Имен ден на жена – пожелания и картички

Мили картички за именници жени

Честит имен ден на жена - картичка     Честит имен ден на жени и момичета с картичка

 

Пожелания за имен ден на жена

Бъдете здрави, бъдете красиви, бъдете успешни, щастливи, така че вашият портрет да не се промени до самата стогодишна възраст!

Живейте, показвайте се, вярвайте и чакайте – вашият късмет предстои!

Пожелавам ти да се наслаждаваш на живота, да вървиш напред с усмивка, да откриеш безоблачно щастие и да погледнете отвъд хоризонта! Пожелавам ти слънчеви дни и благословени мирни години! С топли, приятелски поздравления поднасям празничен букет!

Нека красивият ден те радва с цветя и с подаръци от сърце. Да внася топлина, късмет, щастие в къщата и всичко, от което този живот се радва! Желая ти просперитет, вдъхновение, изпълнявайки всички идеи и мечти! Честит имен ден!

Нека денят се затопли с нежност – хубаво е да приемате поздравления. Бъдете спокойни и запленете с очарователна усмивка! Нека желанията се сбъднат и щастието се среща по пътя!

Давам от сърце нежността на тези думи и ти пожелавам светъл празник! Нека любовта топли всеки ден, нека животът носи късмет във всичко. Очаква те най-голямото щастие!

Аз ти се възхищавам изключително много – знаеш как да бъдеш щастлива, никога да не се обезсърчаваш и всички да те обичат! Пожелавам ти успех на този празник, да бъдеш на върха, и да вървиш уверено към мечтата си!

Душата ти е като небето – ясно, ти си по-красива от всички цветя. Желая ти голяма любов, късмет, радост, весели, светли, топли дни и само светли празници в живота – като светлината в нощта на светлините!

Нека семейството да ти прави комплименти цял ден днес, да получиш поздравления от приятели и да имаш късмет в начинанията си! Честит празник!

Нежност, слънце и радост – оцени щастието на момента! Всичко, което е красиво на света, искам да ти подаря на този празник! Нека очите ти да блестят от радост, вярвай само в добри неща и че плановете и мечтите ще се сбъднат!

Нека животът да е светъл, очите да блестят от щастие, излъчвайки доброта и радост! Желая благополучие и любов! Нека съдбата ти даде късмет и сбъдне всички твои желания!

Желая ти да имаш всичко необходимо в живота, за да процъфти пролетта в душата. Голяма любов, радост, приятелство – те са по-красиви от мечтите и съня! Нека дните да минават, сякаш в приказка! Пожелавам добри и топли срещи на прекрасния ти празник, за да се настани щастието в него!

Нека усмивките дават радост и късметът да влезе в къщата, за да донесе щастие като награда , че сърцето все чака! Доброта, чар и внимание на приятели желая, както и вълшебни, светли дни!

Нека щастливата звезда грее, изпълнявайки всяко ваше желание! Нека очите ви да блестят от щастие, очаквайки успех, доброта, разбиране! Нека ви подаряват цветя и вдъхновението идва при вас! Хубави срещи, любов, топлина – винаги бъдете в отлично настроение!

Връщане в началото на страницата