Елвира имен ден

Елвира – име, значение, имен ден

Елвира имен ден

Елвира – топ информация за името, на кой ден празнува имен ден и с какво бихте могли да направите изненада.

Значение на името Елвира

На пръв поглед Елвира прави впечатление на уравновесен и спокоен човек. Но това е измамно впечатление – жените с това име са от категорията „тихи води“. В нейния характер обаче са събрани като в коктейл всякакви противоречиви качества, които се забелязват сред време.

Елвира е хитра, добре се ориентира в обстановката, бързо взима решения и действа стремително. Това са така да се каже „оперативните й качества“, които определят жизнените й посоки и успехи.

Едновременно с това тя вечно е недоволна от себе си, трудолюбива е до крайност, обича да спори и да налага своето мнение, разбира се с разумни аргументи. Така изграден, характерът на Елвира я прави универсално приета във всякакви среди и общо взето симпатична на много хора.

Но Елвира поставя твърде високо „летвата” за контакти с други хора – тя не обича бавните и мързеливите. Може да излезе от кожата си, ако някой опита със сила да застане на пътя й. Това  в особена сила се отнася за мъжете около нея. В това отношение Елвира няма много късмет. По правило първият й брак не е траен, но когато се омъжи пак, намира истинското си щастие. Най-често става майка на синове.

Родените през зимата жени с това име са спортни натури, обичат всички състезания в живота и обикновено ги печелят. Обичат пътешествията и лесно се измъкват от конфликтни ситуации. „Летните“ Елвири често стигат до високи постове в обществото – някои стават зам.-министри, депутати, президенти на компании, управители на ресторанти и магазини. При тях обаче нещо в личния живот винаги куца.

Елвира ще намери брачното си щастие, ако свърже съдбата си със Сергей, Виктор, Борис, Евгени, Данаил, Александър. Несъвместима е обаче връзката й със Симеон, Петър, Олег, Павел, Самуил, Янко.

Кога има имен ден Елвира

Елвира няма точно определена дата за празник на името си. Тя може да празнува своя имен ден и в различни дни през годината, тъй като постоянно изникват нови християнски празници, при които се получава някои наименования на личности разполагат няколко пъти през годината радостен имен ден.

Картички и пожелания за Елвира

В случаите когато имате желание да изпратите поздравления за празника на именника, можете да го сюрпризирате с уникална поздравителна картичка от уеб сайта PozdraviMe.com. Друга възможност е да пратите на своя приятел имейл с оригинално пожелание, което непременно да го уцели 100% в душата. С този метод ще изкажете своите топли емоции и ще докажете, че уважавате тази личност.

Оценка: 4.9 от 7 гласували
Профил на Елена Иванова
Елена Иванова
Автор в PozdraviMe.com

Развивам проекта PozdraviMe.com от няколко години с идеята да помогна на всеки българин да поздрави по оригинален начин свой познат за неговия празник. Надявам се да останете удовлетворени от всички идеи, предложения и съвети, които споделям с вас.

Scroll to Top