Имен ден на Вяра Надежда Любов – картички и пожелания

Православният празник, денят на светите Надежда, Вяра и Любов, се чества в България отдавна. Историята на празника е тежка и тъжна. Дори по време на управлението на Адриан, майка София живее в Римската империя с трите си дъщери. Жената и момичетата не крият вярата си в Христос. Императорът заповяда да бъдат заведени в Рим. Света София и момичетата, осъзнавайки какво ще последва, се молят на Господ Исус Христос да им даде сила, смелост и достойно да приемат всички мъчения.

Първоначално римляните се опитват да принудят и четиримата да се откажат от православната вяра, след това младите девици биват подложени на свой ред на ужасни мъчения и това въпреки факта, че са на 9-12 години.

София е била принудена да наблюдава всичко, което се случва. Трудно е да си представим как се е чувствала жената, когато е видяла как дъщерите й са измъчвани. Но въпреки всички страдания, никоя от дъщерите не се отказа от вярата в Господ.

След като на майката е позволено да погребе телата на своите момичета, тя прекарва три дни над гробовете им, след което умира. Църквата ги канонизира сред светите мъченици, чиито мощи са в Елзас от 777 година. На този ден се поздравяват всички момичета, жени, които носят имената на тези светци. Какво можете да си пожелаете на този ден освен търпение, издръжливост, смелост? Разбира се, надежда, вяра и любов.

 

Неповторими картички за имен ден на Вяра, Надежда и Любов

Вяра надежда и любов картичка с послание     Честит празник на вяра ндежда и любов с картичка     Честит имен ден - Картичка за Вяра Надежда Любов     Вяра Надежда Любов честит имен ден     Картичка за Честит имен ден Наде     Честит празник Вяра Надежда Любов     Вяра Надежда Любов - имен ден на 17 септември     Поздравителни Картички Вяра Надежда Любов     Поздравителни Картички за Вяра Надежда Любов     Пожелание за Вяра Надежда Любов за именния ден     Красиви Пожелания за Вяра Надежда Любов

 

Пожелания за Вяра Надежда и Любов

Поздравления за Деня на вярата, надеждата, любовта и майка им София. Нека светиите-покровители в моменти на слабост ви изпращат сила, в моменти на тъга – светлина и радост. И нека винаги да имате вяра в най-доброто, да се надявате и да срщате истинска любов!

С цялото си сърце ви поздравявам за големия и светъл Ден на вярата, надеждата, любовта и майка им София. Искам да пожелая да посрещнете новия ден с радост и искрена светлина, винаги да се стремите към добри цели и добри идеи, да имате абсолютен успех в живота, да запазите любовта в сърцето си.

Честит ден на вярата, надеждата, любовта! Искам да почувстваш любов и радост в сърцето си, да запазиш надеждата и вярата в най-доброто в душата си, да минеш през живота с мила усмивка и добро настроение.

Поздравявам те с този светъл празник. Нека любовта никога не отмине, винаги да има вяра в най-доброто и дори в най-трудните моменти да не ви напусне надеждата!

Днес е прекрасен страхотен празник. Поздравявам и искрено пожелавам на Деня на вярата, надеждата, любовта и майка им София прекрасен живот, удивителни идеи, слънчево настроение, несъмнено благополучие, истински късмет и голямо щастие. Нека душата винаги се стопля от светла надежда, нека вярата в себе си се увеличава всеки ден и искрената любов да не изчезва.

Днес е имен ден за възхитителни жени – Вера, Надежда, Любов. Вие сте символ на целомъдрие, топлина и женственост. Нека вашите светии-покровители винаги да ви пазят от несгоди и трудности. Нека вярата в чудо озарява пътя ви с добри дела, надеждата в сърцето ви не избледнява нито за миг, а любовта да ви бъде верен спътник през целия живот.

Желая ви силна вяра в себе си и всичко да бъде наред, светла надежда за по-добро бъдеще. Нека любовта изпълни сърцето и да победи всякакви прояви на негативизъм, да подхрани и възстанови умствената сила. Честит ден на вяра, надежда и любов!

Поздравявам ви за този страхотен празник! Пожелавам на всички да сте здрави, щастливи, така че в домовете ви да царуват само комфорт и просперитет. И така Вяра, Надежда, Любов винаги да придружават вас и всички ваши близки!

Поздравления за Деня на вярата, надеждата, любовта. Всичко най-добро и ви желая щастие, радост и светла усмивка.

С цялото си сърце и душа ви поздравявам за този радостен и светъл ден. Пожелавам ви да запазите душевното си спокойствие и топлина, пожелавам ви щастие и здраве, радост на всички близки и скъпи за вас. Нека всеки ден е изпълнен с положителни емоции и ярки цветове. Успех и радост!

Поздравяваме всички с прекрасен празник – Деня на вярата, надеждата и любовта. Нека вярата живее във всеки от вас, надеждата никога да не си отива и мъдростта да не ви позволява да се заблудите.

Поздравления за светлия празник – Деня на вярата, надеждата, любовта! Нека животът ви бъде озарен с любов, а сърцата ви – изпълнени с надежда и вяра. Пожелавам този празник да донесе здраве, усещане за благодат и духовна радост във вашите домове. Бог да те благослови!

В чест на светлия и чист празник на Вярата, Любовта, Надеждата, пожелавам надеждата никога да не те напуска, любовта винаги да е с теб, твоята мъдрост винаги да ти помага, а вярата да укрепва твоя дух!

Искам да ви поздравя с удивителния православен празник, Деня на вярата, надеждата и любовта, както и да ви пожелая крепко здраве и вечно щастие, а просперитет и успех винаги да царуват в семейството!

Поздравления за деня на Вярата, Надеждата и Любовта! Пожелавам ви винаги да вярвате в най-доброто, никога да не се отказвате, да проявявате безкористно любов и доброта на този свят. Да обичаш и да бъдеш обичан, да не губиш надежда за най-доброто. Оценявайте живота, наслаждавайте се и го ценете. Бъдете щастливи и живейте в мир!

Поздравления за деня на Вярата, Надеждата, Любовта! Пожелаваме ви във вашия живот винаги да има място за вяра и надежда, така че сърцата да преливат от любов и нежност. Нека искреността, добротата и човешката топлина винаги бъдат във вашата среда. Нека има повече радост и спонтанност, усмивки и прегръдки! Щастие за теб!

Честит ден на вярата, надеждата, любовта. Пожелавам, каквото и да се случи, да вярвате само в най-доброто, пожелавам, както и да се обърне животът, да се надявате само на успех, пожелавам, каквито и трудности да ви хвърли съдбата, да обичате с цялото си сърце и винаги да оставате мил човек. Нека има мир и радост в живота, хармония и красота!

Честит празник на Вяра, Надежда, Любов. Поздравявам всички момичета и жени, които са кръстени с тези прекрасни имена! Желая ви всичко най-добро, голямо щастие и, разбира се, вяра и надежда в душата ви и любов в сърцето ви! Нека светиите да ви защитават и да ви дават своята невидима защита ден след ден!

Бързам да поздравя всички, които носят прекрасните имена Вяра, Надежда, Любов на Ангелския ден. Пожелаваме ви много здраве, спокойни сърца, мир в душата и дома ви, топла приятелска компания и красив слънчев ден. Бъдете щастливи!

На този светъл православен празник искам искрено да ви пожелая любов в сърцето, надежда в душата и вяра в мислите. Нека небето да чуе вашите желания и да помогне в тяхното изпълнение, нека земният живот бъде лек и радостен, изпълнен с хармония и доброта.

5/5 - 1 гласа
Връщане в началото на страницата