Денис / Денислав – име, значение, имен ден

Славянска форма на древногръцкото име Дионисиос (от Дионис – бог на виното и природната сила).

Като малък Денис е много общителен. Където се появи, събира симпатии и любов. Много се грижи за бездомни кучета и котки и често споделя с тях закуската си. Понякога прави и бели – успехът му в училище е горе-долу в средата, но е старателен.

Вече пораснал, Денис преодолява трудностите на живота с лекота. Късметът сякаш върви паралелно с него. Обича да се показва в обществото – с хубави жени, и с хубави коли. Малко е фукльо и сноб, но това пречи повече на околните, отколкото на него. Пие малко, най-вече хубави вина. Знае цената на парите и не ги харчи без сметка.

Когато иска да се ожени, Денис преследва целта си доста користно – търси богати момичета и ги намира. Първият му брак често е несполучлив – съпругата му не може да търпи тъщата и това в крайна сметка разваля младото семейство.

Ако връзката му е с Александра, Анна, Венера, Димитрина, Екатерина, Евгения, Клавдия, Марина, Поля, София – може да му провърви. Конфликти на различна основа могат да се очакват, ако Денис има за партньорка дама с името Агнеса, Антонина, Зоя, Нина, Ирина, Емилия или Яна.

Връщане в началото на страницата