Значение на името Долорес

Долорес – име, значение, имен ден

Значение на името Долорес

Долорес – точна информация за името, кога точно има празник – имен ден и по какъв начин бихте могли да изненадата човека.

Значение на името Долорес

Това е жена, която е любвеобилна, но и достатъчно твърда при необходимост. Емоционална на моменти, то тя може да бъде строга и безкомпромисна. Налага се не толкова явно, колкото скрито, защото последното, към което се стреми, е да изказва категорични мнения, за които впоследствие бихте могли да я държите отговорна. Тя е много интелигентна и притежава удивителна способност да анализира, което й помага да реши проблемите си.

Чувствата рядко й пречат да вземе трезво решение или да обмисли становището си и обикновено може да ви даде най-добрия съвет. Желязната й ръка е винаги в мека, кадифена ръкавица и тя е в състояние да ви отклони от погрешния път и да ви насочи правилната посока, толкова нежно и неусетно, че ще останете с впечатлението, че всъщност това е било изцяло ваша идея.

Предначертано е Долорес да срещне мъж с името Ивайло, който ще я направи истински щастлива.

Кога има имен ден Долорес

Долорес трябва да знае, че към момента няма официален ден за имен ден. Допустимо е лицето да получи поздравления за именния си ден и на още една дата през цялата година, тъй като перманентно се появяват нови православни празници, в които се получава някои имена на личности имат по няколко пъти през календарната година празничен имен ден.

Картички и пожелания за Долорес

В случаите когато поискате да поднесете изненада за празника на именника, може да го направите с оригинална картичка с пожелание от PozdraviMe.com. Различен вариант е да препратите на своя приятел писмо с неподражаеми поздравления, което ще го докосне директно в чувствата. При този метод ще изкажете вашите близки емоции и ще изразите, че оценявате този страхотен човек.

Оценка: 4.9 от 7 гласували
Профил на Елена Иванова
Елена Иванова
Автор в PozdraviMe.com

Развивам проекта PozdraviMe.com от няколко години с идеята да помогна на всеки българин да поздрави по оригинален начин свой познат за неговия празник. Надявам се да останете удовлетворени от всички идеи, предложения и съвети, които споделям с вас.

Scroll to Top