Едит - произход и значение на името

Едит – име, значение, имен ден

Едит – пълна информация за носителя на това име, кога точно празнува имен ден и по какъв начин можете да изненадате приятно именника.

Значение на името Едит

Доста разпространено женско име във всички европейски страни. В детството си момичетата с това име тревожат родителите си – те са импулсивни и прями. Често боледуват от настинки и ги боли гърлото. Някои от тях са с неустойчива нервна система.

В училище не са особено добри ученички. Малко мъжкият характер на Едит през годините почти не се променя – и като порасне, тя си остава смела и импулсивна. Достига целите си не само с пробивните си способности, но и с голямо трудолюбие. Понякога има конфликти с родната си майка.

Съдбата на Едит нерядко се развива трудно. Макар, че по-добре общува с мъжете, отколкото с жените, нейният семеен живот е низ от проблеми. Жените с това име имат богат духовен свят – те се интересуват от театър, музика, балет и литература. С часове могат да бърборят по телефона, сутрин се събуждат трудно.

Обличат се по-скоро екстравагантно, отколкото елегантно. Имат добър вкус към бижутата. Предпочитат червените и жълтите цветя. Много обичат да разместват мебелите вкъщи и го правят често.

В същността си Едит е с добър и сговорчив характер. От нея става добър адвокат, музикант, счетоводител. Най-удачни са браковете й с мъже, носещи имената Кирил, Борис, Илия, Захари и Симеон. Трябва да внимава при връзките си със Станислав, Атанас, Евгени, Юри, Владислав, Владимир.

Кога има имен ден Едит

Едит няма официален имен ден ежегодно. Достъпно е човекът да приеме поздрави от хора и на друга дата през цялата година, защото постоянно изникват нови християнски празници, в които като резултат личните имена на хора разполагат в два или повече дни през годината радостен имен ден.

Картички и пожелания за Едит

Когато много искате да поднесете поздрави за празничния ден на празнуващия имен ден, можете да го сюрпризирате с подходяща поздравителна картичка от сайта Pozdravime.com.

Друг метод е да пратите на своя приятел интернет съобщение с оригинално пожелание, което от своя страна да го докосне директно в сърцето. При този похват ще покажете своите близки искрени чувства и ще покажете, че уважавате това създание.

Оценка: 4.9 от 8 гласували
Профил на Елена Иванова
Елена Иванова
Автор в PozdraviMe.com

Развивам проекта PozdraviMe.com от няколко години с идеята да помогна на всеки българин да поздрави по оригинален начин свой познат за неговия празник. Надявам се да останете удовлетворени от всички идеи, предложения и съвети, които споделям с вас.

Scroll to Top