Аглая – име, значение, имен ден

Името Аглая - имен ден и значение

Аглая – коректна справка за човека, носещ това име, кога ще черпи по повод имен ден и по какъв начин може да изненадата човека.

Значение на името Аглая

Жената, с това име никога няма да обиди някого. Тя ще премисли сто пъти, преди да каже нещо. Чувствителна и ранима е, въпреки че е способна да забрави бързо дори непорядъчните постъпки на близките си спрямо самата нея.

Може да се каже, че Аглая е склонна към всеопрощаване, умее да разбере човека, да се постави на неговото място.

Също така е много възприемчива. Радва се на всяка проява на внимание към нея. Тя е необикновено благодарен човек, никога не забравя оказаната и услуга. Намира оправдание за всички, снизходителна е към слабостите на другите, към недостатъците на близките си.

С нея се живее лесно, затова и мъжът й е най-добрият, и децата И са необикновени. Тя сгрява всички с топлината си, обединява ги в единно семейство.

Притежава необикновената дарба да сплотява хората. Край нея няма клюки, с нея злословещите се превръщат в доброжелателни хора.

Кога има имен ден Аглая

Аглая трябва да знае, че все още няма установен имен ден.

Допустимо е името да получи поздравления за имен ден на някоя дата в календарната година, защото постоянно се отбелязват нови християнски празнични дни, за които като резултат наименования на хора празнуват в два или повече дни в годината имен ден.

Картички и пожелания за Аглая

В случаите когато желаете да поднесете поздрави за щастливия ден на празнуващия имен ден, можете да го извършите с божествена картичка от PozdraviMe.com. Друг начин е да разпратите на празнуващия човек послание с неповторим поздрав, което от своя страна да го докосне директно в душата. При този похват ще покажете вашите горещи емоции и ще изразите, че цените този индивид.

Оценка: 5 от 1 гласували
Връщане в началото на страницата