Честит имен ден на жена - картичка

Пожелания за имен ден на жена

Пожелания за имен ден на жена

Бъдете здрави, бъдете красиви, бъдете успешни, щастливи, така че вашият портрет да не се промени до самата стогодишна възраст!

Живейте, показвайте се, вярвайте и чакайте – вашият късмет предстои!

Пожелавам ти да се наслаждаваш на живота, да вървиш напред с усмивка, да откриеш безоблачно щастие и да погледнете отвъд хоризонта! Пожелавам ти слънчеви дни и благословени мирни години! С топли, приятелски поздравления поднасям празничен букет!

Нека красивият ден те радва с цветя и с подаръци от сърце. Да внася топлина, късмет, щастие в къщата и всичко, от което този живот се радва! Желая ти просперитет, вдъхновение, изпълнявайки всички идеи и мечти! Честит имен ден!

Нека денят се затопли с нежност – хубаво е да приемате поздравления. Бъдете спокойни и запленете с очарователна усмивка! Нека желанията се сбъднат и щастието се среща по пътя!

Давам от сърце нежността на тези думи и ти пожелавам светъл празник! Нека любовта топли всеки ден, нека животът носи късмет във всичко. Очаква те най-голямото щастие!

Аз ти се възхищавам изключително много – знаеш как да бъдеш щастлива, никога да не се обезсърчаваш и всички да те обичат! Пожелавам ти успех на този празник, да бъдеш на върха, и да вървиш уверено към мечтата си!

Душата ти е като небето – ясно, ти си по-красива от всички цветя. Желая ти голяма любов, късмет, радост, весели, светли, топли дни и само светли празници в живота – като светлината в нощта на светлините!

Нека семейството да ти прави комплименти цял ден днес, да получиш поздравления от приятели и да имаш късмет в начинанията си! Честит празник!

Нежност, слънце и радост – оцени щастието на момента! Всичко, което е красиво на света, искам да ти подаря на този празник! Нека очите ти да блестят от радост, вярвай само в добри неща и че плановете и мечтите ще се сбъднат!

Нека животът да е светъл, очите да блестят от щастие, излъчвайки доброта и радост! Желая благополучие и любов! Нека съдбата ти даде късмет и сбъдне всички твои желания!

Желая ти да имаш всичко необходимо в живота, за да процъфти пролетта в душата. Голяма любов, радост, приятелство – те са по-красиви от мечтите и съня! Нека дните да минават, сякаш в приказка! Пожелавам добри и топли срещи на прекрасния ти празник, за да се настани щастието в него!

Нека усмивките дават радост и късметът да влезе в къщата, за да донесе щастие като награда , че сърцето все чака! Доброта, чар и внимание на приятели желая, както и вълшебни, светли дни!

Нека щастливата звезда грее, изпълнявайки всяко ваше желание! Нека очите ви да блестят от щастие, очаквайки успех, доброта, разбиране! Нека ви подаряват цветя и вдъхновението идва при вас! Хубави срещи, любов, топлина – винаги бъдете в отлично настроение!

Оценка: 5 от 2 гласували
Профил на Елена Иванова
Елена Иванова
Автор в PozdraviMe.com

Развивам проекта PozdraviMe.com от няколко години с идеята да помогна на всеки българин да поздрави по оригинален начин свой познат за неговия празник. Надявам се да останете удовлетворени от всички идеи, предложения и съвети, които споделям с вас.

Scroll to Top