Чавдар - информация за името

Чавдар – име, значение, имен ден

Чавдар - информация за името

Чавдар – коректна справка за носителя на това име, кога ще почерпи за имен ден и с какво може да изненадате приятно именника.

Значение на името Чавдар

Има тюркско-персийски произход и означава „ечемик“. Мъжът, наречен така, е противоречива натура: пресметлив, надменен и в същото време обаятелен. Независим е, не понася да го принуждават, но е отзивчив, когато към него подхождат деликатно, уговарят го и го ласкаят.

Добре развитата интуиция и аналитичният му ум позволяват да си представи добре ситуацията като цяло, но той често затъва в дребните неща. Отнася се сериозно към приятелството и е много строг към приятелите си. Чавдар е по-скоро трудолюбив, отколкото талантлив, постига успехи благодарение на работоспособността си.

Не понася критики по свой адрес, дразни се, ако някой не възприема неговата гледна точка. Много старателно си избира помощниците. Раздразнителен, не много общителен, но обаятелен човек. Ревнив е, приема всичко много навътре. Здрава връзка би имал с Ралица.

Кога има имен ден Чавдар

Чавдар ще има празник – имен ден на празника Всички български светии. Празникът е от подвижните, при което се чества 63 дни след Великден ежегодно. Възможно е личността да организира празник и на друга дата в календарната година, защото постоянно се отбелязват нови християнски празници, при които като краен резултат някои наименования на личности отбелязват по няколко пъти в годината празничен имен ден.

Картички и пожелания за Чавдар

Когато много искате да поднесете поздрави за щастливия ден на своя роднина, бихте могли да го извършите с божествена картичка от онлайн проекта PozdraviMe.com. Различен метод е да пратите на своя роднина или приятел съобщение с приказно пожелание, което непременно ще го докосне точно в сърцето. С този начин ще покажете своите топли искрени чувства и ще заявите, че много държите на тази личност.

Оценка: 4.9 от 10 гласували
Профил на Елена Иванова
Елена Иванова
Автор в PozdraviMe.com

Развивам проекта PozdraviMe.com от няколко години с идеята да помогна на всеки българин да поздрави по оригинален начин свой познат за неговия празник. Надявам се да останете удовлетворени от всички идеи, предложения и съвети, които споделям с вас.

Scroll to Top