Анжела / Анджела произход и значение на името

Анжела / Анджела – име, значение, имен ден

Анжела / Анджела произход и значение на името

Анжела / Анджела – топ информация за човека, носещ това име, на коя дата има имен ден и как може да изненадате приятно именника.

Значение на името Анжела / Анджела

Тя е ярка и своенравна. Няма начин да остане незабелязана. Изключително оправна и постоянна. Много добре знае какво иска и не се примирява, докато не го постигне. Има буен нрав и на моменти дори е непредвидима.

Търпелива е, не се отказва лесно от целите си. На нея може да се разчита, успява да спечели доверието на хората, добър слушател е. Повече е разумна, отколкото емоционална. Рядко е склонна на прибързани решения и действия.

Намира оправдание за всички, снизходителна е към слабостите на другите, към недостатъците на близките си. Взискателна е към семейството си, винаги се стреми да проявява разбиране към съпруга си и да изслушва децата си.

Добра и отговорна майка е. Подходящ партньор за нея е Стоян.

Кога има имен ден Анджела

Анжела / Анджела към днешна дата няма установена дата за празнуване на имен ден.

Осъществимо е наименованието да се весели в някой ден през годината, тъй като перманентно се отбелязват нови християнски празници, в които става така че личните имена на хора имат през няколко дни в годината радостен имен ден.

Картички и пожелания за Анжела

Когато желаете да поднесете изненада за празничния ден на празнуващия имен ден, бихте могли да го направите с божествена картичка с поздрав от PozdraviMe.com.

Друг вариант е да изпратите на своя роднина или приятел съобщение с оригинално пожелание, което от своя страна ще го уцели точно в сърцето. С този способ ще докажете своите приятелски искрени чувства и ще докажете, че много държите на това същество.

Оценка: 5 от 3 гласували
Профил на Елена Иванова
Елена Иванова
Автор в PozdraviMe.com

Развивам проекта PozdraviMe.com от няколко години с идеята да помогна на всеки българин да поздрави по оригинален начин свой познат за неговия празник. Надявам се да останете удовлетворени от всички идеи, предложения и съвети, които споделям с вас.

Scroll to Top