Честит Васильовден картичка

Пожелания за Васильовден

Пожелания за Васильовден

Поздравления за Васильовден! С цялото си сърце искам да ви пожелая елегантен, удовлетворяващ, весел, мил, радостен, красив, дълъг, щастлив живот. Нека винаги има празник в душата, да има просперитет и уют в къщата, да цари хармония и любов в семейството, нека този ден помете всичко дръзко от двора и да очертае всичко най-добро.

На Васильовден искрено ви пожелавам благодат в къщата и просперитет, мир в семейството и любов, щедри реколти и вкусна храна, изобилие на трапезата и доброта в душата, неугасима надежда и несъмнено щастие, добри хора по пътя и щедър късмет.

С цялото си сърце на този празник ви пожелавам славна радост и искрена любов, живот без смут и тъга, необуздан късмет, светло щастие и добро вдъхновение. Нека къщата бъде изпълнена с доброта и забавление!

На празника Васильовден искрено ви желая щедри подаръци и весели пожелания, вкусна трапеза и мили гости, радостни моменти и щастливи постижения, просперитет в къщата, много любов и късмет.

Пожелавам ви да отпразнувате Василов ден в кръга на най-близките си хора, пускайки коледните песни и обменяйки добри пожелания! Нека къщата да бъде благоуханна и просперираща, семейството да бъде силно и приятелско, а любовта – да стопля всички!

Честит Васильовден! Както срещнете годината, така живейте в нея. И искам да срещнете тази година весело, радостно, красиво, подхранващо и щастливо. Нека изгореният сноп сено изпепели всички неприятности и скърби в деня на Васил. Нека вкусна трапеза да има на масата и да изпълни цялото семейство със сила и здраве. Желая ти мир и благоденствие, сладка любов и късмет.

Честит празник! Пригответе коледни песни в рима, торби с големината на чувал и преминете из съседите с песни и шеги! Пожелавам на всички хубави подаръци, страхотно настроение, смях, радост, усмивки и цветни събития! Нека приказни впечатления изпълват цялата следваща година с прекрасни истории!

Оценка: 4.5 от 6 гласували
Профил на Елена Иванова
Елена Иванова
Автор в PozdraviMe.com

Развивам проекта PozdraviMe.com от няколко години с идеята да помогна на всеки българин да поздрави по оригинален начин свой познат за неговия празник. Надявам се да останете удовлетворени от всички идеи, предложения и съвети, които споделям с вас.

Scroll to Top