Васильовден – пожелания и картички

Красиви картички за Васильовден

Честит Васильовден картичка     Васильовден - картички     Картичка за честит Васильовден     Васильовден картички за имен ден     Васильовден картички за 1 януари     Васильовден картички за честване на празника     Васильовден картички за честитка     Оригинални картички за Васильовден      Уникални Поздравления за Васильовден     Добри Пожелания за Васильовден     Васильовден именници на празника

 

Пожелания за Васильовден

Поздравления за Васильовден! С цялото си сърце искам да ви пожелая елегантен, удовлетворяващ, весел, мил, радостен, красив, дълъг, щастлив живот. Нека винаги има празник в душата, да има просперитет и уют в къщата, да цари хармония и любов в семейството, нека този ден помете всичко дръзко от двора и да очертае всичко най-добро.

На Васильовден искрено ви пожелавам благодат в къщата и просперитет, мир в семейството и любов, щедри реколти и вкусна храна, изобилие на трапезата и доброта в душата, неугасима надежда и несъмнено щастие, добри хора по пътя и щедър късмет.

С цялото си сърце на този празник ви пожелавам славна радост и искрена любов, живот без смут и тъга, необуздан късмет, светло щастие и добро вдъхновение. Нека къщата бъде изпълнена с доброта и забавление!

На празника Васильовден искрено ви желая щедри подаръци и весели пожелания, вкусна трапеза и мили гости, радостни моменти и щастливи постижения, просперитет в къщата, много любов и късмет.

Пожелавам ви да отпразнувате Василов ден в кръга на най-близките си хора, пускайки коледните песни и обменяйки добри пожелания! Нека къщата да бъде благоуханна и просперираща, семейството да бъде силно и приятелско, а любовта – да стопля всички!

Честит Васильовден! Както срещнете годината, така живейте в нея. И искам да срещнете тази година весело, радостно, красиво, подхранващо и щастливо. Нека изгореният сноп сено изпепели всички неприятности и скърби в деня на Васил. Нека вкусна трапеза да има на масата и да изпълни цялото семейство със сила и здраве. Желая ти мир и благоденствие, сладка любов и късмет.

Честит празник! Пригответе коледни песни в рима, торби с големината на чувал и преминете из съседите с песни и шеги! Пожелавам на всички хубави подаръци, страхотно настроение, смях, радост, усмивки и цветни събития! Нека приказни впечатления изпълват цялата следваща година с прекрасни истории!

4.5/5 - 6 гласа
Връщане в началото на страницата