Честит празник на именниците на свети Константин и Елена

Картички за Свети Константин и Елена

Паметта на владетеля на Римската империя, равноапостол цар Константин и майка му, царица Елена, се почита от Православната църква ежегодно. Отгледан от християнска майка и баща, който не позволява преследването на привържениците на християнската религия, Константин от детството си проявява специално уважение към вярата. Ставайки владетел, той насочва всичките си усилия, така че свободата на изповядването на вярата в Христос да бъде провъзгласена във всички подвластни на него страни.

Царица Елена, майката на Константин, също прави огромен брой добри дела за Църквата, като строи храмове и, по настояване на сина си, дори носи от Йерусалим самия Животворящ кръст, на който е разпнат Иисус Христос, за което също е удостоена със званието Равен на апостолите.

 

Незабравими поздравителни картички за празника на Свети Константин и Елена

Честит имен ден на Свети Константин и Елена     Честит празник на именниците на свети Константин и Елена     Картички за Константин и Елена - честит празник     Честит имен ден Елена картичка     Елена имен ден картички      картички за Имен ден Елена     Картичка за имен ден на Елена онлайн      Картички за имен ден Елена и Константин онлайн      Картички Константин и Елена имен ден      картички за Свети Константин и Елена имен ден

Профил на Елена Иванова
Елена Иванова
Автор в PozdraviMe.com

Развивам проекта PozdraviMe.com от няколко години с идеята да помогна на всеки българин да поздрави по оригинален начин свой познат за неговия празник. Надявам се да останете удовлетворени от всички идеи, предложения и съвети, които споделям с вас.

Scroll to Top