от сърце и мир на душата и сърцето.

Нека вашата вяра бъде в сърцето винаги огромна, несломима. Пожелавам ви добро в деня на свети Елена и Константин. Желая ви радост и щастие, благословия небесна. Молете се искрено, от сърцето си – светът ще ви отвърне с чудеса.

В деня на Константин и Елена ви пожелавам светлина в душата. В живота нека всички добри поличби да се сбъднат! Нека вярата се засилва всяка година без грешни мисли. И ако наближава бедствието – Светиите да ви защитават!

В Деня на Константин и Елена, желая ви благодат. Нека вярата в сърцето ви се укрепи и в живота тя да ви покаже пътя. Нека всичко, което желаете, да се случи!

Оценка: 5 от 1 гласували
Профил на Елена Иванова
Елена Иванова
Автор в PozdraviMe.com

Развивам проекта PozdraviMe.com от няколко години с идеята да помогна на всеки българин да поздрави по оригинален начин свой познат за неговия празник. Надявам се да останете удовлетворени от всички идеи, предложения и съвети, които споделям с вас.

Scroll to Top