Картичка Честит Тодоровден

Пожелания за Тодоровден

Пожелания за Тодоровден

Искрено ви поздравявам с Тодорвден. Пожелавам ви упорито да следвате целите си, като не се отклонявате от принципите си и не губите ценностите на живота си. Бъдете успешни, уважавайте, обичайте и бъдете щастливи.

Именнико, поздравявам те. Нека бъдещето ти нарисува големи перспективи, нека миналото се помни с усмивка на лицето, а в настоящето нека бъдеп човек с голямо щастие, голяма любов и неразрушим успех.

Поздравления на именниците днес! Желая ви здраве и усмивки, страхотни идеи и стремежи, светли хоризонти и перспективи, значителни постижения и победи, интересни хобита и светли празници.

Честит Тодорвден! Нека в живота ви има много положителни и светли моменти, нека този ден разпали огън на ентусиазъм в сърцето ви, който ще ви отведе до успех. Желая ви здраве и издръжливост, смелост и постоянство, благородство на душата и доброта на сърцето, щастие в живота и благоволение на съдбата.

Талантлив, автентичен, универсален, абсолютно самоуверен, смел – поздравявам те за именния ден и ти пожелавам винаги да останеш истински герой на нашето време, добър и мил човек, смел и решителен човек, интересна и необикновена личност. Успех, здраве, голямо материално състояние и висок статус в обществото!

На Тодоровден те поздравявам и ти пожелавам само добри знаци, само щастливи и наситени със събития дни, само интересни и страхотни моменти, само добри и печеливши идеи, само успешни и щастливи мигове от живота.

Оценка: 4.4 от 8 гласували
Профил на Елена Иванова
Елена Иванова
Автор в PozdraviMe.com

Развивам проекта PozdraviMe.com от няколко години с идеята да помогна на всеки българин да поздрави по оригинален начин свой познат за неговия празник. Надявам се да останете удовлетворени от всички идеи, предложения и съвети, които споделям с вас.

Scroll to Top