Белла значение на името

Белла – име, значение, имен ден

Белла значение на името

Белла – топ информация за името, кога празнува имен ден и по какъв начин ще можете да изненадате приятно именника.

Значение на името Белла

Името е с латински корен и означава „прекрасна“.

Белла външно прилича много на баща си, а упорития характер наследява от майка си. Като дете е много приказливо и отворено момиче, бързо завързва нови запознанства.

Когато порасне, запазва тази си общителност, но заедно с това Белла си остава за цял живот малко наивна. Тя не може да прецени добре кое е добро за нея – често работи срещу интересите си, без да съзнава това. Заради своя наивитет е лъгана, даже и от най-добрите си приятелки.

Белла рядко е злопаметна – тя прощава лесно, но и плаче често. Някои мъже използват искреността й – за нея от това произлизат трагедии, но тя рядко си взима урок от лошите неща, които й се случват.

Съдбата все пак е милостива към Белла – късметът й работи много. Добре напредва в кариерата,без да се старае особено. След малко перипетии, тя все пак намира семейното щастие – мъжете, които се женят за нея, никога не съжаляват. Белла е прекрасна съпруга и майка на добри и възпитани деца. Много е обичана от внуците си.

Кога има имен ден Белла

Белла не празнува имен ден. Реалистично е човекът да организира празник и на друга дата през календарната година, защото постоянно се отбелязват нови православни празнични дни, в които като резултат някои имена на хора отбелязват в два или повече дни през календарната година празничен имен ден.

Картички и пожелания за Белла

В случаите когато имате желание да поднесете изненада за празненството на лицето, което празнува, можете да го направите с божествена нова картичка от уеб сайта PozdraviMe.com. Друга възможност е да пратите на своя приятел писмо с неподражаеми поздравления, което ще го докосне 100% в чувствата. С този начин ще покажете своите приятелски емоции и ще докажете, че уважавате тази особа.

Оценка: 4.6 от 8 гласували
Профил на Елена Иванова
Елена Иванова
Автор в PozdraviMe.com

Развивам проекта PozdraviMe.com от няколко години с идеята да помогна на всеки българин да поздрави по оригинален начин свой познат за неговия празник. Надявам се да останете удовлетворени от всички идеи, предложения и съвети, които споделям с вас.

Scroll to Top