Агнес и Агнеса имен ден и значение

Агнес / Агнеса – име, значение, имен ден

Агнес и Агнеса имен ден и значение

Агнес и Агнеса – точна информация за носителя на това име, през кой месец празнува имен ден и по какъв начин бихте могли да изненадата човека.

Значение на името Агнеса

Името е с латински произход и означава „непорочна, целомъдрена“. Момиченцата с това име са жизнерадостни – щастие за цялата къща. Учат се добре, даже отлично. Занимават се и със спорт, но не стават шампиони.

Вече като девойка Агнес запазва открития си характер. Много са подредени – и вкъщи, и в работата. Гостоприемни са и някои техни приятелки злоупотребяват с това.

Проницателни са – трудно могат да бъдат излъгани. Ако някой се опита да го направи – дълго ще съжалява. Духовният им свят е светъл – интересуват се от живопис, музика и религия.

„Зимната“ Агнес е способна на саможертва. Тя е и много предана на своята работа.

„Лятната“ й съименничка се стреми към лидерство в компанията и екипа. Тя има и повече изисквания към познатите си мъже.

Александър, Виктор, Петър, Сергей, Борис, Симеон, Владимир са „лика-прилика“ на Агнес – сред тях може да избере бъдещия си съпруг. Препоръчва се по-далече да стои от Никола, Анатоли, Димитър, Денис, Григор.

Кога има имен ден Агнеса

Агнес / Агнеса ще празнува имен ден на 21 януари годишно. Празничният ден не е от подвижните, заради това се празнува през един и същ месец всяка година.

Възможно е името да приеме поздрави от хора и на друга дата в цялата година, тъй като постоянно се отбелязват нови православни празнични дни, в които като краен резултат личните имена на личности имат по няколко пъти през годината именни дни.

Картички и пожелания за Агнес

В случай че желаете да изпратите поздравления за неповторимия ден на празнуващия имен ден, бихте могли да го извършите с перфектна нова картичка от уеб сайта PozdraviMe.com.

Друга възможност е да препратите на празнуващия човек онлайн съобщение с приказно пожелание, което от своя страна да го уцели точно в чувствата.

При този похват ще докажете своите горещи чувства и ще докажете, че уважавате тази личност.

Оценка: 5 от 2 гласували
Профил на Елена Иванова
Елена Иванова
Автор в PozdraviMe.com

Развивам проекта PozdraviMe.com от няколко години с идеята да помогна на всеки българин да поздрави по оригинален начин свой познат за неговия празник. Надявам се да останете удовлетворени от всички идеи, предложения и съвети, които споделям с вас.

Scroll to Top