Алиса произход и значение

Алис / Алиса – име, значение, имен ден

Алиса произход и значение

Алис / Алиса – коректна информация за носителя на това име, кога точно празнува имен ден и с какво може да изненадата човека.

Значение на името Алис

Алиса става любимка навсякъде, където се появи. Външно много прилича на баща си. Дамите с името Алиса са практични, предпазливи и пресметливи. Те не обичат да хвърлят парите си на вятъра.

Често им се падат неподходящи мъже със сложен характер, които чакат специално отношение. Алис не се предава лесно, ако съдбата й поднесе изненади.

Тя е с борбен дух, дори когато резултатът не ев нейна полза. Родената през зимата Алиса държи много на принципите си – трудно изтърпява досадниците и слабите мъже.

„Летните“ Алисии са потайни – трудно се афишират в екипа, обичат да скриват чувствата си и са съвсем лишени от тръпката на завистта.

Алис сключва брак доста късно, но трудно повтаря дори ако първият й опит е неуспешен. Със свекърва си намира общ език. Обича гостите и често организира празненства вкъщи.

Харесват й ароматните летни цветя и бутиковите облекла. От професиите Алис се ориентира към медицината, архитектурата, инженерството, финансите.

От нея става и добра преводачка. Сполучлив брак я очаква, ако си разменят венчални халки със Симеон.

Кога има имен ден Алиса

Алис няма информация да има имен ден.

Допустимо е лицето да празнува имен ден на някоя дата от календарната година, тъй като постоянно се появяват нови църковни празници, в които се получава някои наименования на личности празнуват през няколко дни през годината именни дни.

Картички и пожелания за Алис

В случай че искате да поднесете изненада за щастливия ден на именника, бихте могли да го сюрпризирате с божествена картичка с поздрав от онлайн проекта PozdraviMe.com.

Различен вариант е да пратите на човека с празника интернет съобщение с уникални поздравления, което от своя страна да го уцели 100% в душата.

При този метод ще покажете своите приятелски чувства и ще изразите, че уважавате това създание.

Оценка: 5 от 2 гласували
Профил на Елена Иванова
Елена Иванова
Автор в PozdraviMe.com

Развивам проекта PozdraviMe.com от няколко години с идеята да помогна на всеки българин да поздрави по оригинален начин свой познат за неговия празник. Надявам се да останете удовлетворени от всички идеи, предложения и съвети, които споделям с вас.

Scroll to Top